Dětský pokojíček - vylepšení postýlky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16079
30.10.18 10:36

Moc nechápu, na co přesně se ptáš. Většina lidí má dětskou postýlku s tenkýma kulatýma tyčkama kolem dokola, tak není moc co vylepšovat. Pokud ty máš postýlku s plnými čely, tak si tam nalep co chceš (když nevíme, jaké nálepky sis koupila, tak asi těžko můžeme radit „dej to z levého dolního rohu do pravého“), doporučuju změřit si vodováhou rovinu, jinou radu na tento dotaz fakt dát neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3023
30.10.18 10:38

Neni lepsi tam dat pekny mantinel, polstarky, pripadne baldachyn? Me ty nalepky prijdou jako strasny ohaveni nabytku. Se podivej na pinterest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
30.10.18 10:41

@zrcadlo já jen, že některé maminky na o mají vlohy a vyhrajou si s tím. Už jsem to právě někde viděla… Myslela jsem, že budou čela víc odhalená, což se nepovedlo, jako nálepky mám šedé hvězdičky a bleděmodrý mráček s nápisem BOY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
30.10.18 10:55

@mobilishky Já bych ničím už nevylepšovala. Ono to bude vypadat trochu jinak, až v postýlce budou peřinky a třeba nějaké hračky. Mě se to takhle moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16079
30.10.18 10:56
@mobilishky píše:
@zrcadlo já jen, že některé maminky na o mají vlohy a vyhrajou si s tím. Už jsem to právě někde viděla… Myslela jsem, že budou čela víc odhalená, což se nepovedlo, jako nálepky mám šedé hvězdičky a bleděmodrý mráček s nápisem BOY

Promiň, ale stále nechápu. To tady čekáš radu ve stylu „dej dvě hvězdičky vlevo a tři hvězdičky vpravo“? Prostě sis podle svého vkusu vybrala nálepky, tak si je i podle svého vkusu (a vkusu tatínka dítěte) nalep, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
30.10.18 10:57

Taky bych nevylepšovala, peřiny budou barevné a hračky, bude to vypadat vesele, max. nějaký dětský obrázek na zeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
30.10.18 11:02
@lexiik píše:
Taky bych nevylepšovala, peřiny budou barevné a hračky, bude to vypadat vesele, max. nějaký dětský obrázek na zeď.

Souhlas s obrázkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
30.10.18 11:08

@ivašot. @lexiik u obrázků na zeď mám stopku , proto jsem si vymyslela tohle :D no a teď si nejsem jistá, jak to tam dát, aby to nevypadalo blbě. Vím, že nálepky na nábytek lepí spousta lidí v dětském pokoji, tak jsem si říkala, jestli mi někdo neporadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
30.10.18 11:11

@zrcadlo ne, tak to fakt nečekám. Spíš radu někoho, kdo něco podobného dělal a vložil by třeba fotku pro inspiraci, jak se dájí tyto nálepky na nábytek využít. Díky za užitečné rady :palec: pokud ti dotaz vadí, nechápu proč to komentuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16079
30.10.18 11:25
@mobilishky píše:
@zrcadlo ne, tak to fakt nečekám. Spíš radu někoho, kdo něco podobného dělal a vložil by třeba fotku pro inspiraci, jak se dájí tyto nálepky na nábytek využít. Díky za užitečné rady :palec: pokud ti dotaz vadí, nechápu proč to komentuješ.

Ale já to nemyslím špatně, moje děti nálepky na nábytku mají - na úplně dětské postýlce ne, na větší postýlce na čele měl syn mašinku, a když jsme jim koupili dětské skříně s bílými dvířky, tak každé dítě tam má jednu nálepku s písmenem svého jména. Já osobně bych dala mráček a hvězdy na zeď, ale pokud na zeď nemůžeš, tak si to prostě přilož k té postýlce nebo ke skříňce a vyzkoušej si to. Jen zvaž, jestli budeš dávat mantinely okolo (aby to pak nebylo schované). Vždyť jde o tvůj vkus, když ti tu napíše X holek, že nesnášejí anglické nápisy v dětském pokojíčku, tak ten mráček vyřadíš?
Já bych tam pár hvězdiček klidně nalepila, když ti to udělá radost, tak se můžeš na design vyprdnout a radovat se z toho, ne?
A fotky dětských pokojíčků sem moc lidí nedá, většina si chrání soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
30.10.18 11:30

@zrcadlo jasně, teď už to chápu. Je pravda, že možná nedají. Chtěla jsem to zkusit. Nikdy jsem nikam nic nelepila a popravdě na tohle teda fakt moc šikovná nejsem. Vím, co by se mi asi líbilo, ale blbě vyšlo, že se většina toho čela kvůli místu nakonec musela skrýt. No a já teď nevím. Ale máš pravdu, zkusím přiložit a třeba mě něco zaujme. Nebo taky ne a raději to nenalepím, aby to nevypadalo děsně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68888
30.10.18 13:57

Ty samolepky na zeď umí být v pohodě, my teď sundavali něco po pěti letech a šlo to bez jakýchkoliv problémů a nezanechalo žádné stopy. Pelepenej nábytek moc nemusím, ale jak začalo dítko přicházet k rozumu, jednu skříňku jsem mu obětovala a vyzdobilo si ji čímkoliv, co mu pod ruku přišlo - vypadalo to strašně a nešlo to dolů :mrgreen: Ale jinak jak k tomu přijde barevný mantinel, případně kolotoč, hračky, jak vyleze ven, budou všude hračky, hadříky… budeš vděčná za každej centimetr bílý nezkažený plochy :mrgreen:
Inspiraci bych hledala na webu a hledala v googlu obrázky, české, zahraniční…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dominika222
21.1.19 15:36

Maminky co dáváte na zeď za větší postel, aby zeď nechladila, vím jen o kapsářích je i něco jiného?

• Citovat
  • Upravit
margaa25
27.1.19 21:06

Ještě jsou i pěnové pásy na zeď, když byly děti menší, tak měly taky kapsáře, ale teď se mi líbil tento nápad a vypadá to fakt dobře. I to zateplí a nechladí :-)

• Citovat
  • Upravit
Dominika222
30.1.19 17:09

A kde se dají ty pěnové pásy sehnat, to se mi docela líbí :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4