Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kristi: já jsem to po vysazení Ha dostala normálně vždycky jsem měla dc 28 a očekávana ms mi pak přišla až 53dc pak jsem musela jít na injekci na vyvolání ms a ted to mám takových 42dc asik no tak uvidíme jak to příjde ted ![]()
Jinak jsem založila soukromou skupinu tak uvidím jestli mi jí schvali a pak se tam můžem všechny nahrnout pokud budete chtít ![]()
holky tak já už dneska v práci končím takže mizím zase se tu objevím zítra ráno
zatím
Ahoj, tak testy furt nic neukazují a to jsem poctivě vydržela až do rána. Paní se mi v lékárně snažila vnutit ten co ukazuje, jak dlouho jste těhotný. Tak jí povídám, že si radši vezmu ty levnější co jsou 2 v balení a kdyby náhodou tak se pro něj vrátím
.
ahoj tak vás všechny po ránu zdravím
tak soukromou diskuzi mi schválili a teď koumám jak vás do ní pozvat
skupina je soukromá a jmenuje se Snaženíčko
) tak ji když tak zkuste najít a požádat mně o vstup at vím jak na to ![]()
Ajuše: tak test pořád nic jo tak ještě vydrž třeba je brzy, jak dlouho máš zpoždění?
Asi zhruba 10 dní. Já to spíš přikládám chřipce co jsem měla. Že se mi to asi trošku rozhodilo. Tenhle měsíc jsme se s přítelem totiž moc ![]()
tak uvidíš
to já musím zaklepat že mně žádná chřipka neskolila jak to tak řadilo zase.
Dneska od rána padali kroupky tak to tam celkem klouže a ještli to zmrzne tak to bude hrůza a to už bylo tak krásně a svítilo sluníčko. Aji a co děláš za práci?
Vveronika píše:
tak jsem do Snaženíčka) pozvala i Míšu a Kristu
Ahoj holky
snad nevadí když se k vám přidám. Chodila jsem sem povídat, ale nějak z toho potom sešlo, moc práce, starostí, na pc nebyl čas. Chtěla jsem se zeptat… HA neberu už rok..vždy jsem měla MS po 28 dnech přesně. Poslední 4 měsíce mám MS až 34 den cyklu. ale … před týdnem mě hrozně začali boet prsa, cítím tlak v podbřišku a někdy mi není dobře. Motá se mi hlava.. dnes mám 32 DC a těhotenský test mi ukázal velice slabou druhou čárku.. nevím jestli to mohl být duch… ale dnes ráno tam ta čárka zase byla. hodně moc slaboučka… tak nevím. máte někdo s takovými duchy zkušenosti?
děkuji ![]()