Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,měla bych dotázek ohledně tohoto DVD.Malému budou 2.roky a už nevím,co mu vymýšlet za zábavu.Našla jsem odkaz na toto cvičení,tak by mě zajímalo,jaký díl je nejlepší a jak to prcky baví
?
Moc děkuji za odpovědi.Mějte se pěkně Lenka
ahoj,ja jsem stahla malymu z netu,nevim teda presne jaky je to dil,ale bavi ho to uz od roka ![]()
ahoj, mame vsechny 4, jede to dokola uz rok, nejvice se nam osobne libila 3 a 4.umime uz obe s dcerkou vse nazpamet ![]()
Máme"jen " dva díly,nevím který(stáhnutý z netu) a dcera to miluje(já už méně
)
Díky za odpověď a můžu se zeptat na odkaz,kde jsi to stahovala?Nějak nemůžu nic najít ![]()
Lenka Lhotáková píše:
Díky za odpověď a můžu se zeptat na odkaz,kde jsi to stahovala?Nějak nemůžu nic najít
zkus ulozto.cz
Mě se nejvíc líbí Bu-Bu diskotéka od Míši Růžičkové I když je to jen CD,není to to cvičení,jsou tam moooc pěkné rytmické písničky pro děti,a dobře se pamatují.
Jinak jsou dobré všechny.
Máme 4 a jede dva roky pořád dokola, už mi z toho hrabe.
Hu hu orangutan…ten chlap mě tam uchvacuje, jak se natřásá.
lokofa píše:
Hu hu orangutan…ten chlap mě tam uchvacuje, jak se natřásá.
máme to úplně stejně
a 5CD nám v pokojíčku taky jede dokola, bláznivě na to tancují každý večer aspoň 10minut
![]()
zuzanasinova píše:lokofa píše:máme to úplně stejně
Hu hu orangutan…ten chlap mě tam uchvacuje, jak se natřásá.a 5CD nám v pokojíčku taky jede dokola, bláznivě na to tancují každý večer aspoň 10minut
![]()
U nás musí projet celé dvd, nejlépe vícekrát, ale to už jsem zatrhla.
Lenka Lhotáková píše:
Díky za odpověď a můžu se zeptat na odkaz,kde jsi to stahovala?Nějak nemůžu nic najít
Mrkni tady http://www.ulozto.cz/…ti-glgan-avi?… na uloz.to stačí zadat „s Míšou“ a vyjede toho hodně
Ahoj,
chtěla bych dceři koupit nějaké nové dvd a cd s Míšou.
Doma máme dvd 1 a 2.
Můžu poprosit o doporučení na jiné díly, které se vám, nebo dětem, líbí nejvíce?
My máme první 4 CD a DVD 1,2
A nejvíc se líbí 3,4 CD, celkově DVD moc ne, takže mám stáhnuté oblíbené písničky z internetu a utvořený vlastní playlist s výběrem těch videí ![]()
Taky uvítám názory na další CD a DVD ![]()