Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Luci,
my jsme se tak nějak všechny přesunuly do skupiny Snaženíčko
), tak si klidně zažádej o přijetí, holky určitě nebudou proti.
Co se týče tohou ducha s tím zkušenosti nemám, ale podle toho co píšeš to vypadá, že se ti nejspíš za chvíli ta čárka vybarví pořádně
. Asi bych se být tebou po Velikonocích objednala k doktorovi ![]()
Já si myslím že se můžeš radovat i tvě příznaky nasvědčují těhu
Zkus si test udělat třeba za další dva dny a měla by být silnější čárka.
Děkuji za vaše názory. Bylo by to moje první mimčo, tak nemám s testy moc zkušenosti
tak ještě dva dny počkám a uvidííme ![]()
Ahoj holky. Já už jsem v jedné skupince snažilek, ale za tu dobu se většina z nich stala těhulkama, tak přemýšlím že bych se přidala k vám. Snažíme se už od září 2011 a nějak pořád nic. Nejdřív dlouhatánský cyklus po vysazení HA, pak mi vyvolávali ms a dostala jsem proveru (progesteron) na srovnání cyklu. Měřím BT a od minulého cyklu také používám ovulační testy. Tento cyklus jsem brala soju a teď čekám na ovulku. Včera a v pátek jsem měla pozitivní ovulační test, dnes budu testovat zase. Přikládám ovu test z pátku. Ten včerejší jsem ještě nevyfotila, ale asi to udělám.
Ahoj, asi si myslela 2010 že jo?
Tak to jsem na tom podobně, já od října 2010. Soja má taky pomáhat?
Ajuše, jasně, 2010
už blbnu. Soja je náhrada clostilbegytu, někdo to vymyslel v jiné diskusi. Je to v podstatě přírodní estrogen. Když se dodržuje správné dávkování, mělo by to stimulovat ovulaci, hlavně tam, kde jsou s ovulací problémy nebo není žádná. A kolik vám je, můžu-li se zeptat? Mě je 22 a příteli 27
Aha, děkuju za vysvětlení. Četla už jsem o všem možném, ale o soje ne. Mě je 25 a příteli 30
Ajuše, není zač
Tak to jste od sebe stejně jako my, to je pěkný
Na soje je dobré právě to, že je to přírodní, ale zase je to docela drahé. Já koupila balení 60 tablet asi za 500, bere se 2-6 nebo 3-7 den cyklu takhle:
2-3 100mg
4-5 125mg
6 150mg
Což v mém případě znamenalo 4+4+5+5+6 takže 24 tabletek (skoro půlka toho balení
). Ale jestli to pomůže… Akorát na mě koukali v lékárně jak na blázna „Soju? To jako tu co se bere na klimakterické potíže??“ ![]()
Jej to je na mě moc složitý. No naštěstí mi doktorka říkala, že s ovulací nemám problém, nebo aspoň ten měsíc co jsem tam byla
. Já zatím beru jen vitamíny a piju kontryhelový čaj. Prý to začnem kdyžtak řešit až po roce snažení, kdyby do tý doby nic.
ahoj holky
asi už jsem z toho jelen nebo to nechápu…od 31DC jsem měla na testu vidět druhou slabučkou čárku. viděl ji i přítel i kamarádka..a z neděle na pondělí jsem dostala tak bolestivou MS že tak bolestivou jsem ji snad 5 let neměla
já už někdy svoje tělo fakt nechápu ![]()
Luciaaasek píše:
ahoj holkyasi už jsem z toho jelen nebo to nechápu…od 31DC jsem měla na testu vidět druhou slabučkou čárku. viděl ji i přítel i kamarádka..a z neděle na pondělí jsem dostala tak bolestivou MS že tak bolestivou jsem ji snad 5 let neměla
já už někdy svoje tělo fakt nechápu
Tam mohla klidně fazolka být, jen se třeba neudržela ![]()
Tam mohla klidně fazolka být, jen se třeba neudržela
Taky bych to tak viděla.
Ahoj,
Luci- taky si myslím, že se to neudrželo ![]()
silwer- ahoj, já s snažím s manžou od konce února a zatím nic. Mě je 24 a manžovi bude teď 33.
taky baštím babyplan a piju kontryhelový čaj, měřila jsem i BT ale to mě přestalo bavit ![]()
kristýnaM píše:
taky baštím babyplan a piju kontryhelový čaj, měřila jsem i BT ale to mě přestalo bavit
Tak ten kontryhel je určitě super
Jinak mě měření BT taky nijak moc nebaví (zrovna dneska jsem u toho dvakrát usnula s teploměrem v puse, přítel z toho měl hroznou legraci
), ale já bych jinak nevěděla v jaký fázi cyklu jsem a moje netrpělivost by byla o to horší…