Zneužil mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41037
27.7.26 15:18
@Hanča1234 píše: Více

S cizí ženskou! Třeba s prodavačkou anebo pokladní, případně nějakou kupující. Nakloníš se v sukýnce pro kuře do mrazáku, a šup, už ho tam máš. A opovaž se protestovat, stejně si to vynutím a zatáhnu víko s Tvou hlavou uvnitř, takže Tě stejně nikdo neuslyší a ještě Ti omrznou uši!!! :jazyk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4395
27.7.26 15:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DivícíSeŽena
27.7.26 15:20
@jege píše: Více

Nevynutí, na to nemá odvahu. On ten chudák ví, že dovolit si to může jen doma, na své partnerce.

• Citovat
  • Upravit
41037
27.7.26 15:22
@Anora píše: Více

Tak pokud jí už bylo 18, tak je to irelevantní. Některé i umřou jako naivní nány, a nepomohou jím žádné zákony, jiné umí svůj nesouhlas dát razantně i v 16 anebo 17 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41037
27.7.26 15:23
@DivícíSeŽena píše: Více

To byla ironie! Bazinga! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41037
27.7.26 15:25
@Velryba černá píše: Více

Ne, přileze vyšťavený po 4 a na nějaký sex už dlabe! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4395
27.7.26 15:26

@jege dcera je dospělá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
27.7.26 15:27
@jege píše: Více

Jeho problém. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DivícíSeŽena
27.7.26 15:38

Nedávno jsi tu psala, že dcera je těhotná a otec se k dítěti nehlásí. Nikdy bych to nevytahovala, ale vzhledem k tomu, jak se tu prezentuješ a pocity zakladatelky shazuješ, ptám se, jestli jsi s tím taky v pohodě, že si prostě jen zakukal a holt se holka musí postarat, když řekla ano?
Proč máš potřebu se do zakladatelky navážet a projektovat si do ní křivdy?

• Citovat
  • Upravit
4395
27.7.26 15:52

@DivícíSeŽena já, do ní žádné křivdy neprojektuju. Holčička už je předčasné na světě a buď tak hodná, netahej do cizích diskuzi moje děti.
Ano, sem s tím v pohodě. Od začátku sem věděla že to nevydrží. Svůj podíl viny na tom má i ona.

PS ty víš kolik zakladatelce je? Ty si ač mladá neuměla odejít pokud se ti něco nelíbilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41037
27.7.26 15:53
@DivícíSeŽena píše: Více

Když řekla ano, tak se má postarat, ovšem on také, když si nedal pozor. Shukali oba, oba jsou i zodpovědní! Když se namísto dcery bude starat @Hanča1234, tak je to OK, z jeho strany se také mohou zapojit jeho rodiče, když on sám nechce anebo nemůže, případně to mohou náležitě kompenzovat finančně.

Tohle ale zakladatelka neřeší, nikde nepsala, že by byla těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4395
27.7.26 15:54

@jege ono, je třeba vytáhnout co se dá :lol:
Já malou uživím, hlavně ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DivícíSeŽena
27.7.26 15:56

Tak tady respekt ke tvé odpovědi. Stane se, holčičce přeju jen zdraví a ať je i s mámou spokojená.
Ale pořád bych nedissovala zakladatelku, prostě udělala chybu a cítí se blbě. Musíme jí nakládat? Znehodnocuješ její pocity, vždyť i tvá dcera musela prožívat něco podobného.

• Citovat
  • Upravit
4395
27.7.26 15:59

@DivícíSeŽena nechci ji nakládat, jen mi přijde že se sama mučí a je třeba jít dál. Už sem to psala. Rozchod bolí, ale musí se s tím smířit a nehledat další problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35360
27.7.26 15:59

Tak každý to má jinak, a třeba jí opravdu přijde nechutné sahat chlapovi ve spánku na penis. To neznamená, že je zralá na psychiara. A on jí prostě zneužil, její NE ho vůbec nezajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí