Znásilněná kamarádka:(

Anonymní
20.4.12 16:14

Znásilněná kamarádka:(

Omlouvam se,musim anonymne, jinak to nelze.
Je to tri tydny,co se mi kamaradka sverila,ze byla pri odchodu z nocni znasilnena. :,( Cestou kterou sla, chodila celej zivot, napadl ji ze zadu a hnusne znasilnil :pocitac: Jenze rekla to jen me, hned jsem ji rekla, ze musi na gyndu, nejlepe pro postinor,a na policii.Chtela jsem jit s ni, ale nechtela, rekla, ze to udela sama.Dva tydny se mi neozyvala, nebrala telefon, nereagovala, uzavrela se do sebe az ted se mi ji podarilo odchytnout.Byla to velmi velka nahoda, kdy stala pred kolejemi a malem ji zajel vlak.Ubrecena,kruhy pod ocima,pohubla, no proste troska :,( Odtahla jsem si ji, koupila ji obed a snazila se s ni situaci probrat, ale ona holky nechce nic resit,na policii samozrejme nebyla, ani na gynde 8o :cert: A ted samozrejme ma pocit na zvraceni,boleni prsou atd.Takze mozne tehotenstvi,ikdyz ne urcite.Ach joo,ja nevim co s ni,chtela jsem ji hned vzit na gyndu,k psychologovi ,ale vsechno razne odmita.Proste s ni nepohnu,navic me prosila at nikomu nic nerikam,na potrat byprej stejne nesla.Je to mlada holka,bezdetna,bez partnera,byla vzdycky velmi vesela,me dostala svym pozitivnim myslenim z nejhorsiho,usmivala se,cestovala,pracovala,ted uz nebyla ani v praci.Mam sto chuti zajit za jeji maminkou(velmi silne verici,az nenormalne :roll: ),nebo sestrou a rict jim to.Jenze stoprocentne stratim kamaradku,ale zase ji treba pomuzou :nevim: Poradte prosím,jak na ni?Ja uz si nevim rady a nechci aby to nedejboze skoncilo nejak spatne. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.4.12 16:16

Holky navic se obavam, ze s jeji rodinou nebude rec,oni jsou abnormalne verici,pro ne to bude neco jako pospineni,nebo co.Proto se jim nesverila,ted mi slibila kamoska,ze za mnou prijede na vikend,musim se ji snazit nejak pomoci,ale vubec nevim jak :(

• Citovat
  • Upravit
530
20.4.12 16:22

Já bych to určitě neříkala její rodině. Pokud je maminka hodně věřící, tak by ji mohla spíš zavrhnout… Taky znám podobný případ a bohužel to tak dopadlo :( Být tebou, tak se s ní o tom snažím bavit, když ti to sama řekla a popřípadě třeba domluvila sezení u psychiatra. Myslím společné, aby tam měla nějakou oporu… Odejít můžeš vždycky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.4.12 16:23

Ahoj, pokud tě požádala at to nikomu neříkáš, tak to udělej. Výměnou za to bych ale chtěla návštěvu psychologa, takový kompromis. Cítí se pošpiněná, zneužitá, takže o tom s nikým cizím nechce mluvit, ale pokud byla u kolejí, nečekala bych a k tomu psychologovi jí dotáhla. hodně štěstí a hlavně neustále říkat, že to není její chyba, at se vybrečí a tak, prostě to z ní dostat aspon trošinku, ikdyž to nepůjde jen tak.

• Citovat
  • Upravit
823
20.4.12 16:25

Ohlásila bych to i proti jejím protestům na policii,co když to ten¨bastard bude dělat dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
20.4.12 16:35

Určitě bych to nehlásila proti její vůli, a a ni bych to neříkala rodičům. Akorát bych se jí snažila přemluvit ke schůzce s psycholegem, klidně pro začátek i přes linku důvěry.
Ale musím říct, že mám trošinku pocit že to bude zase jeden s „forků“ :nevim: :nevim:
Ale pro případ že není, dávám do placu svou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
20.4.12 16:36

Asi bych se poradila sama s psychologem, zavolala na linku důvěry, .. jak dál postupovat. Stojíš na dost tenkém ledě a je to opravdu ošklivá situace :hug: :hug: :hug: Kamarádky je mi moc líto, tohle je hnus :,( snad to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 16:39

tak já bych to taky rodině neříkala, taky si o sobě myslím, že jsem silně věřící, a v podstatě celá naše rodina, ale že by to moje matka brala jako pošpinění, tak to je totální kravina, můžu být věřící jak chci, ale žiju v tomhle světě a ne někde sama na ostrově, takže pokud to nejsou fanatici, tak nevidím důvod proč by jí měli zavrhnout 8o jsem taky pro tu variantu co navrhuje Caty, říct že to nepovím, ale výměnou za návštěvu psychologa a případně gynekologa..držím palce ať se ti to povede, a je bezvadný, že má kamarádku jako ty :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5352
20.4.12 16:54

