Snaženíčko :-)

72
16.2.11 10:12

Snaženíčko :-)

Ahoj :kytka: Je tady spousta diskuzních skupin na téma ,,snažení´´. I já do jedné patřila ale byla jsem dlouho bez PC a tak nestíhám dočítat. Proto hledám někoho kdo rád povykládá o radostech a starostech plánování a snažení se o miminko. :srdce:
Já jsem na tom v současné době tak, že se s přítelem snažíme už tak 5 měsíců to bude, a teď mám 5 den spoždění MS.Dělala jsem si testík a nic. Ukázal jednu čárku. Nemám ani žádné příznaky že bych měla dostat MS… břicho mě občas pobolívá,ale není to jako před MS. Co mě bolí tak jsou prsa. :?: Nevím co si myslet, dřív jsem nikdy neměla spoždění. Říkala jsem si že podle mě by si někteří mohly řídit kalendář :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.2.11 10:28

co založit nějakou novou skupinu? přidala bych se  :wink:

• Citovat
  • Upravit
123
16.2.11 10:43

Ahoj ráda bych se přidala.My se s přítelem snažíme od nového roku.Měla jsem to dostat 11.2. a ještě nic,testovala jsem 12. dopoledne a test byl negativní.Včera mě bolelo břicho jako kdybych to měla dostat,ale nic,dnes ráno malé špinění a trochu pobolívá bříško,tak jsem z toho zmatená.Ráda bych aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
16.2.11 10:56

Ahoj Miši :kytka: To jsme na tom úplně stejně. Měla jsem to dostat 12.2. a dnes je to 5. den, a nic.břicho mě jako před MS nebolí,testovala jsem i včera.Schválně jsem si koupila dražší citlivější test ale taky tam byla jen jedna čárka :think: tak vůbec nevím. Přemýšlím, že bych si dneska skočila ke gyn. ale nevím jestli mi je to něco platné. Jestli mi dokáže říct když je to jen 5 dní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
16.2.11 11:11

To jo,taky jsem přemýšlela,že bych si tam skočila,ale myslim si že tam nic neuvidí a stejně budu zase čekat.Dala jsem si termín do pátku a pak uvidím.Je to hrozný to čekání :think: Trochu mě i pobolívají prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
16.2.11 11:19

Ahoj

Tuším, že už jsem tě v jedný diskuzi viděla. Ale spíše jen tak pročítám. Jinak se snažením jsem na tom zhruba stejně, těch 5 měsíců. I když u nás to nemůžu nazvat snažením. Necháváme tomu zatím volný průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
16.2.11 11:31

Ahoj Ajuš,to u nás je to tak že tomu dává přítel volný průběh a já to mám jako snaženíčko.Holky jdu na oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
16.2.11 11:32

Ahoj Aji :kytka: já právě HA neberu už tak rok..ale je lepší aby si to tělo odvyklo a pak teprve jsme se začali snažit. Ono je ale opravdu nejlepší nechat tomu volný průběh, protože pak se na to člověk soustředí, pozoruje se a pak je akorát zbytečně zklamaný. :-)

Miši, já jsem si dala taky termín do konce týdne. Když pořád nebude test nic ukazovat a pořád nedostanu MS,tak v pondělí pujdu k doktorovi. Hlava nehlava :wink: a taky mě pobolívají prsa ale to teprve 3. den. Tak snad nám to vyjde :kytka: Nadejě tu pořád je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
16.2.11 11:34
misoulinek píše:
Ahoj Ajuš,to u nás je to tak že tomu dává přítel volný průběh a já to mám jako snaženíčko.Holky jdu na oběd.

U nás to taky tak bylo, ale po 3 měsících mě to přešlo. Né, že nejsem zklamaná, když to dostanu, ale zatím to asi tak nehrotím. Ještě jsem nedošla do stádia měření teploty apod. :-). Dobrou chuť :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
16.2.11 11:36

ahoj holky tak my se snazime rok.mela jsem dostat ms 14.2 a nic,dneska jsem zkousela test a negativni tak nevim…

• Citovat
  • Upravit
1312
16.2.11 11:37

Tak vám holky budu držet pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
16.2.11 12:04

ahoj Reni :kytka: to jsme na tom asi všechny stejně. MS nikde a na testu nic. Tak snad nám to vyjde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
16.2.11 12:10

Aji já taky nic neměřím,až to bude,tak to bude.
Luci jo to naděje tam určitě je,tak uvidíme. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
16.2.11 12:11

no holky pokud nedojde ms tak zkusim testnout v patek asi..

• Citovat
  • Upravit
123
16.2.11 12:11

Ahoj Renčo :kytka: to jsme se tu pěkně sešli,tak ještě aby nám to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí