Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
a kde jsi ho poznala?
Při dvou dětech nebylo tolik času,takže na internetu ![]()
Mě je 32 let a manželovi 26 let.Takže taky nejsem nejmladší.Na lide.cz.Bylo jich dost co mi jich napsalo,ale vybrala sem si jeho a na rande sem šla jen s ním,nevím proč,pořád se mi nechtělo,bála sem se a nakonec mi kamarádka řekla ať jdu,že když se mi nechce,tak to bývá nejlepší a taky že jo ![]()
Určitě ti tu napíše víc holek ve stejné situaci,taky sem si myslela že zůstanu sama
Tak ti držím palce,ať ti to taky vyjde!!
taky jsem rozvedená a s dvěma dětmi 10 a 12 let, ted s přítelem čekáme miminko, určitě se najde muž , který vás všechny dokáže mít rád…neboj
ahoj, vše je možné
tento měsíc „oslavím“ 40…
mám dva kluky 10 a 18 …také jsem si myslela, že zůstanu sama… a mám přítele a čekáme dvojčátka …
…každý je strůjcem svého štastí
tedy: HLAVU VZHŮRU A POŘÁDNĚ SE DÍVEJ KOLEM SEBE, MOŽNÁ ANI NETUŠÍŠ, ŽE MÁ O TEBE NĚKDO ZÁJEM
![]()
Ahoj. Taky si myslím, že by to neměl být problém ![]()
Vždyť jsi mladá holka
.. Určitě se najde nějekej fajn chlap ![]()
Ahojky…byla jsem v podobné situaci, jen to dítko jsem měla jedno. Myslím, že ani se dvěma není „situace ztracená“. Soudím podle mámy - ta si našla v 38 letech partnera a to měla 2 (pubertální) dcery. Dokonce o 12 let mladšího. Dnes je jí 55 let, jsou už skoro 15 let manželé…a klape jim to. Já osobně si našla přítele taky na internetu (Lide.cz) - nehledala jsem, ale měla jsem štěstí. A že spolu čekáme miminko, je vidět podle metříku
. Přeju hoooodně štěstíčka ![]()
Tak já jsem rozvedená a mám dvě děti a přesto jsem si našla přítele.Ten holky vyfasoval zároven se mnou a dnes spolu čekáme naše miminko
Ty to budeš mít ještě snažší,je mnohem jednodušší,někoho poznat a sžít se sním,když jsou děti malé.Já měla hrozný strach,že starší dcera přítele nepřijme.Ale obě holky to vzali skvěle a můj přítel,do té doby bezdětný,najednou zízkal velkou rodinu
neodradilo ho to a dokonce si moc přál naše společné miminko ![]()
Já myslím že,když budeš mít velké štěstí tak ano.Já mám 1 a nového partnera a mezi nimi je prostě vidět že malá neni jeho,ale možný to je.Dnes je možný všechno,ale čekat sním druhé a přemýšlet o odchodu to je odvaha
Ahoj,
kamarádka takto našla partnera přes seznamku. Problém je, že partnera nevzaly její holky. Nějakou dobu už bydlí všichni společně, ale s holkama se to moc nelepší.
Ahoj,byla jsem v podobné situaci,dcera měla 9 let,syn ještě ani ne 2 roky a našla sem si nového partnera,už jsem s ním vdaná a máme miminko