Clostilbegyt - špinění

2451
19.2.11 22:40

clostilbegyt - špinění

Ahoj holky, už mi asi vážně hrabe, mám dotaz, špinila jste některá po clostíku, a nebo je to normální??? díky za odpovědi, špatně snáším jakýkoliv léky, tak to možná jen moc hrotím, nerada se totiž cpu chemií, ale co bych pro mímo neudělala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
20.2.11 10:42

Já po Clostíku nešpinila, ale objevit se to může. Špinění bývá o ovulce i po, např. při uhnizďování vajíčka, je to celkem normální jev nejen u Clostíku, ale i nestimulovaných přirozených cyklů. Ty jsi teď v jaké fázi cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
20.2.11 13:00

no právěže jen 9 DC, a MS mívám max 5 dní, clostík jsem začla brát 3DC,4. den už jsem jen silněji špinila a od 5. dne stále slabě špiním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.2.11 13:09
nulu86 píše:
no právěže jen 9 DC, a MS mívám max 5 dní, clostík jsem začla brát 3DC,4. den už jsem jen silněji špinila a od 5. dne stále slabě špiním

A nechceš si zavolat zítra gyndařovi? Kdyby to bylo kolem ovu nebo už po ní, tak to je fakt normální, ale když je to takhle brzy a ještě v kuse, tak bych si pro klid duše raději zavolala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
20.2.11 16:06

jo, já tam zítra určitě volat budu, jen jsem chtěla vědět zda se to některé z vás už nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
5.5.11 15:26

ahoj, mně se přesně tohle te´d, 3.měsíc stimulace stalo, 4.-6. den špinění, prý je to spojeno s ovulací (tzn. ovulace probíhá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martina555555
5.7.13 10:14

Ahoj holky mám dotaz od 5dc-9dc jsem brala clostík 14dc jsem začala špinit a dr. na folikumetrii neviděla žádne folikuly tak mi to špinění vysvětlola proběhlou ovulací a ještě mi řekla že mám sliznici 5mm ať piju kontryhel. Jenže jsem ten den začala. krvácet jako při ms :-( po dohodě s dr jsem tedy nezačala brát utrogestan a do další ms nic brát nemám, ale já už 6 den krvácim:-( mohlo by to být po tom kontryhelu?

• Citovat
  • Upravit
349
23.11.13 12:39

Ahojte kocky. tak pozeram, ze tuto asi diskusia uz neprebieha.
ja beriem clostil teraz 4.cyklus, ale teraz silnejsiu davku lebo stimulujem na IVF. a uz som 6.den a stale spinim. obvykle mi to uz prejde ale teraz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
8.3.14 10:48

Zdravím obnovuji tuto diskusi potřebuji poradit:) Od 5-9dc jsem brala clostilbegyt, no a včera jsem začala při poslední tabletě clostíku špinit, jako nijak moc ale trvá to i dnes, nechápu proč? Nemáte někdo podobnou zkušenost? Dnes jsem teda 10 dc. No snažíme se o druhé na kontrolu folíku jdu v pondělí a pak mám zase od 17dc bprát duphaston. Clostylbegyt už jsem brala i když jsme se snažili o první, ale tohle se mi vůbec nedělo tenkrát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí