Dvě malá děcka - 15 měsíců a měsíc

Iveta89
20.4.12 17:21

Dvě malá děcka

Ahoj,mám dvě malé děti jednomu je 15 měsíců a druhému je měsíc.Kdo je ve stejné situaci přidejte se a pojďte pokecat o všem možném co to obnáší. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
137
20.4.12 17:31

Kluci - 14měsíců rozdíl

Ahoj. Mám to stejné, jen jsou trochu starší už. Patrik - 29měsíců, Pavlík - 15měsíců. A můžu ti říct, že bych nebrala jinak :-) Většinou jsem se setkala s názorem, že jsem blázen, že jedno dítko vždy bude v něčem strádat, apod. Ale já to tak nevidím. NAOPAK… Kluci si spolu hrají a já s nimi (kostičky milují oba :-D ), nehledě na to, že ten mladší umí od staršího syna spoustu věcí než děti v jeho věku (např. mluvení). A to neberu výhodu oblečení a hraček :-D Prostě já bych neměnila ani za nic. Jsem maxi spokojená, že klucí jsou takto za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta89
20.4.12 17:39

Já v tom taky viděla plus ale ted se my spíš zdá že mírně nezvládám :lol: Mám na hlídání ještě neteř 4 roky a vidím jak si spolu se starším vystačí,jak si spolu hrajou ale ted je to prostě krizička nejhorší je když se chtějí chovat oba jak si to řešila?Nebo kojit a pak když něco vyvádí… :mrgreen: no je to něco :)

• Citovat
  • Upravit
137
20.4.12 19:10

No, tak přiznám se, občas jsem měla období, kdy jsem seděla na posteli a brečela a děti brečeli vedle, ale to byli chvilkové výpadky :lol: No, tak další hlídání už teda do toho nemám, ale myslím, že třetí dítě už se v tom mumraji ztratí :lol: Tak ty máš toho nejmenšího maličkýho, tak to si ještě hrát nemůžou. Mě si kluci začali až když Pavlík začal lézt, protože ho vše zajímalo a chtěl vše, co starší. Takže neboj, budou si hrát všichni :-) Pokud chtěli chovat oba, tak jsem holt měla každého na jedné ruce :-D Což vlastně mám do dnes. Takže 16kg + 12kg :lol: :zed: Ale teď už většinou chovám v sedě :mrgreen: Kojení bylo v pohodě. Patrik rychle pochopil, že to Pájík papá (Kolikrát mi i sám ukazoval na prso a řikal Ájí papá :lol: ). Takže já kojila a Patrik se díval na DVD (Krtek, Timmy, traktor) nebo seděl u mě a prohlíželi jsme společně knížky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
20.4.12 19:55

Holky, me to teprve ceka, budu mit rozdil 16 mesicu. Ted jsem teprve ve 4. mesici a uz mi to dava zabrat. Jak starsiho poponasim, tak me casto boli bricho. Jak jste zvladaly tohleto? Mili199 me prijemne povzbudila, asi to chce prezit ty zacatky a pak to snad bude dobre. Taky zatim nevim, jestli kupovat sourozeneckej kocarek. Zatim mam predstavu, ze jednoho budu vozit a druheho nosit v nositku. Ale mozna je to naivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
20.4.12 20:02

ahoj,já tam tedy ještě nejsem ale v červenci čekáme přírůstek a druhorozené dceři bude 14 měsíců synovi 3 roky,moc ráda si tu od vás poslechnu jak to zvládáte a jak to vše zkloubíte dohromady,začínám se bát :oops:

• Citovat
  • Upravit
saminomimino
20.4.12 20:07
@Gregory píše:
Holky, me to teprve ceka, budu mit rozdil 16 mesicu. Ted jsem teprve ve 4. mesici a uz mi to dava zabrat. Jak starsiho poponasim, tak me casto boli bricho. Jak jste zvladaly tohleto? Mili199 me prijemne povzbudila, asi to chce prezit ty zacatky a pak to snad bude dobre. Taky zatim nevim, jestli kupovat sourozeneckej kocarek. Zatim mam predstavu, ze jednoho budu vozit a druheho nosit v nositku. Ale mozna je to naivni.

tak to se obávám že sourozenecký kočárek budete potřebovat,to by ses unosila a jak v zimě a pod,no nevím,my budeme mít rozdíl 14 měsíců a kupujeme po dlouhém pátrání easy walker pro dvojčátka,taky jsme chtěla a to raději bumbleride india twin ale nakonec cena rozhodla
jinak já jsme 28 tt a dcera je sice jen 8 kilová ale jsem natahá a nadřená s oběma dětma je to fuška,malá začla teď chodit tak nevím jestli to bude lepší nebo horší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31594
20.4.12 20:08

@saminomimino tak já pak budu zvědavá, jak to zvládáš ty se „skorotrojkama“ :mrgreen: Sice rozdíl budu mít mezi 2. a 3. nějakých 17m, ale i tak se trochu obávám, že to bude trošinku masakr :lol:
Spíš než toho, jak to ponese budoucí prostřední se bojím, jak to ponese nejstarší :| , protože z hodnýho ochotnýho, i když vzteklýho chlapečka, se mi teď stal pěknej puboš :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
20.4.12 20:23
@Gregory píše:

