Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Diagnoza2 a co jí brání tam jít? Lepší psát na eMimino ![]()
Víte on mě zneužil, ale kdyby se mnou zůstal tak to řešit nebudu. To přesně napsala. Ať jde k psychologovi.
@Alušáček píše: Více
Já fakt nevím jestli by byla spokojená nebo ne, kdyby se nerozešli.
Já beru čistě faktickou věc, že to splňuje znaky sexuálního útoku.
Jak to hodnotí zakladatelka a jestli to bude řešit je jiná debata.
Otáčíš to do absurdna. Když někdo říká ne, znamená to ne.
@Diagnoza2 píše: Více
Ja mam pocit, ze těmhle lidem to vysvětlit nelze, si furt jedou to svoje, a srovnávají nátlak k sexu s čím dál většími nesmysly.
@Virgin_Mojito píše: Více
Které se prsi jenom na eMiminu, ale doma poslouchají na slovo. Takovou „feministku“ chci také.
![]()
@Anora píše: Více
Je tomu tak, přesto je dobře, že tento „náš“ názor zaznívá. Některé věci je zkrátka potřeba vštěpovat „od štěněte“. ![]()
Ale tady ona jasně řekla ne a fyzicky se bránila a on přesto pokračoval. To je asi trochu něco jiného. Ostatně i ten úředně ověřený souhlas se dá vzít zpět i v průběhu akce. proto je jaksi zbytečné něco takového vytvářet
Nečteš, že bez toho je to nuda? Akorát s úředně ověřeným souhlasem je to ten pravý rajc!
![]()
Pro lepší orientaci v uvažování a pocitech zakladatelky doporučuju znova si přečíst její úvodní komentář. Zejména se zaměřte na tyto části a jejich časovou souslednost:
„… Vše bylo ok… dostala jsem kopačky… mi to neprijde oukej…“
Samozřejmě má na tyhle pocity nárok a má k nim dobrý důvod, ale je třeba rozlišovat mezi zneužitím ve smyslu právní kvalifikace, a zneužitím jako neférovým jednáním partnera.
Pokud chce vědět, jestli šlo opravdu o zneužití v právním slova smyslu, tak to jí tady nikdo nevykoumá, to může posoudit jen policie a soudy. Ale tam ona to hnát nechce a spíš si tu chtěla jen postěžovat, svěřit se se svým zklamáním a asi si poslechnou nějaká slova podpory.
A ještě jedno upozornění pro zakladatelku: policie musí zahájit vyšetřování/prověřování i na základě anonymního příspěvku na internetu. Nemusí čekat na oficiální oznámení od konkrétní poškozené osoby. Teoreticky je tedy možné, že policie už prověřuje, kdo to sem napsal, aby mohla vyslechnout oběť a případného pachatele.
@Diagnoza2 píše: Více
Bohužel, a ženské se pak stěžují, že praví chlapi vymizeli, že ve vztahu jím chybí překvapení, živočišnost, svádění a romantika, že je to jenom rutina, a hledají si milence, aby to znovu zažily a cítili motýle v podbřišku.
A chlapi, než riskovat nějaké popotahování na eMiminu anebo dokonce PČR, tak raději ráno vstanou a jdou si to udělat k PC, než by se snažili nějak zajímavě probudit partnerku a rozdat si to rovnou s ní. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Njn, některé se neprsí na eMiminu, ale konají v reálnem životě.
![]()
@jege píše: Více
Já nevím jak ty, ale já ještě nepotkal ženskou, co by jí chybělo, že se jí ve spánku hrabe někdo mezi nohama.