Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Udelala bych to, co ta prvni slecna/pani. Vez rozmysleni. Rozchod.
Ten si zaslouží tvrdou lekci. Není co řešit, rozchod a klidně i opepřený konfrontací s vámi oběma.
Tak zaleží jak moc průkazné by bylo, co ona říká. Jinak pokud bych neměla nejmenší pochybnosti, letěl by, že by schody nestačil počítat a s pořadným nákopem do zadele. Idiota bych ze sebe dělat nenechala. Ano, s něčím podobným jsem se setkala (ne u sebe)a nikdy tyhle chlapy nepochopila. Prostě nevydrží být sami, tak raději hrají na více stran. Jsou to křiváci i v jiných životních ohledech, věřit se jim nedá. Nebrat!
No hele nebyli jste spolu, našel si jinou. Na to má právo. A dokud si nebyl jistý, že tě ukeca, tak si ji nechával. Logicky. Po dvou letech už bych to nelepila ani náhodou. Z nejhoršího už bys měla být venku, tak proč.
Jo stalo se mi uplne to stejny. Ta druhá mi teda jen napsala a ráda sem jí ho nakonec přenechala. Měli sme dokonce i pár týdnů pred svatbou.
Pozvala bych jí domů na kafe, udělala mu překvápko a nechala bych ho, ať to vysvětlí
a pak by si zabalil on nebo já, podle toho, čí je bydlení.
Jeee, takového „chlapa“ taky znám, táhne to vždycky s několika najednou, každá je samozřejmě ta jediná a nejlepší, které by nikdy neublížil, a když se to na něj náhodou občas provalí (moc chytrý není, vybírá si ženy, které se navzájem znají), tak jim pak vymluví díru do hlavy, že je všechno vlastně úplně jinak a ta druhá (třetí, čtvrtá, pátá…) si to vymýšlí ![]()
O takového bych si ani kolo neopřela a utnula veškerý kontakt
Máš na víc!
Takže ty dva roky jste spolu oficiálně nechodili, jen jste spolu porozchodově sexovali? A to jako proč, co sis od toho slibovala? Jako on byl ofiko volný, že lže už jsi věděla z dřívějška, tak holt ponaučení pro příště. A odpověď - ne nebyla bych s ním. Ale to už po té první nevěře.
S rozběhem bych ho nakopla to nejbolestivějšího místa. A to bez legrace. Jestli uvažujete, že byste mu zase dala šanci, tak rovnou vytahněte kosmetickou taštičku a namalujte si klaunský obličej… Zauvažujte nad tím, za koho sama sebe vlastně máte. Zřejmě za někoho, kdo si zaslouží akorát prolhaného podvodníka s křivou páteří, který má city žen totálně u zadku. Jestli chcete někoho, kdo vás nemiluje, neváží si vás a nesejde mu na vás, tak mu tu šanci dejte. Ale počítejte s tím, že sami dva v tom vztahu nebudete. Vaše další šance mu to chování posvětí a jeho respekt k vám srazí pod bod mrazu… Upřímně je mi ale smutno, když vidím, že tolik žen by bylo ochotných klidně i olizovat výkaly z podrážek těch úplně nejpodřadnějších chudáků, jen aby nebyly opuštěné. A ještě uráží lásku tím, že tvrdí, že to všechno dělají v jejím jménu…
Píšeš, že nemáš důvod jí nevěřit a vše do sebe zapadá. Pak mě tedy nenapadá jediný důvod, proč bys měla věřit jemu
Chápu, že asi cítíš šanci, protože ona se stáhla, tak máš pocit, že bys třeba mohla vyhrát a mít ho jen pro sebe. Ale ona není tvůj problém, ten se nevyřešil, zůstal ti na krku. Přijde jiná.
Muzu ti napsat svuj pribeh.. v tydnu mi manzel oznamil, ze to se mnou chce skoncit - ja jasem problem, nerozumime si, jsem zarliva hysterka, uz dva roky to tak je. Jsme spolu 16let, dve deti. Myslela jsem si, ze nekoho ma, uz vic jjak dva roky to tahne s jinou, protoze se mnou byla, nuda, s ni je zabava a dobre se s ni povida. Ted s ni a s jejima detma odjel na deset dni na vylet. Ja jsem s nasima detma doma, na neurolu, prascich na spani, klepu se, nemuzu jist..jsem totalne v hajzlu.. ja ho celou dobu milovala, omlouvala, ze neni doma, ze ma moc prace..
jak vubec s takovouhle skutecnosti zit dal?
Ja samozrejme mam svoje chyby, jsem zarliva hysterka, ale snazila jsem se na sobe pracovat, kdyz jsem se manzela ptala, co se deje, pojdme to resit, tak mlcel. Vubec nevim, jak neco takovyho ustat, byla jsem v krizovym centru, u psychologa i psychiatra..
manzel zil vic jak dva roky dvoji zivot, naprostej pokerface a lzi..i me nakonec presvedcil, ze fakt nikoho nema.
Práveže udělal. Když tě podváděl půl roku v původním vztahu a procházelo to proč by to nedělal znovu? Tahle ho odkopla tak si pak najde jinou milenku. Tohle nechceš. Takový se nezmění. Jenom s ním ztrácíš čas.
Ahoj, jednoduchá otázka - představte si, že dáte ex druhou šanci (byli jste spolu skoro 9 let) a po 2 letech od sebe se k sobě oficiálně vracíte, protože se celou dobu snaží a nemáte moc pochyby, že to myslí vážně. V tom vas kontaktuje ta, se kterou vas pul roku podváděl. Chce se s vámi setkat a nechce, aby to on věděl, aby nemohl jednat. Sejdete se. Dozvíte se, ze ty dva roky co vás uháněl a snažil se působit ze vás miluje a nikdy by bam už neublížil, delal něco podobneho na druhe straně. Spal s vámi oběma. K oběma se choval dost podobne, ačkoliv s vami byl vic a asi byl o neco vic “romantický”, na druhé straně ale vyvíjet zase větší iniciativu ve flirtu. Zjistíte, že dotyčná měla podezření, ale snažila se mu věřit a měla za to, že je jediná. Stejne jako vy jste tomu dávali druhou šanci. A ted sedíte a vubec nevíte, co si myslet. Zda je všechno pravda. A asi je, dokonce i to, ze pred par tydny byl na dovolené s vami a 2 tydny potom s ni na cely víkend…Jezdil k vašim rodičům. Vy k jeho. Jakoby ste navázali tam, kde to tehdy skončilo. Dotyčná je připravena to s ním ukončit a přeje si, abyste to udělala i vy a on nesl důsledky svého jednání. Pravděpodobně to už i udělala, protože on se chová poslední dny ještě lépe než dřív a dává vám najevo, jak vás miluje a že si život bez vás už neumí představit, plánuje že si najdete společný byt, ať můžete být spolu jako kdysi. Nemáte důvod jí nevěřit, většina věcí dává smysl, viděly jste i řadu zpráv, kde je poznat, že měli normální vztah a že o mně nevěděla. Jemu ale taky není ducod nevěřit, je velmi konzistentní v tom co dělá a přece by něco takového neudělal i podruhé a potom, co dostal druhou šanci? Vždyť to by neudělal?
Co byste udělaly?