Zneužil mě?

Anonymní
26.7.26 20:57

Zneuzil me ?

Holky, chtěla bych vedet co si o tom myslite..

S přítelem jsme měli těžké období, hádali jsme se, jednoho večera hodně, šli jsme spat s tim ze uvidíme co bude mezi námi dal.. rano jsem se neprobudila uplne normálně, probudilo me, jak mi zajíždí prsty do pochvy a cítila jsem ze ma erekci a chce proste sex, ja, nevyspala, pul noci jsem kvuli tomu co se mezi námi stalo nespala, rikala jsem ze ne, ze se potřebuji ještě chviličku dospat, ale pokračoval dál, i pres to ze jsem chytala jeho ruku a držela ji ze nechci. I presto pokračoval dal. Myslela jsem ze chce “usmiřovací sex”, nakonec jsem povolila, ačkoliv z moji strany chuť nebyla, proste jsem ho nechala.. naivně jsem si říkala, ze kdyz ma chuť a chce sex, tak se tím vlastně udobříme..
Vše bylo ok, odpoledne jsem jela k rodičům, slíbila jsem ze jim pomůžu na chate. Vecer jsme si psali a dostala jsem kopačky. Poslední dny nad tim co se to rano stalo premyslim. Ze ve chvili, kdy jsem nebyla při vědomí - spala jsem, me vlastne strkal prsty do pochvy, cim vic nad tím přemýšlím tim vic mi to neprijde oukej. Co myslíte vy? Samozřejmě jsem pak neměla povolit kdyz jsem nechtela, to vim, ale jde mi hlavně o to, co si myslite o tom způsobu probuzeni.. citim se teď pěkně zneužitě, naposledy “zasunout” a měj se…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80305
26.7.26 21:08

Přemýšlím, jestli by opravdu zneužitá žena napsala několikrát takové podrobnosti, jako by si v tom libovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.26 21:09
@stinga píše: Více

To si opravdu nelibuji jen nad tim posledni dobou dost premyslim.
A často narazím na diskuze kde vy zpochybňujete vše co autor napíše, nevim co vás k tomu vede. Ja napsala moji zkušenost, zajímá mě pohled ostatních, to je vše..

• Citovat
  • Upravit
2638
26.7.26 21:12

A neměla náhodou moc krátkou noční košili? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80305
26.7.26 21:13
@Anonymní píše: Více

no nevím, snad ten popis, co dělal, stačil jednou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.26 21:16

Asi ano, jen jsem si to nejspíš neuvědomila ze to tam píšu víckrát, pouze jsem chtěla at je to srozumitelné

• Citovat
  • Upravit
80305
26.7.26 21:17

no je to srozumitelné víc než dost, až moc, úchyl, který to čte, už jede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18096
26.7.26 21:18

Ale to víš, že nenapsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80305
26.7.26 21:19
@azaleila píše: Více

vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.26 21:19

Chápu dámy. Pouze mě zajímal názor a pohled ostatních protoze tomu ted po rozchodu asi nerozumim, tímto tedy diskuzi končím.. doufala jsem ze se zde dočkám normální odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.26 21:21

A nerozumím ani vašim reakcím. Slušně jsem se zeptala, chtela jsem jen vedet co si o tom myslí ostatní, páč já mam z toho zmatek v hlavě, nic špatného jsem neudělala a tak nechápu ty vaše sarkastické a pochybující komentáře.

• Citovat
  • Upravit
18096
26.7.26 21:21

Normálně sis odpověděla sama. Vždyť jsi to nakonec dovolila… tak jaké zneužití? Proste to na něj přišlo, když jsi spala, toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9301
26.7.26 21:22

Cítila bych se zneužitě, ale spis psychicky. Připadala bych si hloupě a nadavala bych si. Fyzicky jsi k tomu ale svolila. Poučení pro příště. Ne znamená ne. Kdyz nechces, tak nic nebude. Je blbost několikrát rict ne a pak stejne otočit a souhlasit. Pokud te to samozřejmě postupne nenavnadi, ze bys pak opravdu chtěla. Nektere ženy takto vnimaji i předehru, ze i kdyz se jim původně nechtělo, tak nakonec chteji. To ma kazdy par jinak. Pokud jde o způsob probuzení, někteří to tak dělají, souhlasí s tim, někteří to zkusi jednou a je jim to zatrhnuto, někteří si v tom libuji… to bych neresila, to ma taky kazdy jinak, a pokud jste to spolu nezkoušeli nebo predem neprobrali, tak nemohl vedet, ze se ti to nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3634
26.7.26 21:26

No upřímně nechápu tu vlnu nedůvěry tady. Zakladatelko, v pořádku to rozhodně není a to, že opakovaně popisuješ detaily, mi přijde přirozené v tom, že šlo o tvého přítele tehdy ještě a od blízkého člověka se to posunutí hranic jaksi děje bez většího povšimnutí. A na to, aby jeho chování k tobě bylo možno nazvat „přes čáru“ a „prostě nevhodné“ nemusíš být v šoku, plakat zlomená v koutě s roztrhaným oblečením. Ne, zachoval se hnusně. Jen nevím, co bys s tím teď ještě mohla dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15898
26.7.26 21:26

Můj názor je, že zneužitá jsi nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...