Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
A to je zajímavé, že ano na ne podle vlivem okolností změnit lze, ale opačně to nelze a i pokus o takovou změnu je trestný.
![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Tvůj také, až partnera ten studený psí čumák omrzí a nabrkne si nějakou vášnivou a temperamentní kočku.
![]()
@jege mimochodem, to, cos tady použil ohledně případů dětí, je fakt totální nesmysl. Tady je totiž potřeba jasně vymezit, že jakékoli sexuální násilí nebude tolerováno a zpřísnit tresty plošně. Takže ano, ty tresty jsou směšně nízké, ale s diskusí zakladatelky to nemá souvislost.
@DivícíSeŽena píše: Více
Je jednodušší psát, že nemá sex kvůli puritánské výchově žen a navštěvovat nuda pláž, než si přiznat, že atraktivní pro ženy není a už nikdy nebude.
@M_Vladim píše: Více
V tomto souhlasím, pokud bych jako muž měla ženu, co nemaká, nedejbože bere dávky, kafíčkuje s kamarády a celý dny prokecá na emiminu, měla by problém.
@Velryba černá píše: Více
A ano není? Že je jej pak možné změnit. ![]()
@jege píše: Více
Mně už se to fakt nechce opakovat, opravdu je možné dohledat, v jakých případech dojde k onomu ano, ačkoli to nadšený souhlas skutečně není.
@Anora a proč by moje dcera neodešla a spala sním? On ji snad nutil zůstat? Zřejmě máš blbou zkušenost. Tak vyhledej odborníka a neobtěžuj mě ![]()
Nesedim u toho celý den, abych na vše hned odpovídala a tvé komentáře už ani nečtu. A honem, mi zase něco napiš chytrého.
@DivícíSeŽena píše: Více
Samozřejmě, že to lze i jinak než s partnerkou, třeba solo sex, jak o tom psal Diagnoza.
![]()
A ano, ten kdo schopný není, si ho vynutí kdykoliv a kdekoliv, kde to na něj přijde, třeba v obchodě nebo na ulici!
![]()
@Velryba černá píše: Více
Což je chlapovi, který od 6 maká, tak na 2 věci, pokud jsi to ovšem dáma v 7 nerozdává se sousedem.
![]()
@jege píše: Více
Tak to je tragédie, určitě je v té práci do tří v noci…