Přitahuje mě protivný chlap

Anonymní
26.7.26 19:10

Přitahuje mě Protivný Chlap

Sousedi mají kamaráda, který mi strašně leze na nervy. Ani se tím názorem neumím tajit. Máme se sousedy velmi blízký vztah, takže se s jejich kamarádem hodně potkávám. Je to magor, ALE ne hlupák, jen mi prostě nesedí. Nicméně jsem s hrůzou zjistila, že mě ten primitiv fyzicky dost přitahuje :lol: přitahuje mě jeho postava, jeho hlas, jeho pohled, když se na mě koukne, tak se mi dělá slabě v kolenou :lol:
Já ten kontrast nechápu. A v životě se mi to nestalo. Přitom když vidím, že přichází, tak jsem nas…, protože mě prostě rozčiluje a leze mi na nervy.
Je tohle normální? :lol:
Jinak je nám 40+, ale stejně toto se mi nestalo. A trošku mě to i baví :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.7.26 20:08

Závidím ti :lol:
Jako zcela bez ironie. Čím jsem starší, tím je tento stav zřídkavější ;) Akorát tě můžu uklidnit, že pokud tě zároveň štve, tak to velmi pravděpodobně časem přejde a možná budeš pak naštvaná sama na sebe. :lol:

• Citovat
  • Upravit
66
26.7.26 20:16

Odříkaného chleba největší krajíc. A nejsi naštvaná spíš na sebe než na něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80102
26.7.26 20:25
@Anonymní píše: Více

já zase bych řekla, že brzy skončí spolu… v posteli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
26.7.26 20:53

Jak píšeš, je to fyzické. Prostě mozek říká ne, ale hormony mají vlastní názor. Pokud nejsi zadaná, tak by sis mohla užít bez závazků (pokud má zájem), ale zase, jestli ho stále potkáváš, tak by mohl chtít i víc a pak otravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
26.7.26 21:13

Bacha že na tohle vzniká velmi rychle strašně silná závislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37133
26.7.26 21:41

Jestli si chces jen užít tak proč ne. Protiklady se někdy přitahují. Jen se to nesmí vymknout z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.26 22:08

Ja bych si nejake uzivani si neriskovala. Pokud se chova jak blbec, je velmi pravdepodobne, ze se nezmeni, zakladatelku to poblazneni prejde a pak se bude chtit propadnout do zeme. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.26 08:53

Ano, mně se to taky nestává, takže proto jsem psala, že mě to i baví a tedy hlavně udivuje :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.26 08:56
@Ji-a píše: Více

Nejsem naštvaná, on mě sice štve, ale umím takové věci a myšlenky vytěsnit, věnovat energii zajímavým věcem. O to víc mě právě překvapil ten pocit, co jsem měla, když na mě koukal. A on fakt koukal celý večer, ať jsem byla kdekoliv. A já na něj pak myslela a říkala si, že to snad ani není možné :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.26 08:57
@stinga píše: Více

To určitě ne ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.26 08:58
@Roxy ivka píše: Více

Já jsem zadaná, nehledám ani flirt a už vůbec ne nic bližšího, neplánuji s ním vůbec nic. Ale reakce těla byla tak intenzivní, že mě to překvapilo (a pobavilo) :D

• Citovat
  • Upravit
2317
27.7.26 12:04

Hele to je normální. Kamarádce se líbí F. Turek. Ona klasicka městská liberálka, volí piráty atd. Ale čistě na fyzické rovině se jí prostě líbí vysokej blondýn v obleku. Dost jsme se tomu u piva nasmáli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
27.7.26 12:05
@Diagnoza2 píše: Více

To jsem neměla číst 🙈
U něj stačí, když otevře svou hranatou hubu.

• Citovat
  • Upravit
2317
27.7.26 13:14
@Virgin_Mojito píše: Více

Ona je na ty vysoký hranatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie