Snaženíčko :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1312
22.4.11 08:22

Ahoj Luci,
my jsme se tak nějak všechny přesunuly do skupiny Snaženíčko :o), tak si klidně zažádej o přijetí, holky určitě nebudou proti.
Co se týče tohou ducha s tím zkušenosti nemám, ale podle toho co píšeš to vypadá, že se ti nejspíš za chvíli ta čárka vybarví pořádně :potlesk:. Asi bych se být tebou po Velikonocích objednala k doktorovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
22.4.11 10:45

Já si myslím že se můžeš radovat i tvě příznaky nasvědčují těhu :potlesk: Zkus si test udělat třeba za další dva dny a měla by být silnější čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
22.4.11 22:20

Děkuji za vaše názory. Bylo by to moje první mimčo, tak nemám s testy moc zkušenosti :wink: tak ještě dva dny počkám a uvidííme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
24.4.11 10:57

Ahoj holky. Já už jsem v jedné skupince snažilek, ale za tu dobu se většina z nich stala těhulkama, tak přemýšlím že bych se přidala k vám. Snažíme se už od září 2011 a nějak pořád nic. Nejdřív dlouhatánský cyklus po vysazení HA, pak mi vyvolávali ms a dostala jsem proveru (progesteron) na srovnání cyklu. Měřím BT a od minulého cyklu také používám ovulační testy. Tento cyklus jsem brala soju a teď čekám na ovulku. Včera a v pátek jsem měla pozitivní ovulační test, dnes budu testovat zase. Přikládám ovu test z pátku. Ten včerejší jsem ještě nevyfotila, ale asi to udělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
26.4.11 07:36

Ahoj, asi si myslela 2010 že jo? :-) Tak to jsem na tom podobně, já od října 2010. Soja má taky pomáhat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
26.4.11 08:19

Ajuše, jasně, 2010 :-D už blbnu. Soja je náhrada clostilbegytu, někdo to vymyslel v jiné diskusi. Je to v podstatě přírodní estrogen. Když se dodržuje správné dávkování, mělo by to stimulovat ovulaci, hlavně tam, kde jsou s ovulací problémy nebo není žádná. A kolik vám je, můžu-li se zeptat? Mě je 22 a příteli 27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
26.4.11 08:31

Aha, děkuju za vysvětlení. Četla už jsem o všem možném, ale o soje ne. Mě je 25 a příteli 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
26.4.11 08:55

Ajuše, není zač :-) Tak to jste od sebe stejně jako my, to je pěkný :-) Na soje je dobré právě to, že je to přírodní, ale zase je to docela drahé. Já koupila balení 60 tablet asi za 500, bere se 2-6 nebo 3-7 den cyklu takhle:

2-3 100mg
4-5 125mg
6 150mg

Což v mém případě znamenalo 4+4+5+5+6 takže 24 tabletek (skoro půlka toho balení :pocitac: ). Ale jestli to pomůže… Akorát na mě koukali v lékárně jak na blázna „Soju? To jako tu co se bere na klimakterické potíže??“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
26.4.11 09:32

Jej to je na mě moc složitý. No naštěstí mi doktorka říkala, že s ovulací nemám problém, nebo aspoň ten měsíc co jsem tam byla :-D. Já zatím beru jen vitamíny a piju kontryhelový čaj. Prý to začnem kdyžtak řešit až po roce snažení, kdyby do tý doby nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
26.4.11 11:47

ahoj holky :kytka: asi už jsem z toho jelen nebo to nechápu…od 31DC jsem měla na testu vidět druhou slabučkou čárku. viděl ji i přítel i kamarádka..a z neděle na pondělí jsem dostala tak bolestivou MS že tak bolestivou jsem ji snad 5 let neměla :think: já už někdy svoje tělo fakt nechápu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
26.4.11 12:29
Luciaaasek píše:
ahoj holky :kytka: asi už jsem z toho jelen nebo to nechápu…od 31DC jsem měla na testu vidět druhou slabučkou čárku. viděl ji i přítel i kamarádka..a z neděle na pondělí jsem dostala tak bolestivou MS že tak bolestivou jsem ji snad 5 let neměla :think: já už někdy svoje tělo fakt nechápu :zed:

Tam mohla klidně fazolka být, jen se třeba neudržela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
26.4.11 12:35
Tam mohla klidně fazolka být, jen se třeba neudržela :nevim:

Taky bych to tak viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
27.4.11 12:55

Ahoj,
Luci- taky si myslím, že se to neudrželo :nevim:
silwer- ahoj, já s snažím s manžou od konce února a zatím nic. Mě je 24 a manžovi bude teď 33.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
27.4.11 12:56

taky baštím babyplan a piju kontryhelový čaj, měřila jsem i BT ale to mě přestalo bavit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
27.4.11 13:34
kristýnaM píše:
taky baštím babyplan a piju kontryhelový čaj, měřila jsem i BT ale to mě přestalo bavit :oops:

Tak ten kontryhel je určitě super ;-) Jinak mě měření BT taky nijak moc nebaví (zrovna dneska jsem u toho dvakrát usnula s teploměrem v puse, přítel z toho měl hroznou legraci :-) ), ale já bych jinak nevěděla v jaký fázi cyklu jsem a moje netrpělivost by byla o to horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí