Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To už by měl být pozitivní určitě. Každopádně pro 100% jistotu bych navštívila lékaře..
Všechno, co píšeš, může menstruaci ovlivnit, může to být taky jakýkoliv hormonální výkyv, ty se taky jednou za čas objeví. Pokud bys byla těhotná, test by už asi byl pozitivní, pokud jsi neotěhotněla někdy ke konci cyklu nebo pokud nejsi jeden z málo případů, kdy testy bývají negativní dýl, ale šance je asi poměrně malá.
No, dr mě asi nemine, ještě jsem zapomněla, že mám silný výtok, vždycky si říkám, že tetka dorazila a šup a on jen výtok
.. miminku by jsme se nebránili, ale mám spíš strach, kde by mohla být příčina, chtěli jsme začit zkoušet právě po svatbě a přestěhování, cca na podzim, tak se bojím, aby to nebyla nějaká hormonální záludnost, která by to plánování pokazila… Právě si nepamatuju, kdy mi vyšel pozitivní test u prvního prcka, ale tohle už mi přijde jako dlouhá doba no ![]()
Teď jak to čtu, tak přemýšlím, jestli by ta antibiotika nemohla mít vliv. Nedavno je měla také, a měla jsem opoždenou ovulaci. Takže jsem dnes 39. den cyklu a MS čekám až příští týden.
Jinak poslední MS mi začala 4 dny po Tobě a antibiotika měla také před 3 týdny ![]()
Jé tak to jsem na tom úplně stejně, taky měsíc do svatby, rok a půl holčičku a menses už týden zpoždění
dělala jsem si testy protože se začínáme snažit o druhé a furt nic.. takže zítra jdu k doktorce..
Ja si ovulaci zrovna nehlidam, hlidala jsem ji pred prvnim mimi a to se povedlo na prvni pokus
… Tak uvidime, treba dorazi..jeste mi ted dochazi, ze uz asi tri dny mam hooodne nezvyklou stolici, jakoby prujem, ale vubec nemam bolesti zaludku nebo tak… Asi to bude i hodne o nervech, svojeho gyndare mam trosku zbruky v miste byvaleho bydliste a auto v oprave, takze navstevu vidim az pristi tyden..no snad se dozvim, co je to za zradu ![]()
Ja si ovulaci zrovna nehlidam, hlidala jsem ji pred prvnim mimi a to se povedlo na prvni pokus
… Tak uvidime, treba dorazi..jeste mi ted dochazi, ze uz asi tri dny mam hooodne nezvyklou stolici, jakoby prujem, ale vubec nemam bolesti zaludku nebo tak… Asi to bude i hodne o nervech, svojeho gyndare mam trosku zbruky v miste byvaleho bydliste a auto v oprave, takze navstevu vidim az pristi tyden..no snad se dozvim, co je to za zradu ![]()
Ja hlidam. Nejen proto, ze bych rada dalsi miminko, ale hlavne proto, ze konecne vim, kdy mam ocekavat MS. Cely zivot mam rozhazene cykly v delce cokoli od 28 do 49 dni. Tento mesic jsem ale poznala, ze je opozdena, protoze to vypadalo skoro, jako by dorazila, pak par dni klid a pak o nejaky cas pozdeji dorazila opravdu.
Aha, no ja mam prave naopak cyklus pravidelny a to 28-30 dni max, takze na takove vykyvy nejsem zvykla, co dorazila po sestinedeli, tak slape jakp hpdinky mrcha ![]()
Tak dnes se cosi dostavilo, zatim to neni klasicka MS, od rana me boli bricho, krvacim slabe a svetle, jakoby s vytokem…tak nevim, je mi soatne od zaludku, pocit na zvraceni ale drzim se, tak snad se ta MS rozjede, jsem na vazkach ![]()
Ahoj
Jdu k Vám pro radu. O dost se mi opozdila MS, jenže přičin může být několik, je to cca 3 týdny, co jsem týden brala antibiotika, jelikož mě skolil zánět dutin, proto moje první otázka zní, je možné, aby antibiotika takto ovlivnila cyklus? poslední MS jsem měla 29.5. ( tudíž zhruba kdy se MS měla dostavit jsem začla antibiotikovat), další možnost je stres, sice hezkej, máme měsíc do svatby, ale jsem taková nervozní, spousta zařizování, do toho máme 15 m holčičku, která ted zkouší vše možné i nemožné, takže moje nervy opravdu zkouší
…
Nicméně, dneska jsem pro klid duše, po tom, co mě neustále pobolívá v podbříšku jako při MS a mám nezvykle citlivá prsa, tak jsem udělala test - odpoledne…nic, jedna čárka…když mi MS mešká cca těch 11-14 dní, to už by měl být test asi pozitivní, kdyby to bylo těhu, že? děkuji za odpovědi a přeji hezký den