Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak nespěte v jedny posteli
to te porad bavi za tim ex dolejzat? To tady řešíš uz po kolikátý
Tvému ex jsi respektive ukradená kort když je to ex. A můžete mít oddělené postele.
Je to ex…EX!
Teď následuje s někým jiným SEX.
Žádný problém, ne?
@izabe píše: Více
On asi věděl dobře, proč chtěl ty policajty volat. Dverma ji vyhodí a ona se nacpe komínem. Drží se ho jako klíště.
Proč chceš napravovat vztah s ex, se kterým už měsíc nejsi?
Já bych jela s kamarádem, nespala v jedný posteli a užila si to.
Otázkou je, jestli si ten kluk od toho nebude slibovat něco víc, když už tě takhle uhání druhým rokem.
A s tím, co tě zve na výlet bys vztah nechtěla?
@Rosebery… Nejsem ale měsíc se sním scházím stejně včetně všeho… No sním ne to už by nešlo je to jen můj kamarád
Ten chlap vás poslal k vodě, což znamená, že už s vámi nechce být. To je třeba přijmout a nechat to v minulosti. Není, co napravovat. Ten vztah prostě skončil. Tečka. Takže jste single a můžete jet, kam chcete a s kým chcete. Můžete si zařídit dva jednolůžkové pokoje a tudíž se vyhnete tomu, že se s kamarádem octnete na jednom pokoji, v jedné posteli…
@Rosebery píše: Více
Taky mě to napadlo. Je tu hodně shodných informací. Rozešli se s ex, ona ho pořád chce zpátky, řešila společný výlet… Je to ona. Nechápu, proč někdo zakládá diskuze na stejný problém.
@Anonymní píše: Více
Tak s tím přestaňte. Uvědomujete si, že když se s ex chováte stejně jako byste byli ve vztahu, tak on vůbec nemá jediný důvod nabízet vám víc? Když se spokojíte s takovými drobky, tak proč se namáhat… Dostane sex zadarmo a bude chvíli tvrdit, že vám možná ještě dá šanci, když budete hodná holka. Jak málo si sebe musíte vážit, že vás vůbec napadne na takovou hru přistoupit. Vždyť to je prohrané od začátku. Žádnou další šanci nedostanete, on jen bude využívat toho, že mu dáte i tak. Proboha proč by vlastně s vámi měl mít vztah, když to k tomu, aby vás měl, vůbec není potřeba? ![]()
Hezký večer, měsíc oficiálně netvořím pár s přítelem po půl roce mě pustil k vodě, skrz problém v komunikaci i přesto jsme spolu trávili 3vikendy, a já se snažila napravit svoje chyby, bohužel bez úspěchu… teď se mi ozval kamarád a za týden by mě vzal na vylet cca skoro 300km, co mi sliboval již loni akorát jsem měla jiný vztah a tento rok jsem též měla jiný vztah takže vždy to nevyšlo, a teď nakonec by ten výlet mohl vyjít… Akorát vím, že minulý rok několik měsíců býl do mě respektive zamilovaný a tak se bojím, že když spolu budeme na hotelu v jedny posteli, že se to zvrtne, jak bych teď asi nechtěla… Snažím se pořád napravit vztah s chlapem, co mě poslal k vodě, ale zároveň si říkám proč nevypadnou pryč za tyden, kort když tento víkend ex mě odpalkoval. ''. vím, že kdyby to věděl můj ex, že by nadšený nebyl hlavně, že bych jela stim okom ví, že kamarád nikdy nebyl… ale přece, můžu si dělat, co chci teď, nebo myslíte, že když se snažím napravit vztah, je tento velký výlet hřebíček do rakve úplně? Budu ráda, za každý názor na danou věc a moc děkuji všem 🙏 🙏