Dvě malá děcka - 15 měsíců a měsíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Iveta89
23.4.12 14:22

:lol: Nechápu to jako :?: jsem z toho blázen.Tak to já jsem ještě mladý kuře když ty máš už 14letého chlapce :oops: No nezbývá nam než to nějak přetrpět :mrgreen: Dit ono to snima utíká jak voda přijde my to jak včera co jsem rodila prvního a ono mu je už 15 měsícu. :)

• Citovat
  • Upravit
5453
23.4.12 14:37

@Iveta89 to jo to jseš kuře :mrgreen: a ani nevíš jak ti závidím :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta89
23.4.12 18:51

No určitě to ty mladší zvládají líp jako myslím to tak jako že jsou ještě plné síly :mrgreen: To já ti spíš závidím toho 14letého to už musí být paráda,ne?To musel být docela šok vracet se k miminku,co?To já je právě chtěla takhle po sobě protože vracet se třeba od 14letého k miminku musí být hrozný.Já bych byla zvyklá že se to samo nají,vykoupe a obstará a najednou někoho přebalovat,krmit a nespat sním v noci no nevím nevím :nevim: to bych asi nechtěla. :think:

• Citovat
  • Upravit
5453
23.4.12 21:29

@Iveta89 No já ti nevím.On je snad ještě horší než ty malinký :mrgreen: .Hlavně přišel novej chlap,kterej chtěl děti a já teda taky chtěla ještě jedno,no ale celkem 3 to teda nééé :lol: .Ale máš pravdu,že už jsem měla pohodičku,je samostatnej ale zase těžce v pubertě,tak to si nevybereš :lol: .Ale můžu ti říct,že jsem byla spíš vyplesklá a nervozní u prvního dítěte,ted už mě jen tak něco nevytočí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová