Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám naštěstí cyklus i po vynechání HA pořád stejný, a i jsem vypozorovala kdy mám ovulaci- to mě šíleně bolí v podbřišku a k tomu ovu test je pozitivní.Jenže ještě jsme se nestrefili přímo do ovulace, buď se milujem den před nebo den po
ale jednou to snad vyjde ![]()
kristýnaM píše:
Já mám naštěstí cyklus i po vynechání HA pořád stejný, a i jsem vypozorovala kdy mám ovulaci- to mě šíleně bolí v podbřišku a k tomu ovu test je pozitivní.Jenže ještě jsme se nestrefili přímo do ovulace, buď se milujem den před nebo den poale jednou to snad vyjde
Den před by mělo být ok ![]()
Já někde četla, že vydrží až 48h a někdy dokonce několik dní. Ale to už si neumím moc představit ![]()
Já taky četla těch 48h, ale to musí být asi v dobré kondici
Ten můj totiž hodně kouří(2 krabičky za den), životospráva taky žádná, jí až večer a za den vypije tak 5 káv, takže jeho spermijkám nedávám moc šancí, ale uvidíme ![]()
Můžeš mu pořídit test mužské plodnosti na doma a budeš hned za hodinu vědět na čem jste
. Docela sem valila oči, že něco takovýho existuje. Přišlo mi to jako jak prodávaj pro děti ty různý vědecký pokusy ![]()
kristýnaM píše:
Já taky četla těch 48h, ale to musí být asi v dobré kondiciTen můj totiž hodně kouří(2 krabičky za den), životospráva taky žádná, jí až večer a za den vypije tak 5 káv, takže jeho spermijkám nedávám moc šancí, ale uvidíme
No ten tomu dává. Ten můj naštěstí nekouří, ale v mládí si prošel obdobím kdy do sebe nacpal snad všechno… Teď akorát pije kafe na litry… A ta výdrž záleží hodně na tom jestli děložní čípek produkuje dostatečně plodnej hleník.
A jak se jmenuje ten test na tu plodnost? Já o tom ještě vůbec neslyšela ![]()
kristýnaM píše:
A jak se jmenuje ten test na tu plodnost? Já o tom ještě vůbec neslyšela
Jej tak to vůbec netuším, já to objevila, když jsme koukala po ovulačních testech v internetových lékárnách, tuším že to tam měli přímo pod „Test mužské plodnosti“ nebo tak nějak.
To já si radši ani moc nezjišťuju co ten můj dělal když byl mladej. Jediný co vím, že dost kouřil a chodili na nějaký techno akce, takže bůhví co tam zkoušel. Teď už nekouří vůbec a kafe nepijem ani jeden. Ale, že bysme žili nějak zdravě bych taky neřekla. ![]()
Tak se po tom zkusím podívat, akorát teda nevim jak ho pak přemluvim, to mě s tim pošle asi někam ![]()
Mě by s tím taky někam poslal. Ani nechápe, že si chci koupit ty ovulační testy. Ale pro něj půl rok taky není žádná doba. On to moc neprožívá.
Ajuše píše:
Mě by s tím taky někam poslal. Ani nechápe, že si chci koupit ty ovulační testy. Ale pro něj půl rok taky není žádná doba. On to moc neprožívá.
Chlapi to většinou moc neřešej, ale počkej až mu ukážeš // a pak až ti poroste bříško ![]()
Já si připadám úplně méněcenná když po třičtvrtě roce snažení ještě pořád nenosím mimíska… Sem myslela jak ve 22 letech otěhotním ani nebudu vědět jak a ono nic. A to sem se bála když jeden den omylem zapomenu HA tak hned otěhotním (i když možný je že kdybych vážně nechtěla, tak to půjde hned, zákon schválnosti
)
Silwer: S tím zákonem schválnosti máš pravdu
. Ono je to asi hodně psychikou. Já mám stavy, kdy si to moc neberu a nebo šílím a chce se mi brečet. Jak kdyby mi ty hormony blbnuly už teď
. Spíš se děsím toho, že by to mělo trvat několik let a co pak třeba druhý? No radši na to nemyslet
. Spíš jsou na tom ti chlapi mnohem líp, tím že nemusí řešit věk. Jim je jedno jestli budou mít dítě třeba teď nebo za 15let.
Tak jsem uklidila celý byt, uvařila večeři a ještě stihla udělat naprosto bezvadný karamel (mám dobrý recept), na to že jsem vstávala v půl 2…
![]()