Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,stalo se vám to taky?
Ve středu jsem zkusila těhu test,byl tam duch
,druhý den zesílil
,třetí tam nebylo už nic
,tak jsem to brala jako že je to pryč. V so měla dorazit MS,nedorazila ,BT je vyšší a ani náznaky že by MS dorazila nemám.Stalo se vám,že i tak jste byly těhu?
Díky za odpovědi
Petro, co takhle udělat ještě další testík?Nechci Ti dávat naděje, ale pokud na dvou tt byl duch a sílil, tak ten třetí proužek mohl být vadný. Za mně, doporučuju zajít pro další testíky a testnout z ranní moči. Nebo, pokud chceš mít jistotu, tak zajít do laborky jako samoplátce a necht si udělat rozbor z krve na HCG. Držím palečky, aby to bylo mimi na cestě ![]()
Jo byl stejnej,pak jsem běžela ještě pro novej a byl neg. Moc tomu nevěřím,že by to bylo ještě těhu,ale malá naděje ve mě je.
Tak to je divné. Ale pokud nedošla MS a BT se drží nahoře, tak zatím naděje je. Uvidíš zda nezačne klesat, to by bylo znamení, že se vajíčko sice oplodnilo, ale neuchytilo a odejde s MS. Držím palce. ![]()
Já měla ducha, pak už normální // a za další 2 dny jen duch a pak už jen /
a MS přišla až 40DC. ještě ybch zkusila test a pokud bude opět negativní tak bych čekala jeslti se MS rozjede
80Petra píše:
Ahoj holky,stalo se vám to taky?
Ve středu jsem zkusila těhu test,byl tam duch,druhý den zesílil
![]()
,třetí tam nebylo už nic
,tak jsem to brala jako že je to pryč. V so měla dorazit MS,nedorazila ,BT je vyšší a ani náznaky že by MS dorazila nemám.Stalo se vám,že i tak jste byly těhu?
Díky za odpovědi
Dojdi si na krev, stojí to 150 Kč a když jsi tam ráno, tak to víš v poledne, jinak druhý den
Testy nejsou 100% spolehlivé, plno laborantek je vůbec neuznává, zvlášť když testuješ před dnem očekávané MS. To je uplná blbost.
Ahoj Petro,
taky jsem to tak měla, nejdříve pozitivní test a pak už negativní a přišla MS, kdybych netestovala, myslela bych, že mám jen zpožděnou MS.
A jak Ti to nakonec dopadlo??