Dvě čárky a miminko nikde

3.12.21 14:28

Dvě čárky a miminko nikde

Zdravim, 14 dní zpatky jsem si udělala test, na kterem vyšla hodně špatně vyditelná čárka. Ob den jsem si udělala dalsí, možná o malinkato silnější a za dalsi dva dny 3 test, sice taky slabší čárka, ale už myslim dost viditelná. Dnes jsem byla objednaná na kontrolu, ale ráno mi vytekla taková světlá krev, začalo mě bolet břicho a doktor mi řekl že nevidí těhotenství, ptala jsem se ho jestli jsem potratila a on se jenom smál a řek že možný je všechno, ale spíš mám jen menstruaci.. nedokazal mi rict co zpusobilo pozitivní testy a co se se mnou děje. Mam si udelat o vikendu dalsi testy a v pondělí si zavolat co vyšlo v krvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1014
3.12.21 14:40

@Adéla2001 :hug: to je mi moc líto, podle mě biochemické těhotenství :roll: něco bylo, neudrželo se a odešlo, proto ta slabá čárka. Já mám za sebou momentálně 3 biochemické těhotenství 3 měsíce za sebou :nevim: na psychice mi to moc nepřidává. Věřila jsem, že do třetice všeho dobrého. Co jsem koukala na různé diskuze u caru, 1, 2 biochemka statistická norma, co je více než 3, je dobré prošetřit. Můj dr je de… který nic řešit nechce, protože se těhu prý vůbec nemusí založit a máme se snažit dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
3.12.21 14:43

To bylo nejspíš biochemické, že se to neudrželo a odešlo s ms. Dr u toho nemá šanci cokoliv rozpoznat, bere se to prostě jako zpožděná ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3915
3.12.21 14:45

Jak už tady píšou výše, mohlo to být biochemické těhotenství.
Ono to není tak, že ty těhotenské hormony zmizí okamžitě, když se nezadaří, zůstanou v těle docela dost dlouho a teprve až dostatečně klesnou, přijde MS.
Takže přesně jak řekli, udělat si další testy, zavolat jak dopadla krev a podle toho se to bude dál řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
3.12.21 14:49

Biochemko, časté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
3.12.21 15:33

Biochemické těhotenství, to je fakt časté. Hodně žen o tom ani neví, protože netestují a je to pro ně jen opožděná MS. Stejně jako pro doktora. Proto ti taky doporučil udělat s odstupem další test. to je běžný a správný postup (případně krev).

Potrat se říká úplně něčemu jinému… To je těhotenská ztráta až potom, co je potvrzené srdíčko jako známka života a prosperujícího těhotenství. Myslím, že to co ty, zažila asi skoro každá z nás. Nevěš hlavu a nestresuj se hned potratem, žádný nebyl. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.12.21 16:04

Kdy byla poslední MS a po kolika dnech ji míváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
3.12.21 17:02

Taky to může být mimoděložní :nevim: uvidíš co řeknou výsledky krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie