Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
AHOJKY Hrochovko,jo jo na obilnaku maji nadstandard i z vanou je to zpravene jen sestinedeli je stejne,moc krasne porodni pokoje se socialkou takze ma kazda svoje,jsou vybaveni pro dvojcatka dobre nemusis mit strach.Do Bohunic bych nesla tam je to pasovka tady je klid a strasne hodne a prijemne porodni asistentky a hlavne i doktori,kdyz jsem tam prisla hned mi doktorka podala ruku predstavila se a pak teprve me vysetrovala.Rodila jsem tam i syna a uplna parada,ted tam jdu rodit dvojky.
mas je moc krasne tak bud rada,ja uz se na dvojky strasne tesim.
grepik píše:
Sondi, vy máte v rodině dvojčátka? My máme dvojky přirozeně a nečekaně, původně jsem myslela, že praprababička byla z dvojek, ale nebyla, takže u nás vůbec dvojčata nemá nikdo v rodině, příroda nám nadělilaale jsem jí vděčná, sice máme místo dvou dětí tři, ale už bych neměnila
![]()
![]()
Zdravím všechny budoucí maminky i maminky již v zápřahu
,i já jsem nešťastjěnší za dvojčátka,je to to nej co mě s manželem mohlo potkat nikdy bych neměnila…I když to těhu bylo strašný bože bže díky že je to za mnou ale samozřejmě se to vydržet dá je to přece pro děti že
..Jinak naši kluci jsou taky pěkný kvítka ale tý srandy co si člověk užije zrovna dnes ránoDavídek žužla Ondrovi paleček u nožičky no prostě mazec
..Všem obrovská gratulace ke dvojčátkovému (a vícečátkovému
) štěstí ![]()
smilers píše:
Vidim, ze se to tady hezky rozjelo:-)
Míšo si děláš srandu ne…holky budou mít 2,5 roku, bože vžyť nedávno měly dva.
A chtěla jsem se zeptat jezdíte na sraz vícerčat? Já su chtěla jet, ale zrovná mám sraz se základkou
tak příští rok…
Grepik : ony jsou nějaké srazy vícerčátek??
to ani nevím kde a kdy to je? ![]()
grepik píše:smilers píše:Míšo si děláš srandu ne…holky budou mít 2,5 roku, bože vžyť nedávno měly dva.
Vidim, ze se to tady hezky rozjelo:-)
A chtěla jsem se zeptat jezdíte na sraz vícerčat? Já su chtěla jet, ale zrovná mám sraz se základkoutak příští rok…
Ja a srandu, nikdy
, jednou me prisla mailem pozvanka do Boskovic tusim, ale tenkrat to neslo a od te doby uz zadna nabidka na nejaky sraz
, ale jinak popravde me to moc nelaka, nevim proc, ale nelaka
![]()
ahoj, pred par dny jsem se dozvedela ze cekam dvocata
jsem ve 13 tt, zatim se citim dobre ani na zacatku teh. mi nebylo spatne, jen me strasne boli zada a dost tloustnu uz ted mam 6 kg nahore a co bude na konci? jeto me prvni tehot a hned 2, trosku mam obavy jak to budu zvladat, zijeme v zahranici, takze rodinu tu nemame,ale mamca prijede, tak mi na zacatek pomuze…hlavne aby vse bylo v poradku!
jj ja mam nahoru uz 8 kg a jsem 10.tyden:),tak aspon nejsem sama co rychle tloustne u vicercatek:))
yotego píše:
jj ja mam nahoru uz 8 kg a jsem 10.tyden:),tak aspon nejsem sama co rychle tloustne u vicercatek:))
To dáte po porodu dolu jako nic. Budete běhat jako blázni… ![]()
Já jsem přibrala ,,jenom,, devět kilo a holky měly každá tři kila. ![]()
ja chodim jeste do prace, zatim jeste chci, taky kvuli tomu, ze mam aspon nejaky pohyb, jinak bych jen lezela a nedelala vubec nic. miminka jsou dvojvajecne, proto se tesim ze byto mohl byt kluk+ holka, ale to je nejmin pravdepodobne, nejcasteji se rodi holky, jsem nekde cetla. A co jmena? mela problem vybrat jedno, natoz pak dve!!! ![]()