No nahlásit takovou věc je myslím ze zákona i povinnost (pokud se dozvíš o spáchání trestného činu tak myslím máš povinnost to nahlásit). Nedej Bože, aby se to kvůli tomu nenahlášení opakovalo a třeba to dopadlo ještě hůř. Takže to nahlas na policii a nebo ji k tomu přiměj. Nejde přece jen o ni, může jít o život i někomu dalšímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 17:06

Holky,neni to forek,na to jsem tady dost dlouho a rozhodne bych si z takove veci legraci nedelala :? Ja ji mam strasne moc rada,nerada bych udelala neco za jejimi zady ato je prave to rict rodine.Strasne dlouho o tom premyslim,ale oni jsou opravdu trosku z jineho sveta,ja nevim k cemu se hlasi ale normalni cirkev to snad ani nebude.Proto nikomu nic nerekla,jen me.Jeji sestra je taky moje kamaradka,ale znam ji natolik,ze by ji spise potopila,nez ji pomohla.Zkusim to tedy s ni probrat a trosku ji ,,pohrozim" ze pokud se mnou k psychologovi nebo gynekologovi nepujde,tak to vsem reknu.Me nejvice desi to tehotenstvi,pokud se prokaze,tak ji na potrat nedostanu a jestli si dite necha,tak se bojim,ze se to s ni potahne celej zivot :,(

• Citovat
  • Upravit
Naima
20.4.12 17:08

V žádném případě nic neříkej její rodině, samozřejmě to nepodmiňuj nějakým voláním na help linku nebo návštěvou psychologa, to jí opravdu nepomůže. To stejné platí i pro oznámení policii.

Samozřejmě by se takové věci měly hlásit, ale pokud to má někdo udělat, tak jen ona sama. Vším výše uvedeným jí mužeš spíš velice ublížit. Kamarádka by měla vědět, že tu pro ni jsi, řekni jí svůj názor, ale do ničeho ji netlač. Nabídni jí doprovod ke gynekologovi, k psychologovi, klidně i na policii. Ale znovu apeluji - do ničeho ji nesmíš tlačit.

• Citovat
  • Upravit
1939
20.4.12 17:20

Holky a nejít třeba někde do poradny pro takové případy? Akorát nevím, co by to mělo být za poradnu, zda pro mezilidské vztahy…vím, že takové jsou, ale zda řeší i toto :think: ale je tam zase psycholog. Ale na policii bych to nahlásila i za tu kamarádku…ona na to asi nemá, ale za ni bych to klidně nahlásila, protože jestli si nějaké hovado udělalo dobře a prošlo mu to, udělá to zase někomu dalšímu…a takové lidi přece nemůžeme nechat běhat o světě.
Je to teda síla…a věřím, že těhotenství, dítě z takového incidentu ..to by se sní táhlo celý život a podle mě by nebyla šťastná a ni ona ani to dítě… A pokud zakladatelko říkáš, že je její rodina silně věřící, spíš přijmou že se jí stalo znásilnění, než že má dítě z takového „zločinu“ Ale chápu, že jim něco říct, znamená stratit kamarádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
20.4.12 17:26

Tak prvně je mi kamarádky strašně líto a doufám že se z toho brzy dostane :srdce:
Za druhé jít za silně věřící rodinou ej to nejhorší co pro ni můžeš udělat. Silně věřící lidi jsou schopni ji zavrhnout a vyhodit z bytu protože bude „nečistá“ :zed:
Poradila bych se s psychologem, popř zajdi i na policii co máš dělat bez udání jejího jména samozřejmě. Ale volila bych toho psychologa ať poradí jak jí pomoct :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
20.4.12 17:27

Mozna by nebylo od veci poradit se s psychologem( jak ji pomoci), nastinit situaci a pak ji na nej dat kontakt, s tim, ze tam pujdes s ni, jestli bude chtit. Mozna ti psycholog poradi i neco jineho. Zkusila bych nejakou help linku, nebo treba RIAPS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
20.4.12 17:27

A měla by si kamarádka uvědomit že možná proto, že to neohlásí totéž potká s největší pravděpodobností další ženu nebo ženy :( takže tohle by tomu bastardoi projít rozhodně nemělo ač nahlášenía výslech pro ni bude bolestné protože potřebují všehny detaily :zed: ale pomůže tím aspoň ostatním a snad se dočká i spravedlnosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová