Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
To jsi mi psal ty, tak jsem to přijala za svý ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Typická radikální feministka! Bez svolení si netroufne na chlapa ani sáhnout, aby nedostala világoš. ![]()
@Virgin_Mojito k čemu? Co když si to za tři minuty rozmyslis? ![]()
To jsem ale ještě nevěděl, že doma posloucháš na slovo a vytahuješ se jenom tady.
![]()
@jege píše: Více
Ale nemusíš tolik závidět, to se ti doma nikdy nestane ![]()
@Anora píše: Více
To ale nefunguje v tomto konkrétním případě. Ona se probudila ve chvíli, kdy čin už byl spáchán. Tady by bylo potřeba partnerku nejprve probudit a zjistit, jestli je k intimnímu kontaktu svolná. To znamená, že by bylo utrum s buzením pomocí intimních doteků. Chceme to plošně všem postavit mimo zákon?
Příspěvek upraven 27.07.26 v 12:29
Ty jsi nikdy nevzbudila partnera uprostřed noci nebo k ránu, protože jsi dostala chuť na milování? Nebo on tebe? A začíná to jemnými něžnými dotyky, postupně i v rozkroku. Nevidím na tom nic skandálního. My to děláme běžně, a oběma nám to vyhovuje.
@Anonymní píše: Více
Ne, nikdy. My svůj vlastní spánek navzájem respektujeme.
@Velryba černá píše: Více
A nejsmutnější je, že tohle chování obhajují i ženské. Ta osvěta je pořád potřeba. On je totiž velký rozdíl, když tě podobně probudí partner ve zcela funkčním vztahu, ale i tam by měl respektovat ne. Tady se rozešli, holka ve sr. ačkách, plná emocí. Řekne opakovaně ne a pak to tedy nějak přetrpí, možná s naivní nadějí na návrat.
Fakt se mi chce blít, když tu čtu ty rádoby vtipné komentáře.
@Anonymní píše: Více
A kdyby ti to ale opravdu nevyhovovalo, budeš naprosto v pohodě s tím, že on to přesto dělá.