Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
Je tady spousta diskuzních skupin na téma ,,snažení´´. I já do jedné patřila ale byla jsem dlouho bez PC a tak nestíhám dočítat. Proto hledám někoho kdo rád povykládá o radostech a starostech plánování a snažení se o miminko. ![]()
Já jsem na tom v současné době tak, že se s přítelem snažíme už tak 5 měsíců to bude, a teď mám 5 den spoždění MS.Dělala jsem si testík a nic. Ukázal jednu čárku. Nemám ani žádné příznaky že bych měla dostat MS… břicho mě občas pobolívá,ale není to jako před MS. Co mě bolí tak jsou prsa.
Nevím co si myslet, dřív jsem nikdy neměla spoždění. Říkala jsem si že podle mě by si někteří mohly řídit kalendář ![]()
Ahoj ráda bych se přidala.My se s přítelem snažíme od nového roku.Měla jsem to dostat 11.2. a ještě nic,testovala jsem 12. dopoledne a test byl negativní.Včera mě bolelo břicho jako kdybych to měla dostat,ale nic,dnes ráno malé špinění a trochu pobolívá bříško,tak jsem z toho zmatená.Ráda bych aby to vyšlo.
Ahoj Miši
To jsme na tom úplně stejně. Měla jsem to dostat 12.2. a dnes je to 5. den, a nic.břicho mě jako před MS nebolí,testovala jsem i včera.Schválně jsem si koupila dražší citlivější test ale taky tam byla jen jedna čárka
tak vůbec nevím. Přemýšlím, že bych si dneska skočila ke gyn. ale nevím jestli mi je to něco platné. Jestli mi dokáže říct když je to jen 5 dní ![]()
To jo,taky jsem přemýšlela,že bych si tam skočila,ale myslim si že tam nic neuvidí a stejně budu zase čekat.Dala jsem si termín do pátku a pak uvidím.Je to hrozný to čekání
Trochu mě i pobolívají prsa.
Tuším, že už jsem tě v jedný diskuzi viděla. Ale spíše jen tak pročítám. Jinak se snažením jsem na tom zhruba stejně, těch 5 měsíců. I když u nás to nemůžu nazvat snažením. Necháváme tomu zatím volný průběh.
Ahoj Ajuš,to u nás je to tak že tomu dává přítel volný průběh a já to mám jako snaženíčko.Holky jdu na oběd.
Ahoj Aji
já právě HA neberu už tak rok..ale je lepší aby si to tělo odvyklo a pak teprve jsme se začali snažit. Ono je ale opravdu nejlepší nechat tomu volný průběh, protože pak se na to člověk soustředí, pozoruje se a pak je akorát zbytečně zklamaný. ![]()
Miši, já jsem si dala taky termín do konce týdne. Když pořád nebude test nic ukazovat a pořád nedostanu MS,tak v pondělí pujdu k doktorovi. Hlava nehlava
a taky mě pobolívají prsa ale to teprve 3. den. Tak snad nám to vyjde
Nadejě tu pořád je ![]()
misoulinek píše:
Ahoj Ajuš,to u nás je to tak že tomu dává přítel volný průběh a já to mám jako snaženíčko.Holky jdu na oběd.
U nás to taky tak bylo, ale po 3 měsících mě to přešlo. Né, že nejsem zklamaná, když to dostanu, ale zatím to asi tak nehrotím. Ještě jsem nedošla do stádia měření teploty apod.
. Dobrou chuť ![]()
ahoj holky tak my se snazime rok.mela jsem dostat ms 14.2 a nic,dneska jsem zkousela test a negativni tak nevim…
ahoj Reni
to jsme na tom asi všechny stejně. MS nikde a na testu nic. Tak snad nám to vyjde ![]()
Aji já taky nic neměřím,až to bude,tak to bude.
Luci jo to naděje tam určitě je,tak uvidíme. ![]()
no holky pokud nedojde ms tak zkusim testnout v patek asi..
Ahoj Renčo
to jsme se tu pěkně sešli,tak ještě aby nám to vyšlo.