Zneužil mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3281
27.7.26 00:22

@Velryba černá a chlap má mít věšteckou kouli? Nevím jak by to jinak poznal.
Kór tady nešlo, o nic divného. Zcela normální začátek sexu. Ne každý chce vždy ženu mazlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
27.7.26 00:24
@Maartina7 píše: Více

V některých ano, v jiných ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
27.7.26 00:26
@Hanča1234 píše: Více
Řekla dvakrát ne, to musí stačí. Oprava, stačí to říct jednou. Pro mě by to normální nebylo a možná bych dotyčnému nakopala koule zpátky do břicha. Jelikož ale podobné záležitosti řeším dříve, než vůbec k sexu dojde, zůstaly všem „spolunocležníkům“ v pytlíku. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
27.7.26 00:28

@Velryba černá pro mě by ne, hlavně znamenalo ze sex nebude. Nejsem nesvéprávna. Ona ale psala, že chtěla prtz ho miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1476
27.7.26 00:29
@Velryba černá píše: Více

Souhlas. A to jsem chtěla zakladatelce říci… Že je normální, když svému spícímu muži saham na genitalie za účelem sexu… Někdy je nadšen, někdy brblá, ale nechá se přemluvit a někdy odmítne a pak brblam já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
27.7.26 00:31

@Maartina7 ano, ale když už brblá a ten sex máte, tak ti druhý den neřekne že si ho zneužila a neřeší to na sítích ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
27.7.26 00:32

Hodně žen popisuje, že v tom byl vlastně strach. Strach, že ho ztratí, strach, že jim to nějak vrátí, apod. A jo, takový ten pocit, vždyť ho miluji (tak bych měla), může ve skutečnosti zakrývat něco úplně jiného. Každopádně nevíme, jak by to zakladatelka vnímala, kdyby ten vztah neukončil, protože se tak nestalo. A je jasné, že to tu každý uvidí skrze vlastní nastavení, to nerozporuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1476
27.7.26 00:32

To mi klidně řekne, ale na sítích to neresi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
27.7.26 00:35

@Velryba černá ona sama psala, že by sním zůstala. Tak mi to přijde nelogické. Pokud si myslím že mě někdo zneužil tak s ním nejsem a pokud ano tak musím vyhledat psychologa.
Jinak máš pravdu, každý jsme jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
27.7.26 00:36
@Maartina7 píše: Více

Já jsem v životě nikomu spícímu na genitálie nesahala. Budeme se točit v kruhu, brblá, protože chce spát? Svého muže znáš, pravděpodobně víš, jak to má. Já u zakladatelky nedokážu na základě popisu dané situace posoudit, jak to zrovna vnímala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
27.7.26 00:38

@Velryba černá :D říkám, každá jsme jiná. U svého partnera mi to přijde jako zcela normální věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
27.7.26 00:40

Třeba zůstala, třeba ne, teď má vnímání zřejmě poněkud rozostřené. Chci říct, že člověk často zjistí až s odstupem (mnohdy poměrně dlouhým), že co se mu původně zdálo v pořádku, tak docela v pořádku nebylo.
Kupříkladu já jsem nikdy nekonala usmiřovací sex, fakt ne. Ta samotná představa je mi krajně nepříjemná. Ale nikterak nerozporuji, že jiným to může připadat jako skvělý a příjemný způsob, jak spor ukončit. Fakt vám to všem přeju. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
27.7.26 00:43

@Velryba černá njn, to on může vnímat stejně :D
Každý jsme jiný. :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
27.7.26 00:44