Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ajuše, jsem hrozně spavej typ, minimálně potřebuju 10 hodin spánku, ideálně si dávám tak 12 + odpoledne šlofíka (hodinku až 2). Všichni doktoři kterých jsem se na to ptala mi řekli že to tak u mě prostě je a ať se s tím smířím
Tak občas trochu nestíhám…
No já jsem teda taky dost spavá, ale až tolik ne. I když je to spíš tím, že na ten spánek není čas
. A co ty prosimtě děláš, že můžeš takhle dlouho spát?
Já teda taky ráda spím, ale už hodně dloouho jsem se pořádně nevyspala.I když dáme malou někam hlídat, tak ráno se probudím v čas kdy by malá vstávala a už ne a ne zabrat, to je hrůza, ale taky si občas zdřímnu po obědě když jsme s malou doma a jde spát.
Ajuše píše:
No já jsem teda taky dost spavá, ale až tolik ne. I když je to spíš tím, že na ten spánek není čas. A co ty prosimtě děláš, že můžeš takhle dlouho spát?
Studuju ![]()
kristýnaM píše:
Já teda taky ráda spím, ale už hodně dloouho jsem se pořádně nevyspala.I když dáme malou někam hlídat, tak ráno se probudím v čas kdy by malá vstávala a už ne a ne zabrat, to je hrůza, ale taky si občas zdřímnu po obědě když jsme s malou doma a jde spát.
No děsím se toho jak to budu dělat s mimi
Snad moje tělo dostane konečně rozum a přizpůsobí se.
Studuju
Tak to chápu, že je na to čas
. No popravdě, já si občas, když přijdu z práce ještě taky na hodinku dáchnu. Nejradši bych každý den, ale vždycky mi to zhatí nějaká povinnost
![]()
Ahoj holky mam 5 dni pred ms a ducha na mamatestu.. Myslite, ze jsem konecne tehotna?? ![]()