Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Diagnoza2 píše: Více
Hodinky nebo holinky, žádný rozdíl, co? ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Tak to nebylo jenom na něj, ale Sodoma Gomora, když i chlapi tuto schizofrenii nechci, chci, odvolávám co jsem slíbil a slibuji do jsem odvolal, podporují.
![]()
@jege píše: Více
Ani k vlastní partnerce si nemůžeš dovolit cokoli. I ve vztahu platí, že pokud kterýkoli ze zúčastněných nesouhlasí (zde podpořeno opakovaným odstrčením ruky), je potřeba to respektovat.
@jege však by se jí vysmáli.
Hele, sex sem chtěla jen proto aby se mnou zůstal. Propadla bych se hanbou a udělala ze sebe zoufalku co si chlapa chce udržet jen sexem a když mě nechá, jdu ho udat.
@Velryba černá ale, pak ho nesmíš nechat. Jinak nevíš co chceš a si divná. Sorry
@Hanča1234 píše: Více
To už jsme spolu probíraly včera a vracet se k tomu nebudu. ![]()
@rozand píše: Více
Stejná jako u těch, co když jím partnerka napoprvé řekne ne, protože ještě chtěla umýt nádobí, ale nechala by se přesvědčit, že nádobí počká, ale to už neřekne, se hodí do klidu, a už na ní nedorážejí. Tak umyje nádobí, chlap čumí na nějakou blbost v TV a jdou spát bez sexu, protože ona se jej iniciovat stydí a chlap nenaléhá, protože mu bylo řečeno ne.
![]()
@Velryba černá ano ano, buď chci nebo ne. Pokud to dovolím a stěžují si prtz mě nechal( jinak by to neřešila ) tak jsem zralá na psychologa.
Máš pravdu, každá máme jiny názor. ![]()
@Hanča1234 píše: Více
Dokud jsi v této souvislosti používala spojení „myslím si“, brala jsem to jako standardní diskusi.
@Velryba černá píše: Více
Protože se jí chtělo spát, ale ne proto, že by jeho a sex s ním nechtěla v principu, takže se přemohla a vstala a pak už jí to nevadilo. Vždyť sama píše. ![]()
Jako z jeho strany je to vych. canost, pokud už věděl, že se s ní chce rozejít, ale na žalobu to není. Tyhle zpětné „analýzy“ ženských, co samy nevědí, co jak vlastně bylo, jenom nahrávají tomu, že se s tím svezou i i reálná znásilnění a zneužití, anebo je popotahován a případně i odsouzen nevinný člověk. Teď nenarážím na zakladatelku, která jasně deklarovala, že nehodlá nikoho žalovat, byť trochu nešťastně použila termín zneužití, který může znamenat i právní kvalifikaci. ![]()
@jege píše: Více
I kdyby to bylo jen z toho důvodu, že chtěla spát. Platí každé ne, důvod je lhostejný. Nikdo není povinen hledat taková zdůvodnění, která by se líbila někomu druhému. Zkrátka stačí samotné ne. Vy tady úplně přecházíte, že jako buran se zachoval primárně on.
@rozand píše: Více
V čem? Že partnerku přesvědčím, že to nádobí počká do rána, anebo ho umyje pak, případně (v krajním případě
) ho pak umyju sám, ale teď chci jí? Některé to berou jako projev lásky a toho, že partnera stále vzrušují, pro jiné je smutné, že je partner nenechá v klidu umýt nádobí, ale přesvědčuje je na sex i po prvním NE.
![]()