Zneužil mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37008
26.7.26 21:27

Zneužil. Řekla si ne a on pokračoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79928
26.7.26 21:34
@teroonka píše: Více

no zachoval se hnusně tím, že se s ní odpoledne rozešel, jinak by to asi neřešila,
tak může jít na Policii a podat TO, jinak opravdu nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.26 21:36

Samozřejmě žádné TO podávat nechci, jak zde bylo zmíněno, zneužita se cítím spíš psychicky v tom smyslu, že využil ospalosti, že jsem zpočátku řekla ne a pak povolila (ano moje chyba, to mi psat nemusíte), a protože když nad tím přemýšlím proste me to boli a připadám si jak kdyby me jen využil..

• Citovat
  • Upravit
3538
26.7.26 21:36
@stinga píše: Více

No kdyby se nerozešli, vůbec by to neřešila, takhle upadl v nemilost a tohle se hodí trochu rozmáznout. Ale ten čin sám o sobě v pořádku není - jeden dělá něco, s čím druhý nesouhlasí, ani nemohl, protože byl ještě ve spánku, a pokračuje i přes zjevný nesouhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.26 21:38
@teroonka píše: Více

Nic rozmáznout nechci. Jen mi tahle situace co se stala porad “lítá v hlavě”. Nechci jej nijak pošpinit, ani nic podobného..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.26 21:40
@Anonymní píše: Více

Spis o tom pisu protoze ten rozchod byl celkově bolestivý, byl to pro me šok, loučili jsme se jakoby vse bylo urovnané, tak mi tohle přijde proste nepochopitelný, proc…

• Citovat
  • Upravit
3538
26.7.26 21:40

zneužil tvé bezbrannosti a jak někdo psal, u mnoha párů je tohle součást předehry, ale k tomu je potřeba asi naprostá důvěra. Tys ji později toho dne ztratila už úplně. Nic si na něm nevezmeš, vážněji ti neublížil a následná soulož už byla v oboustranném souladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.26 21:41

Já nerada píšu o sobě intimní věci. My takhle sexujeme úplně normálně. Prostě muž se ráno vzbudí a začne, já mručím, že ne. A pak je to v pohodě. A není to první partner, se kterým to takhle funguje. Myslím, že chlapi to tak mají běžně.
Problém je, že ti pak napsal, že se s tebou rozchází. Proto se ti to zdá divné a jako zneužití.

• Citovat
  • Upravit
6513
26.7.26 21:42

Já nevím. Řekla si ne a on pokračoval, ale pak si souhlasila.
Takhle se nedokáže ta situace úplně vyhodnotit.
Nicméně de.il to je, to jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
26.7.26 21:42

Víš, několik lidí, kterým jsem věřila nebo stále věřím, mi taky ublížili a ten následný zmatek v hlavě je nejhorší. Proto se do tebe dokážu už od prvního příspěvku vcítit a pravděpodobně až šok a zklamání přebolí, budeš ráda, že odešel z tvého života včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3075
26.7.26 21:46

@teroonka Ve mně vzbuzuje třeba nedůvěru, že je to nejmíň třetí diskuse jako přes kopírák v tomhle duchu. Včetně nepochopitelně omíláného popisu činu na který je v příspěvku důraz.
Ne na pocity potom, nebo popis duševního rozpoložení.
Ten vykreslený obrázek bezmocné ospalostí zmožené chuděrky co se únavou nezmůže ani na to vstát a odejít když (popis činu) mi taky přijde hodně typický pro honibrky co holdují tomuhle žánru.
Mně to prostě nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79928
26.7.26 21:48
@Kryptozoo píše: Více

no přesně, je to napsané tak - šťavnatě,
pak už se lidé začnou hádat, jestli to zneužití je nebo není, je to morální, není to morální - ale ten původní příspěvek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.26 22:03

To jsem přesně čekala od vás, narážky na to ze jsem troll. Jako v každé druhé diskuzi tady. Nekdo neví napíše a hned nedůvěra. To není úplně povzbuzující kdyz člověk napíše slušně protoze se o tom potřebuje pobavit. A jak jsem tohle měla napsat jinak? Opravdu nevím. Zas nějaké extrémní detaily tam nejsou, pouze popis toho co se stalo, což mi mezi dospělými lidmi nepřijde nějak pohoršující, diskuzi o sexu tady mame bambilion..

• Citovat
  • Upravit
3556
26.7.26 22:04

A jak tě zneužil? Chtěl sex a ty sis toho byla vědoma. Nejsi troll. Si divná a přítele možná i lituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.26 22:06
@stinga píše: Více

A konkrétně zrovna u tebe Stingo vidím nedůvěru v autorky v každé druhé diskuzi, kde nenapíšeš někdy ani nic věcného a pouze pochybuješ o pravosti příspěvku. Možná to někomu přišlo detailnější, mne upřímně ne kdyz jsem to psala. A v komentářích to co se stalo vice nerozebírám, ale diskutuji spíše o tom proč se citim jak se citim. Je to zde každé léto, každé léto pochybování stran komentujících o autorech diskuzi, protoze hned pochybujete zda to nepíše nejaky puberťák, setkávám se s tim každé léto zde v diskuzích velmi často… a jelikož to se mne opravdu netýká ze bych si to vymyslela, tak me to teda dost mrzi, jelikož jsem členkou emimino uz nějaký rok

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky