Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo? Tak to je fajn. Já musím každý půl rok i bez antikoncepce. Listovka je v tom taky + ještě něco. Koukala jsem, že je to i na první 3 měsíce těhu, kdyby náhodou. My tam nechali zas spoustu peněz za chřipkový preparáty. Ono to toho mýho furt nechce pustit. A po sobotním výletu jsem trošku ochraptila taky. Ale já se spoléhám na zázvor, citron a med
.
Jo tak to znám já taky pokaždé,když jdu do lékárny,tak tam nechám nejmíň 200 Kč.Tak hlavně aby vám to pomohlo.
Ahoj Aji,nějak to tady utichlo.Už jste se zbavili chřipky?Já teď čekám,jestli náhodou se nezadařilo.Dneska by měla přijít ta potvora tak uvidíme. ![]()
Ahoj, jojo už jsme v pohodě, až na nějakou tu rýmu. No já mám už týden zpoždění, ale testy nic neukazujou
, takže u mě zřejmě nic. Tak budu držet pěsti ať se zadaří aspoň u vás
![]()
Ahoj holky,
jsem tu nová a nevím jak to tu chodí zatím se rozhlížím.
Chci se zeptat zda se dá vstoupit do nejaké soukromé diskuze?
S přítelem se snažíme o miminko pátý měsíc a zatím nic
Ahoj Veru,
já se tu moc nevyznám, tak ani nevím, že něco jako soukromá diskuze existuje
. Jinak my taky zhruba ten 5 měsíc. Tak hodně štěstí ![]()
Ahoj Veru
, já taky nic nevím o soukromé diskuzi.My se snažíme dva měsíce
No uvidíme jestli se zadaří.
Tak pokud se tu zorientuju tak bych nějakou zkusila založit bydby jste do toho šly
je to diskuze jen pro lidi s kterými chcete komunikovat a ostaní na emiminu nevidí o čem se bavíme, tak jestli chcete tak dejte vedět ![]()
Já bych do toho klíďo šla, i když osobně je mi vcelku jedno jestli to někdo vidí nebo ne ![]()
Klidně do toho půjdu,ale je mi taky jedno jestli to někdo vidí nebo ne.Dneska už zase krásně svítí sluníčko,sice je zima,ale už má člověk hned lepší náladu. ![]()
jj u nás je taky krásně
hned se člověku líp vstává do práce co
tak záleží na vás, nechci vám tu nějak kazit partu nebo tak
klidně se přidám do nějaké jiné soukromé skupiny. Já chci do soukromé, protože u nás skoro nikdo neví že se snažíme a tak bych tu nerada na někoho z rodiny narazila ![]()
Tak stejně sem chodíme jen my dvě co tak pozoruju
Jinak u nás z rodiny to taky nikdo neví, krom mojí mladší ségry. Ale tej je to tak trošku ukradený
Jinak to chápu, jestli máš podezření, že by to mohl někdo číst.