Dvě sady chůviček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9124
1.11.18 11:49

@podkolenka12 mrknu na to. Dik.taky mame v patre cestu z buduciho pokojicku na WC kolem schodiste a taky je gumova v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.18 12:00

@podkolenka12 nemusí se na ni koukat na mobilu se stáhne aplikace a při pohybu nebo zvuku přijde upozornění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.18 20:59

2 chůvičky fungují i v bytě, vyzkoušeli jsme na dovolené. Bydleli jsem v mobilhausu, tam jsou stěny slabé, a nerušili se. Děti spaly a my mohli být večer venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.11.18 09:47

Chůvička, kterou vybrat...

Ahoj Holky, chtěla jsem se zeptat, kdy jste koupili ch7vičku, monitor dechu? Už před porodem nebo až později? Máte někdo zkušenosti s chůvičkou Angelcare AC 403? Toho je jak máku a člověk neví jestli s webkamerou, barevným displejem apod. Díky za vaše rady. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.18 10:45

Kupovala jsem oboje před porodem. Monitor dechu je pro mě nutnost, známá si sama rozdýchavala zdravou dceru než přijela sanita. To zažít nechci…Měla jsem respisense - monitor na plenu. Když spí dítě moc tvrdě, začne vybrovat, aby ho vzbudilo. Po určité době spustí alarm. Vše dříve než je třeba. U všech 3 dětí se mi několikrát spustil. Děti spaly dál, monitor se třásl na jejich břichu, houkal na celý dům a já je přesto nemohla vzbudit. Jsem ráda, že jsem ho měla. Tězko říct, jestli to bylo nutné je budit, ale byla jsem klidnější. Používala jsem ho tak půl roku, pak se děti začaly přetáčet na břicho a tlačilo by je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí