Všechny snažilky sem... :)

24603
17.2.11 23:52

Všechny snažilky sem....)

Ahoj holky jmenuju se Simona mam 21 a pritel 31 a uz dva roky se marne snazime o mimi :cry: byla bych rada kdy sem nejake vstoupili a spolecne se delili o zazitky pripadne o tehu problemech…jako ranni nevolnosti a tak… :mrgreen: :mrgreen: rada bych si s nekym o starostech popovidala a prestala to dusit v sobe… tak holky cekam na diskuze))
PS:SEM SLOVENKA PROTO SE OMLOUV AM ZA PRAVOPISNE CHYBY :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6599
18.2.11 07:24

ahoj :mavam: já jsem Johana a letos mi bude 23 a přítelovi 29, o mimčo sme se začali snažit v červenci 2009, takže taky už nějaká doba. A pak že mladý holky snáz otěhotní :-? Ale jsem ráda, že sme se začali snažit tak brzo, protože později by to bylo horší i po psychické stránce, teď to ještě tak moc neřeším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
18.2.11 07:41

Ahoj, tak se přidej k nám do diskuze jsme tam parta mladých snažilek kolem 20 let :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
24.2.11 11:38

Ahojky…
ráda se přidám do diskuze, jestli můžu ;)
Jmenuji se Jana a je mi 31 let a snažíme se od prosince 2010. Mám už tedy jednu dceru, ale už 11 letou…a teď i jiného manžele :D, takže by jsme rádi svoje miminko ;).
Tento měsíc to také bohužel nevyšlo, dnes se dostavila MS :( a to jsem tak doufala…
No bude další měsíc snažení…ale taky si myslím, že to tak jednoduché nebude, už asi před dvěma lety jsme se o mimi snažili něco přes rok a nic, pak jsme to vzdali kvůli práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.3.11 18:49

holky nevim jestli tu jeste najeka ste ale ja sem zapomela jaku stranku sem dala a nez sem ju nasla tak ubehol mesic :zed: :zed: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
8.3.11 21:42
1simona1 píše:
holky nevim jestli tu jeste najeka ste ale ja sem zapomela jaku stranku sem dala a nez sem ju nasla tak ubehol mesic :zed: :zed: :zed: :mrgreen:

Ahoj,tak já se přidám :wink:
Je mi 26let,mám už 2kluky-viz metřík.S přítelem se snažíme druhý měsíc o mimi.První měsíc se nám zadařilo,ale bohužel mi v 5tt praskla cysta a mimi odešlo :cry: ,nemusela jsem podstoupit žádný zákrok,tak se můžeme snažit dál :palec: :hug: ,dnes jsem 9DC,měřím BT a čekám kdy dorazí ovu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.3.11 15:32

to je mi luto ze si o mimi prisla ale snad sa uz brzo zadari :lol: ja to cekam tento tyden a citim ju potvoru ale snad sa len mylim a zadari sa konecne :-x inak sem si objednala gravozen tak snad priroda pomuze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
10.3.11 18:04
1simona1 píše:
to je mi luto ze si o mimi prisla ale snad sa uz brzo zadari :lol: ja to cekam tento tyden a citim ju potvoru ale snad sa len mylim a zadari sa konecne :-x inak sem si objednala gravozen tak snad priroda pomuze :mrgreen:

Ahoj,děkuji.
Držím palečky,aby potvora nedorazila :palec:
Já mám každým dnem mít ovu,tak se snažíme :hug: :wink:
Copak je to gravozen?To jsou nějaké vitamínky?
Já jsem si koupila kyselinu listovou,tak baštím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.3.11 18:33

gravozen je smeska nejakych bylinnych caju nebo co …nasla jsem to na netu…obsahzje bylinky ktere maju pomoct k tehotenstvi a cetla jsem same pozitiva)))kys.listovou beru taky )))uz 2 mesice))a nic :lol: ale verim tem bylinkam)))snad ti to snazenicko vyjde :dance: to by bylo super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.3.11 18:37

mozna si takto o mesic budeme vykladat o tehu problemech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
10.3.11 20:02
1simona1 píše:
mozna si takto o mesic budeme vykladat o tehu problemech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To by bylo super :-),něco jsem slyšela i o kontryhelovým čaji,ale zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
11.3.11 06:57

Ahojky holky…

psala jsem sem koncem února, ale nikdo tu nebyl :(

Já piju kontryhelový čaj i gravozen…
Kontryhelový čaj podporuje růst sliznice, v některých diskuzích dělá učiněné zázraky ;), také upravuje MS a snižuje bolesti při MS a pije se od MS do ovulace a pak je pauza, v době ovu piju růžový 100%grep… ;), ten je na podporu hlenu ;)
Gravozen se může pít celý cyklus a obsahuje bylinky, které jsou na podporu otěhotnění, je tam i něco málo kontryhelu. Ten se snažím pít 3× denně.
Jsem jak babka kořenářka, že jo? :mrgreen:
Ale kdyby to mělo pomoci, tak proč to nepodpořit ;), spoustě holkám tady na diskuzích bylinky opravdu pomohli…
My se snažíme od prosince 2010, tento týden mi proběhla ovu :), tak teď už jen čekat…to je asi to nejhorší…přijde MS nebo nepřijde…
A co vy holky, jak dlouho se snažíte o mimi?

Přeju hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
11.3.11 10:22
cinaj píše:
Ahojky holky…

Kontryhelový čaj podporuje růst sliznice, v některých diskuzích dělá učiněné zázraky ;), také upravuje MS a snižuje bolesti při MS a pije se od MS do ovulace a pak je pauza, v době ovu piju růžový 100%grep… ;), ten je na podporu hlenu ;)
Gravozen se může pít celý cyklus a obsahuje bylinky, které jsou na podporu otěhotnění, je tam i něco málo kontryhelu. Ten se snažím pít 3× denně.
Ale kdyby to mělo pomoci, tak proč to nepodpořit ;), spoustě holkám tady na diskuzích bylinky opravdu pomohli…
My se snažíme od prosince 2010, tento týden mi proběhla ovu :), tak teď už jen čekat…to je asi to nejhorší…přijde MS nebo nepřijde…

cinaj píše:
Ahojky holky…

Ahojky,tak snad ti bylinky pomůžou :-) :palec:
My se snažíme ted druhý měsíc,první se nám podařilo,ale mimi se neudrželo,odešlo i s prasklou cystou :-(
Dnes jsem 12DC a začíná mě pobolívat podbřišek,tak snad by to mohla být ovulka :wink: ,BT mám už druhý den 36,8,tak uvidíme.
Vy se snažíte o první mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
11.3.11 12:57

Ahojky holky,
já bych se taky přidala, jmenuji se Veronika je mi 23. no snažíme jak se to vezme, snažíme se od roku května 2009 - což se mi po prvním snažení podařilo otěhotnět byla jsem těhotná 16 týdnů a pak mi miminko náhle přestalo růst tak mi dělali amniocentézu a zjistili Edwardsův syndrom, takže jsem byla před hrozným rozhodnutím,jestli nechat narodit naše miminko,ale pak je tu možnost že nám brzy umře a nebo ho nechat umřít ještě v děloze - měla jsem dilema pořád jsem přemýšlela jak to mám vyřešit - přítel mi řekl, že by to asi ukončil už teď,ale já jsem nemohla. Šla jsem po týdnu na kontrolu a tam to už moje holčička vyřešila za mě, už umřela, na jednu stranu jsem byla ráda, že jsem to nemusela rozhodnout já.
Tak zhruba po roce jsme si řekli, že bychom se mohli snažit znovu, tak jsme to zkusili vyšlo nám to tak na 3. pokus, byl ajsem těhotná 11. týdnů když jsem měla jít na velký ultarzvuk, který se dělá okolo 12 tého týdne, tak mi pan doktro řekl, že mám zamlklé těhotenství, že mám molu hydatidósu, takže opět revize - což bylo v září loňského roku.
A od nového roku se snažíme znovu o mimi a zatím bezvýsledně, dneska jsem si dělala testík a byl negativní,ale třeba bylo ještě brzy tak v pondělí to zkusím znovu pokud nedorazí MS. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
11.3.11 13:06

Tak jsem na vás holky zvědavá jestli se zadaří :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie