Opožděná menzes

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
1.12.21 18:49

Opožděná menzes

Zdravím s manželem se snažíme o mimi,20.11 jsem měla dostat menstruaci, ale dnes je 1.12 a ms nikde, testovali jsme 3 krát a test negativní, mala bolest pod břišku pocit že to mám dostat, a pruhledny vytok, je to těhotenství, nebo to stím nesouvisí? Já už nevím… :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22374
1.12.21 18:55

Ty testy jsou celkem spolehlive. Bude nějaký jiný důvod opožděně menstruace-stres, nemoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
1.12.21 19:00

Já 15 let měla ms jak hodinky a jen co jsme se začali snažit o mimino, tak jsem každý měsíc měla zpoždění.
Je to hodně i o hlavě. Test mi těhotenství ukázal 1. den zpoždění už hezkou čárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.12.21 19:23

@Oris @Oris Myslím si že nejsou, jednou mě ukázal test 2 čárky jednou silnou a druhou slabou a těhu jsem nebyla.Ale děkuji ❣️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
1.12.21 19:31
@Laurenn píše:
@Oris @Oris Myslím si že nejsou, jednou mě ukázal test 2 čárky jednou silnou a druhou slabou a těhu jsem nebyla.Ale děkuji ❣️

Těhotná jsi asi byla, ale odešlo to s menstruací. Je spousta důvodů, proč je menstruace opožděná. Tělo není stroj, jestli menstruace nebude, zkus test znovu za 2 dny.

• Citovat
  • Upravit
22374
1.12.21 19:32
@Laurenn píše:

Tak zase, že by 3 testy ukazovaly špatný výsledek, tak to není moc pravdepodobne. Mě vždy fungovaly přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.12.21 20:42

@Jolka86 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie