Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím s manželem se snažíme o mimi,20.11 jsem měla dostat menstruaci, ale dnes je 1.12 a ms nikde, testovali jsme 3 krát a test negativní, mala bolest pod břišku pocit že to mám dostat, a pruhledny vytok, je to těhotenství, nebo to stím nesouvisí? Já už nevím…
![]()
Ty testy jsou celkem spolehlive. Bude nějaký jiný důvod opožděně menstruace-stres, nemoc…
Já 15 let měla ms jak hodinky a jen co jsme se začali snažit o mimino, tak jsem každý měsíc měla zpoždění.
Je to hodně i o hlavě. Test mi těhotenství ukázal 1. den zpoždění už hezkou čárku.
@Oris @Oris Myslím si že nejsou, jednou mě ukázal test 2 čárky jednou silnou a druhou slabou a těhu jsem nebyla.Ale děkuji ❣️
@Laurenn píše:
@Oris @Oris Myslím si že nejsou, jednou mě ukázal test 2 čárky jednou silnou a druhou slabou a těhu jsem nebyla.Ale děkuji ❣️
Těhotná jsi asi byla, ale odešlo to s menstruací. Je spousta důvodů, proč je menstruace opožděná. Tělo není stroj, jestli menstruace nebude, zkus test znovu za 2 dny.
@Laurenn píše:
Tak zase, že by 3 testy ukazovaly špatný výsledek, tak to není moc pravdepodobne. Mě vždy fungovaly přesně.