Dvd přehrávač najednou nefunkční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
478
13.3.13 20:07

dvd přehravač

Nemáte někdo zkušenosti s nefungujícím přehrávačem dvd? máme doma dvd a bylo plně funkční, najednou začalo přehravat pouze cd a u dvd u všech co dřív přehravak to píše, že není vložen disk. Nevím, jestli to syn nezablokoval, vzal mě ovladač a něco porýpal a od té doby to nejde. nemáte zkušenosti co a jak s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
13.3.13 21:03

Mě tohle jakýkoliv přehrávač začne dělat cca po půl roce, nevím taky co s tím je. Zkušela jsem to vyčistit a nic. Prostě na ně nemám hold štestí, mám už 4 přehrávač a opět na odpis :zed:

• Citovat
  • Upravit
478
13.3.13 21:07

No mě to začalo dělat na jednom a tak jsme koupili novej přes inzerát, plně funkční a malej si vzal ovladač s druhého dvd a vše pomačkal a některé cuplíky prostě fungovaly i na ten druhej a jak jel film, tak prostě to nějak zablokoval a jdou nam tam jen písničky, ale u dvd nám to píše, že není disk, přitom se cd točí, zkoušela jsem i profouknout a nic a na obrazovce vrohu mě to píše něco s kodem, tak asi to zablokoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
13.3.13 21:17

Já tam teda určitě nic zablokovaného nemám a stejně mi to furt píše není disk nebo špatný disk, i když špatný není

• Citovat
  • Upravit
478
13.3.13 21:49

No nám to jelo vpohodě a jak do toho začal rypkat, tak už to bylo :,(, no uvidím, zkusím se na to zítra mrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.3.13 06:35
@zanulinek píše:
No nám to jelo vpohodě a jak do toho začal rypkat, tak už to bylo :,(, no uvidím, zkusím se na to zítra mrknout

Ja bych to vzala nekam do elekra. A navod nemas??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný