Snaženíčko :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
9.3.11 14:23

Mišoulinek: věkově to máme stejné mi bude 23 a příteli bude 26 :-) jeeee ja bych taky tak moc chtěla baraček :-) přízemní 4+kk ideální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
9.3.11 14:25

Ahoj holky,
koukám, že věkově jsme si blízko. Mě je 24. S manželem jsme do toho šli taky po hlavě a vůbec toho nelituju. Znali jsme se asi dva měsíce a po dvou měsících nějak přeskočila jiskra a já skončila u něj doma, za další dva měsíce jsme se stěhovali z jeho 2+1 do mého 4+1.Vysadila jsem prášky a hned zapadla v srpnu 08 se nám narodila holčička a v září 09 jsme se brali.Známe se tedy skoro 4roky. Vůbec toho nelituju, že to šlo taky rychle, máme skvělý vztah. No a teď pracujem na druhém, ale teprve jsme začali od 28.2.
Máte tady někdo zkušenost s měřením bazální teploty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.3.11 14:31

Ahoj Kristý :kytka:
O bazalní teplotě jsem zatím jen četla,ale ještě jsem nezkoušela měřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
9.3.11 14:33

Míšo: Tak to je skvělý, přízemní baráčky se mi líbí nejvíc, nemusíš lítat někde po schodech. :palec:

Kristýn: Ahoj:mavam:, s bazální teplotou teda zkušenosti nemám. Už jsem nad tím i uvažovala, ale s mojí leností by to bylo asi k ničemu :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.3.11 14:34

Veru jo je to ideální velikost.Jsem za to ráda,sice se člověk zadluží,ale jsme mladí.Už se těšim na jaře až se pustim do zahrádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.3.11 14:35

Ahoj Kristý :-)
tak to je supr, vidím že všude se drží heslo že není na co čekat :-D
S měřením teploty zkušenosti nemám, ale chci to zkusit doktorka mi dala kalendáříky ale nechce se mi o tom nikde nic zdlouhavě číst a tak bych uvítala kdyby o tom někdo něco veděl a stručně mi řekl co a jak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.3.11 14:35

Taky jsem přemýšlela nad měřením,ale jsem lenivá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.3.11 14:37

Miši: já bych taky chtěla 4+1 nebo 4+kk, vždycky jsem snila o tom že budu mít dvě děti a tak bych byla rada aby každý měl svůj pokojík protože já sama ho neměla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.3.11 14:37

Veru musí se měřit ve stejnou dobu ráno ještě v posteli a buď se měří dole nebo v puse,takhle jsem to pochopila já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
9.3.11 14:38

No já jsem o tom četla včera, ale moc tomu nerozumím. Dnes jsem si jí poprvé změřila, zapsala tak asi uvidím po delší době.Poprví jsem otěhotněla hned po vysazení HA, ale teď si myslím to hned tak nebude. Ani nevim kdy mám ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.3.11 14:40

Miši: tak to je jediné co o tom vím, že se měří ve stejnou hodinu hned jak vstaneš :-D

Kristi: tak to je supr že si otěhotněla hned po vysazení HA já jsem brala HA sedm let a ted mi ani Ms vůbec nechodí tak jak má je to děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
9.3.11 14:40

Brali jste HA než jste se začli snažit o mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.3.11 14:42

já jsem taky brala HA 4 roky a taky to docela trvalo než se mi všechno srovnalo,když jsem vysadila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
9.3.11 14:43
Kristi: tak to je supr že si otěhotněla hned po vysazení HA já jsem brala HA sedm let a ted mi ani Ms vůbec nechodí tak jak má je to děs

Tak to je dobrý, to se mám možná na co těšit :-o No já dobrala plato, normálně to dostala a teď bych to měla zase dostat až 22.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
9.3.11 14:43

Já jo 7 let. MS mi naskočila hned, až tenhle měsíc je to nějaký divný :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí