Zneužil mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4146
26.7.26 22:53

@jege no, tak nevěru já už vůbec nechapu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
26.7.26 22:54
@Hanča1234 píše: Více

Nojono. Kde empatie chybí, tam ani nikdy nebude a nemá smysl ti něco vysvětlovat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
26.7.26 22:55

@Anora ne, v pořádku je, mít takový sex jelikož to dovolím. Pak celý byt v poho a když mě opustí, udělat drama. Ono to totiž může působit i úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41978
@Anora píše: Více

udobřovací sex je sex pod nátlakem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146

@Anora nemá, v tomto případě vážně ne.
Mě by zajímalo zda by sním byla kdyby jí neopustil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41009
26.7.26 22:56
@Alušáček píše: Více

Lidsky ano, právně ne. To, že si chlápek chtěl ještě naposled zashukat, když už věděl, že s ní nebude, což ale nemusí být tak docela pravda, moc košer není, ale že to ona nesprávně vyhodnotila a myslela si, že zůstávají ve vztahu i nadále, nelze formálně kvalifikovat jako zneužití anebo dokonce znásilnění. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41009
26.7.26 22:57

Ta dvoutisícovka je falešná? Byla jsem znásilněná! ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41009
26.7.26 22:58
@Anonymní píše: Více

Ano, tohle cítíš naprosto správně! :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
26.7.26 22:59

@jege ty si pako tvl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.26 22:59

Dovolím si ještě naposledy reagovat protoze mi docela vadi, jak si to rad přikrášlujete. Zda bych s nim byla? Asi ano, milovala jsem ho, i proto jsem mu v tom sexu vyhověla. Ale minimálně bych se nad tím i tak pozastavila, jelikož nebylo normální v našem vztahu a ani mi nepřijde v pořádku, že mi někdo sahá na genitálie ve spánku (schválně píšu takto at zde někdo není opět pohoršen, ačkoliv u diskuzi kde se probírá jakej vibrátor koupit a jak jim to a to dělá dobře, nebo jak správně provozovat anal to nikoho nepohorsuje, nu budiž). Ano, cítím se zneužita/využita protože jsme se pak rozešli, z mého pohledu už ráno měl jasno a přesto udělal tohle. Protoze dle me pokud s někým nechci byt, uz bych s nim nespala. Ale vam dámám by asi prislo normální, i kdyby měl chlap sex se ženskou kdyz ženská spí …. :zed: tímto se zde již nebudu vyjadřovat. Nechci jej pošpinit, nebo jakkoliv podávat nějaké oznámení, šlo mi o to, co tohle chování vyvolalo ve mne a určitě bych se nad tím pozastavila i v momentě, pokud bychom spolu zůstali. Ja mu ho taky nezačala honit kdyz spal jen protoze jsem mela zrovna ja chuť. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
346
26.7.26 23:00

Takze kdyz te bude chtít někdo znásilnit, ty se budeš bránit ale pak nakonec povolíš, protože ti nic jiného nezbyde, tak to bude vlastně sex, který si povolila tudíž v poradku? Asi ne viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
26.7.26 23:02
@Anonymní píše: Více

A proč ne? Co je na tom na zvracení? Myslíš že každý sex, musí začít tím že budu partnera líbat a hladit po ruce?
Zůstala bys sním. Víc to nemá cenu řešit. Jsi jako nesvéprávna. Uděláš něco a pak říkáš že si to udělala prtz ho miluješ. A může za to on :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
26.7.26 23:03

@Anora pleteš jablka z hruškama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7141
26.7.26 23:03

Asi rozumím, proč se zakladatelka cítí mizerně.
Proběhl sex, který byl pro ni aktem udobření se, rozloučila se s ním s tím, že se zanedlouho zase sejdou a vztah pokračuje, pak přišla ledová sprcha - rozchod. Cítila bych se hrozně, nechápala bych, proč se mnou spal :-( A jo, cítila bych se i zneužitě, že si prostě chtěl vyklepat pytel a já mu k tomu prostě posloužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41009
26.7.26 23:08
@Keyllah píše: Více

Asi tu jde jenom o různé chápaní pojmu zneužití. Zakladatelka to myslí, jako že se cítí blbě, že s ní vydrbal, protože ona si myslela, že už je to v pohodě, ale on si přitom jenom užil a pak se s ní rozešel, ovšem ostatní řeší, jestli to bylo anebo nebylo zneužití z právního hlediska. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí