Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
mám už 4 dny zpoždění - normálně mám menstruaci téměř přesnou, teď mám stále pocity jako při PMS a už mě to pěkně štve. Test jsem si dělala, ani náznak, ani duch. S partnerem máme sex bez kondomu, ale hlídáme se.Před 4 roky jsem potratila. Tehdy jsem přesně věděla, ještě před vynechanim MS, že jsem v tom a pozitivní test jsem měla už několik dní před vynechanou. Prostě jsem to na sobě poznala.
Je pravda, že občas málo jím, zapomenu, a dost sportuji. Řekla bych, že se to tak nějak vystupňovalo a sportuji víc než kdy jindy. Druhá věc, za poslední 3 roky jsem zhubla 33kg.
Tím to klidně může být. Navíc teda pár dní odchylka od obvyklé délky cyklu není vůbec nic nenormálního. Tělo není stroj.
Jinak bych tedy ještě zkusila těhotenský test za pár dní, protože co si budeme povídat „dávat si pozor“ není zrovna spolehlivá antikoncepce.
Pokud je test negativní tak to bude spíš tvým životním stylem. A jinak - jedno miminko z hlidame se mi tady zrovna spí.
@JancaS84 píše:
Pokud je test negativní tak to bude spíš tvým životním stylem. A jinak - jedno miminko z hlidame se mi tady zrovna spí.
Mimčo až po svatbě a dostavení domu, ale kdyby se teď stalo, tak by to asi nebyl úplně průser
![]()
Ahoj všem,
mám už 4 dny zpoždění - normálně mám menstruaci téměř přesnou, teď mám stále pocity jako při PMS a už mě to pěkně štve. Test jsem si dělala, ani náznak, ani duch. S partnerem máme sex bez kondomu, ale hlídáme se.
Před 4 roky jsem potratila. Tehdy jsem přesně věděla, ještě před vynechanim MS, že jsem v tom a pozitivní test jsem měla už několik dní před vynechanou. Prostě jsem to na sobě poznala.
Je pravda, že občas málo jím, zapomenu, a dost sportuji. Řekla bych, že se to tak nějak vystupňovalo a sportuji víc než kdy jindy. Druhá věc, za poslední 3 roky jsem zhubla 33kg.