Snaženíčko :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
9.3.11 14:45

Ajuše: Tak třeba je to na dobrý cestě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.3.11 14:49

Kristi: já jsem to po vysazení Ha dostala normálně vždycky jsem měla dc 28 a očekávana ms mi pak přišla až 53dc pak jsem musela jít na injekci na vyvolání ms a ted to mám takových 42dc asik no tak uvidíme jak to příjde ted :-)

Jinak jsem založila soukromou skupinu tak uvidím jestli mi jí schvali a pak se tam můžem všechny nahrnout pokud budete chtít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.3.11 14:51

Ajuše tak se třeba zadařilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.3.11 14:56

holky tak já už dneska v práci končím takže mizím zase se tu objevím zítra ráno :-) zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.3.11 15:19

Holky tak já už jdu z práce domů,tak zítra.Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
10.3.11 06:52

Ahoj, tak testy furt nic neukazují a to jsem poctivě vydržela až do rána. Paní se mi v lékárně snažila vnutit ten co ukazuje, jak dlouho jste těhotný. Tak jí povídám, že si radši vezmu ty levnější co jsou 2 v balení a kdyby náhodou tak se pro něj vrátím :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.3.11 07:55

ahoj tak vás všechny po ránu zdravím :-) tak soukromou diskuzi mi schválili a teď koumám jak vás do ní pozvat :-D skupina je soukromá a jmenuje se Snaženíčko :o) tak ji když tak zkuste najít a požádat mně o vstup at vím jak na to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.3.11 07:55

Ajuše: tak test pořád nic jo tak ještě vydrž třeba je brzy, jak dlouho máš zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
10.3.11 08:06

Asi zhruba 10 dní. Já to spíš přikládám chřipce co jsem měla. Že se mi to asi trošku rozhodilo. Tenhle měsíc jsme se s přítelem totiž moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
10.3.11 08:17

Tak jsem zažádala, jen doufám, že do správné skupiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.3.11 08:19

Ajuše

tak uvidíš :-) to já musím zaklepat že mně žádná chřipka neskolila jak to tak řadilo zase.
Dneska od rána padali kroupky tak to tam celkem klouže a ještli to zmrzne tak to bude hrůza a to už bylo tak krásně a svítilo sluníčko. Aji a co děláš za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.3.11 08:20

Ajuše

jj supr, žadali si do té správné :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.3.11 08:24

tak jsem do Snaženíčka :o) pozvala i Míšu a Kristu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
10.3.11 08:29
Vveronika píše:
tak jsem do Snaženíčka :o) pozvala i Míšu a Kristu :-)
:palec: snad se brzo dostaví
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
22.4.11 07:56

Ahoj holky :kytka: snad nevadí když se k vám přidám. Chodila jsem sem povídat, ale nějak z toho potom sešlo, moc práce, starostí, na pc nebyl čas. Chtěla jsem se zeptat… HA neberu už rok..vždy jsem měla MS po 28 dnech přesně. Poslední 4 měsíce mám MS až 34 den cyklu. ale … před týdnem mě hrozně začali boet prsa, cítím tlak v podbřišku a někdy mi není dobře. Motá se mi hlava.. dnes mám 32 DC a těhotenský test mi ukázal velice slabou druhou čárku.. nevím jestli to mohl být duch… ale dnes ráno tam ta čárka zase byla. hodně moc slaboučka… tak nevím. máte někdo s takovými duchy zkušenosti? :oops: děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí