Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobre ráno, mam rychlý dotaz a budu rada za jakoukoliv recenzi
dve fenky mensiho vzrustu v byte, civavy- prinasi to více komplikaci? Například cestovani, venceni- nebo jiné výhody, nevyhody? Premyslim nasi fence poridit kamaradku ať není sama doma, a okoli mi to rozmlouva, dekuji moc za zkusenosti. PS: nebojím se, ze by se nesnesli, Aki miluje kazdeho pejska
spis se ptam na ten zivot kolem, se dvemi pejsky
@padandy píše:
Dobre ráno, mam rychlý dotaz a budu rada za jakoukoliv recenzi![]()
dve fenky mensiho vzrustu v byte, civavy- prinasi to více komplikaci? Například cestovani, venceni- nebo jiné výhody, nevyhody? Premyslim nasi fence poridit kamaradku ať není sama doma, a okoli mi to rozmlouva, dekuji moc za zkusenosti. PS: nebojím se, ze by se nesnesli, Aki miluje kazdeho pejska
Ja bych do toho sla, fenka bude rada
Komplikace podle me nebudou, jsou to dva mini pejsci, cestovani i venceni bude v pohode.
@padandy my máme dva psy v bytě(jrt a podobně velká kříženka, pes a fenka) a dobrý… Víc starosti to ale určitě je. My to bohužel nedomysleli a každý pes má jinou povahu a z toho je hodně problémů.. takže určitě vybírat stenatko podle povahy prvního pejska. Co se týče cestování tak pokud jste zvyklí cestovat s jedním psem půjde Toni se dvěma. Mnohem větší problém je pak s hlídáním, jednoho pejska pohlídá kdekdo ale dva většinou ne…
A hlavně se dvěma psy už máš doma smečku takže počítej, že se budou chovat jinak a je potreba i jiná výchova
@padandy a to že má rád jiné psy venku neznamená, že bude mít rád nějakého napořád doma.. nás žárlil dlouho. Chce to pořádně promyslet, nastdovat jak se k oběma chovat hned od začátku ![]()
Mám doma čivaváka a myslím si, že by jen tak nedal, že tady je ještě jeden a musí se dělit o pozornost
určitě by žárlil. A já bych teda mít doma dva psy nechtěla, je to jednou taková starost i v neposlední řadě i víc peněz.
@padandy píše:
Dobre ráno, mam rychlý dotaz a budu rada za jakoukoliv recenzi![]()
Cestovani bude spis v pohode, takhle male pejsky muzes mit i v jedne tasce ???? Na venceni poridit dvojvoditko a hned od stenete je ucit chodit spolu se vencit, aby se nezamotavaly apod.
Mam v byte dva psy vetsi nez ty (ale zas ne tak o moc
) a bez komplikaci ![]()
Mám v bytě dva větší než čivava. Záleží na povaze původního psa. U nás v pohodě. Ale je pravda, že to první pes nemusí zvládnout.
No já měla dva jorkšírky…a už nikdy více, dva už jsou smečka..neustále štěkali, venku na lidi, doma, když někdo šel po schodech. Venčení byl horor, neustále zamotaná vodítka…A doma byl stejně každý v jiné místnosti. Ale je pravda, že když je to raplo, tak si spolu dokázali hezky hrát. Ale oba jsme tehdy pořídili jako štěňata ve stejnou dobu.
Ja bych se toho nebala mame australskeho silky teriera a k ni jsme po trech letech poridili civavu a jsou super partacky spi spolu v jednom pelechu hraji si s cestovanim problem nemame.sice je to smecka ale u nas bez problemu jsou vychovane nestekaji nevyjizdi na nikoho. venceni je u nas normalni nemotaji se ani kdyz s nimi jdu sama. jedinou nevyhodou muze byt to ze pejsek ktereho doma mate noveho neprijme.
@padandy kolik jí je roků? pokud už stará tak bych do toho nešla. Máme jorka ta je samotář takže tu ani nepočítám, mladší fena grifonka velká žárlivka závislačka jen na mne a ted máme doma 14 dní štěně taky grifonka a překvapila nás. První den jí pořád očuchávala a pak další den už spolu ležely v pelechu a neustále jí hlídá a kontroluje a konečně má k sobě partačku na hry ![]()