Dvě děti v posteli

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
894
21.1.16 12:08

dvě děti v posteli

Ahoj všichni, chtěla bych se zeptat zda nemáte zkušenost. Dočasně cca na rok potřebujem vyřešit spaní, máme teda palandu ale ta starší spí stále dole, je jí 5 let, mladší je 16mesíců a čekáme za měsíc 3. mimi. Nevím zda starši zkusíme už nadobrou přesunout nahoru a nebo mě ještě napadlo, zda nepořídit dolů postel 140 a že by holky spaly spolu v posteli. Ale nemám zkušenost i s ohledem na věk té mladší jestli by vůbec takhle usla. Jekmile sestričku změrrči v pokoji tak se rozdivočí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
21.1.16 12:47

@Lucka13 v 5 letech může vklidu na palandu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5906
21.1.16 12:58

@Lucka13 To máš ještě dobrý, já mám palandu na kterou se rok práší, protože dcerka 5 let spí pořád v postýlce vedle postele a ta druhá 3 roky se mnou v posteli, starší spala na palandě týden, a šla zpátky do postýlky že se tam bojí, v březnu se narodí malá a já pořád nevím jak to vyřešit, holky jsou hysterický když se jenom zmíním že už je čas na velkou postel, tak nevím,4 se už do postele nevejdem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
21.1.16 12:58
@zvidavajanca píše:
@Lucka13 v 5 letech může vklidu na palandu, ne?

no to může, právě nad tím přemýšlím, za prvé co by bylo lepší pro malou, protože spí s námi zatím v ložnici a navíc ta starší je dost náměsíčná tak se trochu i bojím aby nezbuchla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.1.16 13:05

@Lucka13 v tomto věku spal kluk nahoře na palandě a v pohodě :think: jen věděl, že kdyby něco, má večer zavolat, já přijdu a pomůžu mu dolu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.9.19 17:37
@mamule42 píše:
@Lucka13 To máš ještě dobrý, já mám palandu na kterou se rok práší, protože dcerka 5 let spí pořád v postýlce vedle postele a ta druhá 3 roky se mnou v posteli, starší spala na palandě týden, a šla zpátky do postýlky že se tam bojí, v březnu se narodí malá a já pořád nevím jak to vyřešit, holky jsou hysterický když se jenom zmíním že už je čas na velkou postel, tak nevím,4 se už do postele nevejdem :nevim:

Zdravím, vím, že je to staré, ale jak to tenkrát dopadlo? Uvažujeme nad třetím, ale reálně hrozí podobná situace jako u vás. Zvykly si holky na palandě? U nás palanda nepřipadá v úvahu, spíš něco takového https://www.eranabytek.cz/…-guliver-16/. Z toho nespadnou, ale nevím, co na to budou říkat, že jeden spí na „hlavní“ a druhý na vedlejší koleji… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí