Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanča1234 píše: Více
no, není to jednoduché, ten sex, aby to nebylo zneužití,
ach kde je nějaká spontánnost
@stinga spontánnost být nemůže žádná. Když to zakladatelce přijde nechutné.
@Anonymní píše: Více
Hele, vím o ženské, co je sexuálně náměsíční - chlapa ve spánku oshuka, ale ráno si na nic nepamatuje. A div se světě, její manžel jí dosud nežaloval a ani se nijak na to nestěžuje. Proč by to nemělo být v pořádku? ![]()
Spousta žen Ti tady napíše, že takové „obtěžování“ ve spánku je pro ně to nejhezčí probuzení, jaké znají, další by za tohle vraždily, ale jenom kvůli tomu probuzení, a další to berou jako nepřípustný zásah do jejích intimní zóny. Jak se v tomhle dá určit, co je a co není normální? ![]()
@Lojzísek píše: Více
ano, to jsi napsala správně, zneužil ji tím, že proběhl sex, přestože už musel vědět, že se s ní rozejde - to je hnusné chování,
ale ne tím způsobem sexu
@jege píše: Více
přesně, moje úžasná doktorka, která už bohužel šla do důchodu vždy říkala, že „v medicíně a v lásce je všechno možné“
V pořádku je to, co vyhovuje oběma. Co člověku nevadí v jednom vztahu, může vadit v jiném.
@stinga píše: Více
Anebo, jak tu někdo už napsal, že jí vlastně podvedl tím, že chtěl po ní ráno sex a ještě jí kvůli tomu dost neurvale vzbudil, čímž v ní vzbudil dojem, že je všechno v pořádku a že ve vztahu budou pokračovat, byť už nejspíš věděl, že se s ní rozejde a že v tom případě by už žádný sex nebyl.
Klidně je ale možné, že ráno ten rozchod promyšlený ještě neměl a myslel, že to nějak dají, ale přes den se mu to rozleželo v hlavě, že to nemá smysl, ovšem ten sex už jaksi zpátky vzít nemohl.
@Anonymní píše: Více
Každý to má jinak. Já chápu, že ty neakceptujes sex s predehrou začínající ve spánku. Ty ale akceptuj, že někdo to má jinak. Běžně začnu memu muži pri spánku sahat na genitalie a doufám, že ho probudím k sexu - nikdy mi nepřijde zneužít
. Souhlasím s výše napsaným, že máš spíše pošramocený ego. A je to fakt pochopitelný. Tys sexovala z lásky, on jen chtěl sex. Hod to za hlavu.
@Maartina7 píše: Více
Ona určitě akceptuje, že to zdejší diskutéři mají jinak.
@Velryba černá píše: Více
Jo, na Tebe bych ve spánku nesahal ani koštětem, protože by nemuselo dopadnou dobře, hlavně kdyby byla poblíž nějaká bodná, řezná anebo střelná zbraň.
![]()
@jege píše: Více