Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasně že jo!! Malého ale přivaž pořádně a stromeček přivaž ke zdi
Manžela odtáhni do ložnice! Určitě se povede!
![]()
To je dokonalej příspěvek na nějaký weby, kde si dělaj srandu z miminowebů ![]()
Jinak přeju hodně štěstí, ať to vyjde.
@Kačus82 píše:
Ahoj maminky a snažilečky![]()
chtěla bych nám s manžou udělat radost a pod stromečkem počít bratříčka pro našeho prďolku. Ovulka mi vychází přesně a já TUŠÍM, ŽE SE TO TEĎ POVEDE!
Uvítám všechny tipy, jak se na pár hodin zbavit našeho 15m zlatíčka a taky, jak spermíkům pomoct najít cestičku!
Napadlo mě jenom přivázat zlatíčko řetězem ke stromečku a mangu odvléct do ložnice. Mám se ovázat mašlí?
Děkujík pěkně![]()
Prosím tě, to jsi schválně psala tímto stylem nebo normálně takhle mluvíš? Nic ve zlém, jen se ptám…
A jinak, cestička pro spermíky je snad jasná. Ono bez toho by to asi nešlo ![]()
@KPKristy píše:
Prosím tě, to jsi schválně psala tímto stylem nebo normálně takhle mluvíš? Nic ve zlém, jen se ptám…
Taky koukám jak bacil do lékárny, jestli si tady z nás někdo nedělá špumprnákle ![]()
@KPKristy píše:
Taky jsem se chtěla zeptat! ![]()
Lol ![]()
Co si zkusit po tuleníčku dát nožičky nahoru a ještě si to pojistit prstíčkovou metodičkou? A prďolku dát babičce, ale pozor, aby s ní nespapinkal ještě něco, co není bio eko atd.
A mocinky na vás budu myslet, aby se vám tuleníčko vyvedlo a pod stromečkem byl dáreček, co si přejete
![]()
Ještě mě napadlo si udělat lihovou fixkou šipku od pupíku dolů
jako aby to dotyčný pochopil ![]()
Tak jsou maminky, co tak mluvěj…pro mě to je v osobnim životě scifi, nikoho takovýho neznám
@Kačus82 špatýho asi nic, jen to působí vzhledem k věku někdy legračně
@Kačus82 píše:
@KPKristy co je na tom špatného?![]()
Gramaticky je to správně, ale jinak je to hrůza styl
![]()
@Kačus82 píše:
Ještě mě napadlo si udělat lihovou fixkou šipku od pupíku dolůjako aby to dotyčný pochopil
snad to manga pochopí
![]()
Ahoj maminky a snažilečky
chtěla bych nám s manžou udělat radost a pod stromečkem počít bratříčka pro našeho prďolku. Ovulka mi vychází přesně a já TUŠÍM, ŽE SE TO TEĎ POVEDE!
Uvítám všechny tipy, jak se na pár hodin zbavit našeho 15m zlatíčka a taky, jak spermíkům pomoct najít cestičku!
Napadlo mě jenom přivázat zlatíčko řetězem ke stromečku a mangu odvléct do ložnice. Mám se ovázat mašlí?
Děkujík pěkně