Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JenTuOkouním píše: Více
Cituj mi, z jakého mého vyjádření vycházíš, na jakém je tahle tvoje spekulace postavená.
![]()
Příspěvek upraven 27.07.26 v 19:09
@Velryba černá píše: Více
Wassersteif auf Bömischen Flüse heute morgen frūh um sieben Uhr…
![]()
@M_Vladim píše: Více
Ale houby, normálně to nahodí i později. Případně se bude muset budit až v sedm. ![]()
To je dost předvídatelné. Když s tebou manželka ani žádná další žádná x let spát nechce a ty bys rád. Tobě zbývá už jen očumovat cizí ženy na nuda pláži.
Labe Děčín fünfundachtzig Quadratmeter pro Sekunde
@Velryba černá píše: Více
No v pět třeba zrona ne, ale v sedm…
No tak dobře…um neun Uhr. ![]()
Teď si vzpomínám na Dekameron…jak je našli spící a ona láskyplně držela pěvce v hrsti…
![]()
Příspěvek upraven 27.07.26 v 14:50
Nechci nic říkat, ale pánové měli přesně ten zvyk, že po probuzení se šli automaticky vymočit, umyli si nářadíčko a vyčistili zuby. ![]()
@Diagnoza2 píše: Více
Tam je právě ta vtipná nuance mezi Wasserstand a hovorovým Wassersteif. ![]()
Pozn.: Wassersteif je hovorový výraz pro ranní erekci.
Příspěvek upraven 28.07.26 v 08:03
@Virgin_Mojito píše: Více
Předvídatelné to vůbec není…ale to je tady normální, že lidi si domýšlí za druhé
@Diagnoza2 píše: Více
Tady konkrétně vycházím z mnoha postů daného uživatele. Z mnoha diskuzí.
Nechci zacházet do podrobností, ale jeho apely na stát nebo rozhodovací moc, aby mu umetly cestičku k sexu, jsou poměrně známé.
Příspěvek upraven 27.07.26 v 14:53
@Hanča1234 píše: Více
Tak co ty chytrá horákyně? Neumis odpovědět na jednu prostou otázku?
Hážeš tu moudra cely den, ale najednou se neumíš vyjádřit. Smutný.
Protoze pravda je, ze kdyby za tebou tvoje dcera přišla s tim, ze ji její milý přemlouval a nutil k sexu, najednou by to byl hajzl. Nebo bys ji řekla, že to je u chlapů běžný? Asi ne viď..
Když nemáš nic čim to dokázat, tak si laskavě ponech své lživé spekulace jen pro své fantezie v mysli a mě tu v citacích vynech!
Příspěvek upraven 27.07.26 v 14:56
Mě by taky úplně nerajcovalo, kdyby mi muž nonstop diskutoval na emiminu místo práce.
Muž nekecá, muž koná.