Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Diagnoza2 píše: Více
To asi ne, jedine ze by vynechala, ze nakonec svolila. Sice rekla NE, ale nakonec souhlasila.
@kalamitaa píše: Více
Uplne zbytečný sloh
však nikdo asi uplne tady neřeší její pocity, protoze to nikdo nemůže vědět a fakt bych nesoudila z jednoho: vse bylo ok… ze to bylo doopravdy ok.. ale to je jen polemizování. Tady se řeší to, ze jedné straně přijde v pořádku tlačit na partnerku i přes to, ze odtahuje ruce a říká, ze nechce. Coz samozřejmě naprosto přirozeně vyvolává v té druhé straně pochyby, zda je svět vubec v pořádku, ze tohle někdo vidí jako součást zdravého vztahu. Thats it
@Hanča1234 píše: Více
Hele, a ty by ses jako zena necitila ani trosku zneuzita? Ona myslela, ze to je usmirovacka, a kdyz zjistila ze ne, tak ji to proste sebralo. Proto nemusi chodit k psychologovi.
@Anora píše: Více
Ale jo, já to celkem chápu. Na druhou stranu mi přijde poměrně běžné, když muž na ženu naléhá i po prvním odmítnutí a nakonec ji přesvědčí a oba si to ve finále užijí. A tomuhle říkat zneužití mi přijde přehnané. Ta hranice tam někde je, ale není zas tak jasná a podle mě je to i dobře. Nechceme přece, aby se muži před každým intimním dotykem opatrně ptali na svolení. A platí to i obráceně.
Penetraci bych zrovna nenazývala každým, tedy v podstatě jakýmkoli, intimním dotykem.
@arinecka píše: Více
Podle mě ten následný souhlas nehraje roli. Skutek nastal před souhlasem.
Asi tak!
![]()
Svět se v pudel obrací! Úchyl, co zneužívá dítě , dostane podmínku, a kluk, co holce, která si s ním vleze do postele, sáhne 2× na zadek, ona mu sundá ruku, on přestane, a je přesto odsouzen.
![]()
@Anonymní píše: Více
Asi je dobré si zvědomit, že sex nerovná se miluji tě a chci s tebou chodit/žít. To už sis tam bohužel dosadila sama. Přitom jsi psala, že jste šli spát s tím, že nevíte, zda spolu budete nebo ne. Neusmířili jste se před spaním, a neřekli si, ok, dáme tomu další šanci. Jen ty sis myslela, že to je usmiřovací sex. Ale nebyl. A proto se cítíš zhrzená.
A potkals vůbec nějakou? Jenom tady na eMiminu je jich spousta, co to klidně přiznají, a také přiznají, že se hrabou v rozkroku spícímu chlapovi, byť se ho předem nezeptaly, jestli se mu, podobné věci líbí a jestli s tím souhlasí.
![]()
Ježíš, Ty jsi suchar. Tebe chce mít každá ženská v posteli. Ty si před nějakým kontaktem 100× ověříš a nejlépe dáš písemně potvrdit, aby Tě pak nějaká nežalovala. To už je fakt Diagnoza!
![]()
@arinecka Byla bych zklamaná a možná naštvaná. Nevíme, proč se s ní rozešel. Psala, že tam bylo plno hádek, tak už toho asi bylo moc. Určitě bych nepsala, že mě zneužil a že sahat chlapovi ve spánku na penis je na
. Myslím, že má větší problém, a ano, ten vyřeší psycholog.
@jege píše: Více
Radši mít diagnoza2 v posteli, než tebe. Ty jsi ztělesněný celibát ![]()
Vlastně té tvé paní v jistém slova smyslu dost rozumím ![]()
@jege jsem jedna z těch, co příteli sahá ve spánku na penis. ![]()
Zatím mě nezavřel tak uf
![]()