Ahoj. Já měla obě těhu rizikový, takže je fakt, že oboje jsem víceméně proseděla-proležela. Ale fakt to jde :-) Jinak, pokud ti můžu poradit… Vydrž a zatím nic nekupuj. Já taky chtěla sourozeneckej, ale abych řekla pravdu, jsem ráda, že jsem dala na rady a nic nekupovala. Patrik (starší), tak ten mi chodí od 12měsíců a sotva tu krásu chůze poznal, už pak nechtěl vůbec do kočáru. Takže se mi krásně prostřídali :-) Nehledě na to, že mám kluky poměrně vysoký, takže když se narodil Pavlík, Patrik už se do kočáru nevešel :-D A je pravda, že já jsem dooost hodně využívala klokanku. S tou jsem fakt prochodila snad plných 6měsíců :-D Bylo mi to dost pohodlnější než kočár. Naopak kamarádka koupila kočár na dvojčata a po 2měsících ho prodávala, protože to bylo děsně těžký po městě (určitě víte, jak jsou lidi ochotní pomoc např. při nástupu do autobusu). A nakonec měla normál kočár na holku a pro klučinu si pořídila skate. Já teda nevím, záleží na povaze dítka, ale mě by na tom Patrik stát nevydržel :lol: Co ti ale mohu poradit, to jsem fakt ocenila maximálně, jsou dětský vodící kšíry. Když se mi kluk učil chodit, byla jsem už v pokročilém stavu, takže jsem se nemohla ohybat. Takhle když šel, zakopl, tak jsem si ho přizvedla na těch kšírách :-) Fakt jsem to ocenila maximálně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
20.4.12 20:30

@saminomimino + @Gladys: Holky, klobouk dolů. Tak to abyste spíše přiučili vy nás :-) I když můj názor je, že třetí dítko se už v „partě“ ztratí :lol:
A jak jsem napsala Gregory… S tím kočárem bych nechvátala. Mě se to fakt vyplatilo, protože u nás by to byli zbytečně vyhozené peníze a jak to vidím u své kamarádky, má to podobně. Ale fakt asi dost záleží na povaze dítka. Já si nedovedu představit, jak by to bylo, kdybych měla kluky opačně. Přestože Patrik mi ve 12m chodil, Pavlík má 15m a chodit nechce vůbec. Pořád je jen na čtyrech a je spokojen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.4.12 20:33

Já jsem teď sourozenecký koupila, mezi prvním a druhým je necelých 26m, to mi přišlo zbytečné a zpočátku bych ho byla i tak využila. Sice mi syn v 1,5r chodil hezky, ale ve 2letech pochopil, že chůze není zábava, ale povinnost, tak by si prdelku vozil úplně klidně, takže se v kočáru střídali, mladší případně do šátku, starší na záda do manduky. Ale teď jsem narazila na phila za supercenu, tak to vidím tak, že možná někdy skončí starší a prostřední ve philovi a nejmenší v šátku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
20.4.12 20:45

@Gladys
Jj… Já kdybych měla tehdy kupovat, tak taky Phil & Teds. Viděla jsem ho tenkrát u nás v OC u jedné pani. Holky, no, nesmějte se, ale já ji tehdy oslovila a vyptávala se jí na kočár :-D Ale je fakt, že když jsem ho pak hledala na netu, tak před rokem a půl bylo možno ho mít jen a pouze z ciziny, protože v Čechách se zatím neprodával.
Jo, tak to já Patrika nemůžu dodnes udržet v klidu. Jakmile jsme venku, neposedí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
20.4.12 21:06

Mám děti od sebe 14 měsíců a těžce nestíhám :zed: ,jen doufám,že to bude lepší…to jediný mě drží nad vodou :lol: .Ale já už bych do toho nikdy takhle brzo nešla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
20.4.12 21:08
@kamikaa píše:
Mám děti od sebe 14 měsíců a těžce nestíhám :zed: ,jen doufám,že to bude lepší…to jediný mě drží nad vodou :lol: .Ale já už bych do toho nikdy takhle brzo nešla :mavam:

Jakmile si budou moci spolu hrát, určo se to zlepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta89
20.4.12 22:32

No holky koukám čtu a jsem ráda že nejsem sama já si teda ještě se všema třema ještě sama na procházku netroufla,chodíme ve dvou a jeden má mladšího v golfkách a mimís je v hlubokým třetí se drží u kočárku :lol: jinak mě malej chodí od 11měsícůch ale jde přesně tam kam já jít nechci :zed: jen co bude lepší počasí troufnu si už sama ale raději ne daleko ;) Muj malý váží na 15měsících 14kg takže makačka.Jako už jsem měla ty stavy kdy jsem seděla na posteli malinkej plakal a já plakala sním :,( a říkala jsem si Co jsem to jen udělala :zed: :zed: ale pak se to zas srovná a je to dobrý.nejhorší je když ma mimís koliku to mám sto chutí skočit do zdi :zed: :lol: :lol: Už se nemůžu dočkat až trošku povyroste a budou znich partáci :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová