Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kalamitaa píše: Více
Tyvogo, to je úplně jedno ne?
rekla, ze nechce, co tu furt řešíme proboha?
Velebnosti, jdu blejt. Tady z toho ![]()
Já furt nechápu, co se tu řeší. Třeba 200% vím, že kdybych chlapa v noci probudila kvůli sexu, dostanu ceres. A tak je to v pořádku a neřeším to. Proboha není mi 5, abych se neuměla ovládat. Tečka.
@Hanča1234 píše: Více
Já jo, ale ty zjevně ne, když ani nevíš, že spala a vztah řešili s tím, že si v podstatě dali pauzu.
@Anora no, však proč ho nenahlásí? A ty bys taky měla! Pokud se domnívás že jde o trestný čin, tak máš oznamovací povinnost. Víš to?
Tak snad si někdy prožiješ podobný zážitek, a pak se budeme bavit o tom, co je příjemné a co ne. S tebou nemá cenu se o ničem bavit, protože si buď jedeš stále tu stejnou písničku, a nebo se přiblblě směješ absurdním “vtipům”. Jak je to o té tužce v penále? ![]()
@DivícíSeŽena a proč spí v posteli s někým s kým má pauzu?
prosím tě
Jedinej, kdo tu furt mluví o trestném činu jsi ty, tak bys asi měla jít první ![]()
@Anora a už si to oznámila?
Ne, vážně se mi nikdy nestane abych spala s někým kdo chce dle vás pauzu v jedné posteli.
Ja bych byla nastvana zpetne asi nejvice na sebe, ze jsem mu dovolila takovyto posledni sex, ale na druhou stranu - dopredu jsem to nemohla tusit, ze se se mnou rozejde. Tak i nej bych byla nastvana. Ten chlap vedel, ze se s ni rozejde, a tak chtel nejspis posledni sex,… a kdyby rekl autorce, chci se s tebou rozejit, ale chci si naposledy zasoulozit, nejspis by se nedockal. Tak ano, byla bych naštvaná i na nej (protoze z toho sexu mel vic nez ja, ja jsem puvodne nechtěla a tak nejak jsem se nechala… kdybych vedela, ze je to posledni sex, bud by nebyl, nebo by me mel nejak uspokojit, nez ze se uspokojil jenom on sam), na soudni zalobu to opravdu neni… ale charakterove to neni zrovna ok.
@Anora píšete to tady vy ![]()
Za mě, chtěl sex a ona byla svolná.
Jen tady chudáka obviňuje
A nenapadlo tě, že to je třeba naivní mladá holka, která ještě nemá ty zkušenosti, které má ostřílená ženská po čtyřicítce?
Chudáka, který nechápe verbální i nonverbální odmítnutí. Pak opravdu chudák je, patrně ovšem trošku jinak, než to myslíš ty.
@Anora píše: VíceŘešíme tu, že když jakékoli první ne bude znamenat konec dalších pokusů, tak nám ve společnosti ubude spousta souhlasných a vzájemně příjemných sexuálních styků a muži zase ztratí kousek své přirozené mužnosti. Řešíme, jestli ta hranice nesouhlasu má být nějak jasně vymezená, nebo je lepší, když zůstane neostrá a každý pár si ji nastaví podle svých potřeb.
@kalamitaa píše: Více
Takže co, je zasunutí prstů do pochvy během spánku běžný intimní kontakt?