Dvě // na tt a teď už nic

168
20.2.11 15:49

Dvě // na tt a teď už nic

Ahoj holky,stalo se vám to taky?
Ve středu jsem zkusila těhu test,byl tam duch :dance: ,druhý den zesílil :dance: :dance: ,třetí tam nebylo už nic :cry: ,tak jsem to brala jako že je to pryč. V so měla dorazit MS,nedorazila ,BT je vyšší a ani náznaky že by MS dorazila nemám.Stalo se vám,že i tak jste byly těhu?
Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4332
20.2.11 15:55

Petro, co takhle udělat ještě další testík?Nechci Ti dávat naděje, ale pokud na dvou tt byl duch a sílil, tak ten třetí proužek mohl být vadný. Za mně, doporučuju zajít pro další testíky a testnout z ranní moči. Nebo, pokud chceš mít jistotu, tak zajít do laborky jako samoplátce a necht si udělat rozbor z krve na HCG. Držím palečky, aby to bylo mimi na cestě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.2.11 15:58

Petro a ten poslední test byl stejný jako ty dva předešlé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
20.2.11 16:06

Jo byl stejnej,pak jsem běžela ještě pro novej a byl neg. Moc tomu nevěřím,že by to bylo ještě těhu,ale malá naděje ve mě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.2.11 16:33

moc držím palce aby to jeste dopadlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
20.2.11 16:37

Děkuji,taky doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.2.11 16:50

Tak to je divné. Ale pokud nedošla MS a BT se drží nahoře, tak zatím naděje je. Uvidíš zda nezačne klesat, to by bylo znamení, že se vajíčko sice oplodnilo, ale neuchytilo a odejde s MS. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
20.2.11 18:23

Já měla ducha, pak už normální // a za další 2 dny jen duch a pak už jen / :-? a MS přišla až 40DC. ještě ybch zkusila test a pokud bude opět negativní tak bych čekala jeslti se MS rozjede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.11 19:13
80Petra píše:
Ahoj holky,stalo se vám to taky?
Ve středu jsem zkusila těhu test,byl tam duch :dance: ,druhý den zesílil :dance: :dance: ,třetí tam nebylo už nic :cry: ,tak jsem to brala jako že je to pryč. V so měla dorazit MS,nedorazila ,BT je vyšší a ani náznaky že by MS dorazila nemám.Stalo se vám,že i tak jste byly těhu?
Díky za odpovědi

Dojdi si na krev, stojí to 150 Kč a když jsi tam ráno, tak to víš v poledne, jinak druhý den :wink: Testy nejsou 100% spolehlivé, plno laborantek je vůbec neuznává, zvlášť když testuješ před dnem očekávané MS. To je uplná blbost.

• Citovat
  • Upravit
7882
23.2.11 16:55

Ahoj Petro,
taky jsem to tak měla, nejdříve pozitivní test a pak už negativní a přišla MS, kdybych netestovala, myslela bych, že mám jen zpožděnou MS.
A jak Ti to nakonec dopadlo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital