Dva kluci a třetí holka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
14.4.14 11:37

U nás s kámoškou perfektně zabralo pohlídat si ovu, prvního mám kluka (to jsme nijak neřešili) a druhou jsem hrozně chtěla holčičku, koupila jsem ovu testy, abych věděla přesně, tři dny před skok a je to holka :) kámoška si ji měřila u obou dětí, první holka - taky pár dní před ovu, druhý kluk - skok přesně na ovu :) doporučuji zkusit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
14.4.14 11:37
@Pudloslava píše:
@zanulinek nadeje umira posledni, ze jo? :-)
ja uz jsem dosla tak daleko, ze kdyz ma nekdo holku i kluka, tak to povazuji vyslovena za nespravedlnost :-) :-)
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
14.4.14 11:49

Já mám kamarádku ta má 3 holky a 1 kluka-ten byl poslední. A říkala že sexovali stejně jako při holkách a bum kluk. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
14.4.14 11:49

Já mám kluka počatýho dva dny před ovulací, kdy by to podle babských rad měla být zaručeně holka :roll: (teda nebylo to úmyslně, ani to početí :twisted: )
Vyprdni se na špekulace s pohlavím, to umějí ovlivnit jen lékaři při IVF, buďte rádi, že ho nepotřebujete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
14.4.14 11:51
@martina.se píše:
Tohle všechno jsou blbiny. Šance je 50:50. Všichni kolem mě - co mají 3 a více dětí, tak mají na 90 % jen jedno pohlaví :mrgreen:

u nás taky, mám tři holky a známá ma šest holek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.4.14 11:52
@peluani píše:
u nás taky, mám tři holky a známá ma šest holek
:mrgreen: můj by si holku přál a bude mít smolíka - nejspíš umí jen kluky :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27010
14.4.14 12:05

Mame tri kluky a u ctvrteho jeste nevime co to bude.Bez tak zas pindik;)Kdyby zazrakem ne budem hodne prekvapeni. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.4.14 12:08

U nás pořadí holka - kluk - kluk - kluk - holka - holka - holka - a teď těhotenství s dvojčaty a jsou to dva kluci ;) Takže nebýt první dcerky, máme vždycky trojice stejného pohlaví. Tohle prostě z ničeho nevyvodíš a je to jen a jen o náhodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
14.4.14 12:16

Myslím, že žádná univerzální rada není. Možná to zkusit s tou ovulací. U nás to vyšlo. První v den ovulace a je to kluk, druhé pár dní před ovulací a bude to holka. Ale je to spíš náhoda.
Známí mají kluk, holka, kluk a jiní mají čtyři kluky a pak holku (ale ta je s jiným partnerem.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
14.4.14 12:19

S tou ovulaci to muze o par procent zvednout pravedpodobnost, ale asi jak u koho. Ja jsem treba hrozne chtela druhou holku, tak jsem si hlidala, ze nejdriv jo, a pak minimalne 3-4 dny pred ovulaci uz nic tyden. A vyslo nam to, mam dve princezny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
@zanulinek píše:
Ahojky maminky, chci se zeptat, je tu některá z Vás, která má děti po sobě a má dva kluky a do třetice mají holky?

Já mám (a do čtvrtice taky). Znám dost lidí, co mají dva kluky, a pak holku. A taky znám dost lidí, co mají dva kluky, a pak kluka 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372

Tak u nás to asi taky vychází s tím sexem před/při ovulaci.
1. sex 4 dny před ovulací - holka
2. sex 3 dny před ovulací - holka
3. sex v den ovulace a den po ovulaci - kluk
Ale jsou páry, které prostě plodí jen jedno pohlaví, i kdyby se na hlavu stavěly. Mám jich v okolí taky dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
14.4.14 12:29

Někde jsem četl statistiku, že obsluha nějakého radiového vysílače na moravě měla ve 100% případů ženské potomky. Jediná vyjímka byl jeden chlapeček, ale jak se později ukázalo, tak chlap nebyl dost často doma a paní se někde zapomněla, takže nebyl jeho.
Z tohoto a doby zrání spermií mi plyne, že pokud pod týmž vysílačem rozbijete na 3 měsíce stan a partner bude 3× denně tasit vybavení proti anténám, máte reálnou naději na naplánování holky.
Jak je to s klukama ale neporadím :nevim: Buď to risknout, nebo počkat pár let na pokrok genetického inženýrství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
14.4.14 12:45
@martina.se píše: :mrgreen: můj by si holku přál a bude mít smolíka - nejspíš umí jen kluky :mrgreen:
:lol: my bysme zase chtěli kluka, hold nekdo to tak má vid :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.4.14 12:58
@peluani píše: :lol: my bysme zase chtěli kluka, hold nekdo to tak má vid :D
:mrgreen: tak nějak :lol: mi je to fakt jedno - o holku se člověk víc bojí, zas jí může fintit, s klukama větší sranda a mam praxi, zas mají taky svoje mouchy a to miminovský období je u nich náročnější :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin