Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito raději mlč. Nebo máš doma podobnou situaci s tak nemocným dítětem? Ono vztah tím dostane hodně zabrat ![]()
@Hanča1234 píše: Více
Jsem jen takový suchar. ![]()
A taky radikální feministka
@kalamitaa píše: Více
Vsak se nemusi ptát opatrně na svoleni, staci, kdyz bud rozpozná náznaky, a nebo bude následně respektovat, ze žena rekne, ze nechce. Me to prijde v celku jednoduchy postup.
@jege píše: Více
Vzhledem k tomu že mám 3 děti jsem nějakou minimálně 3× potkal. To že x bab někam napsalo, že by chtěly, aby je někdo vzbudil sexem je vcelku irelevantní pro konkrétní dvojici a konkrétní situaci. To, že řekla ne a bránila se pak maže prostor pro jakékoliv pochybnosti.
Konsezualni sex to byl až od chvíle. kdy souhlasila, i když si myslela že souhlasí s tím, že to povede k pokračování vztahu. Třeba kdyby dál trvala na tom, že nechce, tak by nepokračoval a žádný další sex by nebyl.
Sex se spícím člověkem je dost na hranici a ten kdo ho vykoná je pak v dost nejistým postavení.
@Diagnoza2 koneckonců, je fajn že to sem napsala. Věřím dle příspěvků že už to někdo nahlásil a oznamovací povinnost je jasná. Snad to je jak píše.
Kdybych nedej bože začala chlapovi hrabat v rozkroku v noci, to bych si poslechla nepěkné věci. Ten by mě sprddnul na tři doby. A tak je to správně. Ale mě by to v životě nenapadlo, nejsem blbá, abych chlapovi rušila spánek.
@Virgin_Mojito píše: Více
Samozřejmě, doma sekáš dobrotu, ale tady jsi radikální feministka. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Tak aspoň, že máš smysl pro sebekritiku, ale tou radikální feministkou si fandíš. ![]()
@jege píše: Více
Tak a proč bych nesekala. Můj chlap je chytřejší a moje lepší polovina. Nemám s tím zásadní problém.