Snaženíčko :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1312
28.2.11 08:26

Jo? Tak to je fajn. Já musím každý půl rok i bez antikoncepce. Listovka je v tom taky + ještě něco. Koukala jsem, že je to i na první 3 měsíce těhu, kdyby náhodou. My tam nechali zas spoustu peněz za chřipkový preparáty. Ono to toho mýho furt nechce pustit. A po sobotním výletu jsem trošku ochraptila taky. Ale já se spoléhám na zázvor, citron a med :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
28.2.11 09:39

Jo tak to znám já taky pokaždé,když jdu do lékárny,tak tam nechám nejmíň 200 Kč.Tak hlavně aby vám to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
7.3.11 13:12

Tak co holky, jak se máte? Koukám, že sem nikdo moc nepíše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
8.3.11 10:26

Ahoj Aji,nějak to tady utichlo.Už jste se zbavili chřipky?Já teď čekám,jestli náhodou se nezadařilo.Dneska by měla přijít ta potvora tak uvidíme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
8.3.11 10:31

Ahoj, jojo už jsme v pohodě, až na nějakou tu rýmu. No já mám už týden zpoždění, ale testy nic neukazujou :-(, takže u mě zřejmě nic. Tak budu držet pěsti ať se zadaří aspoň u vás :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.3.11 11:29

Ahoj holky,
jsem tu nová a nevím jak to tu chodí zatím se rozhlížím.
Chci se zeptat zda se dá vstoupit do nejaké soukromé diskuze?
S přítelem se snažíme o miminko pátý měsíc a zatím nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
8.3.11 11:43

Ahoj Veru,
já se tu moc nevyznám, tak ani nevím, že něco jako soukromá diskuze existuje :nevim: . Jinak my taky zhruba ten 5 měsíc. Tak hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
8.3.11 12:25

Ahoj Veru :kytka: , já taky nic nevím o soukromé diskuzi.My se snažíme dva měsíce
No uvidíme jestli se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.3.11 08:05

Tak pokud se tu zorientuju tak bych nějakou zkusila založit bydby jste do toho šly :-) je to diskuze jen pro lidi s kterými chcete komunikovat a ostaní na emiminu nevidí o čem se bavíme, tak jestli chcete tak dejte vedět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
9.3.11 08:15

Já bych do toho klíďo šla, i když osobně je mi vcelku jedno jestli to někdo vidí nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.3.11 08:21

Klidně do toho půjdu,ale je mi taky jedno jestli to někdo vidí nebo ne.Dneska už zase krásně svítí sluníčko,sice je zima,ale už má člověk hned lepší náladu. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
9.3.11 08:24

To máš pravdu, ten den je takovej hned hezčí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.3.11 08:37

jj u nás je taky krásně :-) hned se člověku líp vstává do práce co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.3.11 08:39

tak záleží na vás, nechci vám tu nějak kazit partu nebo tak :-) klidně se přidám do nějaké jiné soukromé skupiny. Já chci do soukromé, protože u nás skoro nikdo neví že se snažíme a tak bych tu nerada na někoho z rodiny narazila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
9.3.11 08:51

Tak stejně sem chodíme jen my dvě co tak pozoruju :-D Jinak u nás z rodiny to taky nikdo neví, krom mojí mladší ségry. Ale tej je to tak trošku ukradený :lol: Jinak to chápu, jestli máš podezření, že by to mohl někdo číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí