Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky maminky, chci se zeptat, je tu některá z Vás, která má děti po sobě a má dva kluky a do třetice mají holky?, Zajímalo by mě zda, je pravda, zda při sexu minimálně 3-4× do týdne je to kluk neboli sexování každý den nebo každý druhý den a po ovulaci nebo v době ovulace je to kluk a před ovulaci je to holka a při sexovaní cca 1-2 do týdne?
Tohle všechno jsou blbiny. Šance je 50:50. Všichni kolem mě - co mají 3 a více dětí, tak mají na 90 % jen jedno pohlaví ![]()
@zanulinek píše:
Ahojky maminky, chci se zeptat, je tu některá z Vás, která má děti po sobě a má dva kluky a do třetice mají holky?, Zajímalo by mě zda, je pravda, zda při sexu minimálně 3-4× do týdne je to kluk neboli sexování každý den nebo každý druhý den a po ovulaci nebo v době ovulace je to kluk a před ovulaci je to holka a při sexovaní cca 1-2 do týdne?
Kdyby to tak bylo na 100%, jdu do toho!!!
![]()
Kamarádka má dva kluky a třetí holčičku, ale mylím že to byla náhoda a žádnej fígl aninávod na to protě neni. A náš soused má zase tři holky ![]()
Ale třeba já mám dva kluky a oba počaty v době ovulace a sexík byl každý druhý nebo každý den
Kámoška má 2 kluky, moc si přála holčičku, tak zkoušeli všechny možné fígle a čeká 3. kluka. ![]()
Znám dvě rodiny a obě mají 2 holky a jako třetího kluka
. Vím, že to byla náhoda a nikdo z nich nezkoušel žádné fígle.
My měli dvě holky a pak jako třetí dvojčata holky
a dokonce na dvakrát oplozené… byly od sebe tak týden. ![]()
No já vím přesně kdy jsme nato šli 10 den v pátek a skončili 1 ledna
a skončili jsme 15den to bylo toho 1/1 to se prostě muselo na novej rok
a vím že ovulace musela být tak kolem toho 10 a 11 dne i termínově to vypadá nebot miminko odpovídá dost dřívější ovulaci.
A co se týká půstu u manžela tak měl dlouho půst aby jich měl pro mně hodně a odkládaly jsme to na později aby to vyšlo skoro na tu ovulaci.
A dle výsledků je to i tak holčička takže dle mně je to spíš o náhodě
ano pár lidem výjde tato strategie ale ona je to spíš náhoda.
Hodně štěstí můj se těší i na holčičku, sice první dojem bylo na ulz JE TO KLUK? ![]()
když mu mudra říkala tatínku budete muset šetřit
MŮJ IHNED JE TO KLUK A ONA NE ŠETŘETĚ NA 3 VĚNA ![]()
Kéž by to tak fungovalo, za pár měsíců se o tu holku taky pokoušet budem, ale při mém štěstí to bude další kluk
ale ty fígle s ovulací hodlám vyzkoušet ![]()
Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.