Mám jet s kamarádem na výlet, když se snažím napravit vztah s ex?

Anonymní
25.7.26 18:24

Je to morální?

Hezký večer, měsíc oficiálně netvořím pár s přítelem po půl roce mě pustil k vodě, skrz problém v komunikaci i přesto jsme spolu trávili 3vikendy, a já se snažila napravit svoje chyby, bohužel bez úspěchu… teď se mi ozval kamarád a za týden by mě vzal na vylet cca skoro 300km, co mi sliboval již loni akorát jsem měla jiný vztah a tento rok jsem též měla jiný vztah takže vždy to nevyšlo, a teď nakonec by ten výlet mohl vyjít… Akorát vím, že minulý rok několik měsíců býl do mě respektive zamilovaný a tak se bojím, že když spolu budeme na hotelu v jedny posteli, že se to zvrtne, jak bych teď asi nechtěla… Snažím se pořád napravit vztah s chlapem, co mě poslal k vodě, ale zároveň si říkám proč nevypadnou pryč za tyden, kort když tento víkend ex mě odpalkoval. ''. vím, že kdyby to věděl můj ex, že by nadšený nebyl hlavně, že bych jela stim okom ví, že kamarád nikdy nebyl… ale přece, můžu si dělat, co chci teď, nebo myslíte, že když se snažím napravit vztah, je tento velký výlet hřebíček do rakve úplně? Budu ráda, za každý názor na danou věc a moc děkuji všem 🙏 🙏

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36162
25.7.26 18:31

Tak nespěte v jedny posteli :roll: to te porad bavi za tim ex dolejzat? To tady řešíš uz po kolikátý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zvedava1
25.7.26 18:38

Tvému ex jsi respektive ukradená kort když je to ex. A můžete mít oddělené postele.

• Citovat
  • Upravit
36873
25.7.26 19:04

Když nezavolá policajty tak cajk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6431
25.7.26 19:11

Je to ex…EX!
Teď následuje s někým jiným SEX.

Žádný problém, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9200
25.7.26 19:15

To jsi zase ty s tou policii? :think: to tě to fakt pořád baví? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.26 19:18

@izabe njn

• Citovat
  • Upravit
80972
25.7.26 19:25
@izabe píše: Více

On asi věděl dobře, proč chtěl ty policajty volat. Dverma ji vyhodí a ona se nacpe komínem. Drží se ho jako klíště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
25.7.26 19:31

Ne, normální opravdu nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
25.7.26 19:31

Proč chceš napravovat vztah s ex, se kterým už měsíc nejsi?
Já bych jela s kamarádem, nespala v jedný posteli a užila si to.
Otázkou je, jestli si ten kluk od toho nebude slibovat něco víc, když už tě takhle uhání druhým rokem.
A s tím, co tě zve na výlet bys vztah nechtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
25.7.26 19:32
@izabe píše: Více

Jak to poznáš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.26 19:35

@Rosebery… Nejsem ale měsíc se sním scházím stejně včetně všeho… No sním ne to už by nešlo je to jen můj kamarád

• Citovat
  • Upravit
2179
25.7.26 19:37

Ten chlap vás poslal k vodě, což znamená, že už s vámi nechce být. To je třeba přijmout a nechat to v minulosti. Není, co napravovat. Ten vztah prostě skončil. Tečka. Takže jste single a můžete jet, kam chcete a s kým chcete. Můžete si zařídit dva jednolůžkové pokoje a tudíž se vyhnete tomu, že se s kamarádem octnete na jednom pokoji, v jedné posteli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
25.7.26 19:38
@Rosebery píše: Více

Taky mě to napadlo. Je tu hodně shodných informací. Rozešli se s ex, ona ho pořád chce zpátky, řešila společný výlet… Je to ona. Nechápu, proč někdo zakládá diskuze na stejný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
25.7.26 19:41
@Anonymní píše: Více

Tak s tím přestaňte. Uvědomujete si, že když se s ex chováte stejně jako byste byli ve vztahu, tak on vůbec nemá jediný důvod nabízet vám víc? Když se spokojíte s takovými drobky, tak proč se namáhat… Dostane sex zadarmo a bude chvíli tvrdit, že vám možná ještě dá šanci, když budete hodná holka. Jak málo si sebe musíte vážit, že vás vůbec napadne na takovou hru přistoupit. Vždyť to je prohrané od začátku. Žádnou další šanci nedostanete, on jen bude využívat toho, že mu dáte i tak. Proboha proč by vlastně s vámi měl mít vztah, když to k tomu, aby vás měl, vůbec není potřeba? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí