Zneužil mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4060
26.7.26 22:19
@Anonymní píše: Více

A i tak si sex chtěla. A ano, stezujes si. Chtěla si názor. Máš jich tady dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.26 22:19
@Hanča1234 píše: Více

Nestěžuji si. Pouze jsem chtěla probrat jak se cítím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.26 22:21

Nechtela, ocividne mas opravdu problem pochopit psany text. Psala jsem ze nechtela a nakonec jsem povolila s tim ze jsem myslela ze je to urovnané a chtela jsem mu jaksi vyhovět. To neznamená ze jsem mela chuť ja. Ale nebudu s tebou diskutovat, vidim ze mas tendence to překrucovat, jelikož máš problém pochopit text. Měj se fajn. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
346
26.7.26 22:22

Chtela nechtela, asi si u toho nesvítila, tak nevis, jak to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4060

@Anora ​A co mám chápat? Spala s ním a ráno s ním evidentně neřešila, proč byl průběh jiný než obvykle, a on ji nechal. Kdyby ji nenechal, tak sem nepíše. Takže o čem to vlastně je? ​Jinak ano, i ve vztahu se mění sexuální touhy. Když se mi něco nelíbí ve smyslu „je to hnusný“, tak to nedělám a klidně půjdu spát jinam. Je dospělá žena. Kdyby jí znasilnil tak budu první kdo jí řekne ať ho udá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4060

@Anora a ty jsi u toho byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41972
26.7.26 22:23

a není to jen raněné ego? :think: kdyby se s tebou nerozešel, tak to neřešíš…takto ti dal kopačky a ty se cítíš blbě a potřebuješ se s tím nějak psychicky vyrovnat, tak mu přisoudíš zneužití :think: no, nakonec jsi na to šla, protože jsi si mslela, že je to udobřovací sex :think: tak na to kašli a už se v tom nebabrej, nebo si fakt vsugeruješ, že by jsi se měla cítit zneužitá a jen si tím ublížíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4060
26.7.26 22:24

Chtěla si mu vyhovět…takže ano. Nechala si ho! Kdyby tě neopustil tak bys tady nepsala a nevadil by ti ten průběh který stále omylas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346

Tak dekujeme za poučení, a běž polemizovat někam jinam, tohle opravdu nikomu nepomůže. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4060

@Anora diskutují drahá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2174

Důležitý je tvůj pocit, s ním pracuj, názory naprosto cizích lidí ti opravdu nepomohou.
Ať je ti brzy lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
26.7.26 22:27

Takze podle tebe ma žena rict chlapovi NE treba stokrát, aby to teda pochopil? Snad normálnímu chlapovi stačí říct ne jednou. Ja to teda jako zneužití vidím, znova jsem si to celé přečetla a je mi to lito. Jako pardon, ale proste to mel respektovat, a kdokoliv, komu tohle prijde v poradku asi sam nebude uplne v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
26.7.26 22:28

Pokud bys to jako zneužití necítila, kdyby to neskončilo rozchodem, tak to zneužití nebylo ani s tím rozchodem. Rozchod neobrátí předchozí dobrovolný sex do zneužití.

Příspěvek upraven 26.07.26 v 22:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
26.7.26 22:29

Tak drahá si říkej Máně u piva, me určitě ne :D
To je přesné, nemáš uz, jak rýpnout, tak vytáhneš tohle eso, ze přece diskutuješ, tak je to v pořádku.. mam dost fakt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4060
26.7.26 22:30

@Anora já, sem řekla vše co sem chtěla. Víc nemám co. :kytka:
PS. pivo nepiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...