Dvojčata- noční usínání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.1.25 11:22

Dvojcata- nocni usnuti

Ahojte, jak uspavate dvojcata v noci? Máte je v posteli nebo v postylkach? Máme kojeni a UM a nějak už přestávám zvladat uspavani a krmeni v obyvaku a každého zvlášť ( vždy to trvá hodinu). Chtěla bych si je dát i do postele a jen v noci kojit ale nemám představu jak je uložit aby nebudil jeden druhého a také moje pohyby aby je nevzbudily. A noční můru mám z toho, když se vzbudí obě deti najednou a nebudu se k jednomu moc otočit a nakrmit, když bude napojen to, ktere drive vstane:zed: :zed: :zed: máte nějaké fígle? Nejlépe kdyby usinali sami :lol: :D :lol: :lol: ale to je nerealne( 4mesice) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3695
22.1.25 11:54

@Tulikraska2324 kojila jsem je spolu. Mela kojici polštář pro dvojčata. V noci mi pomahal manžel, který mi děti podal na polštář, ja nakojila, odkrkli jsme je a dali zase zpět zpátky do postýlek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
22.1.25 11:59
@Tulikraska2324 píše: Více

Otec? Máme je v příbuzenstvu. Otec přijde z práce a funguje s dětmi, jak je potřeba. Večerní koupání, krmení a uspávání mají vždy ve dvou. Včetně přípravy a mazání. Jedou jak stroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
22.1.25 12:42

Na začátku byla snaha mít je v postýlkách. To mě ale velmi rychle přešlo a nastěhovala jsem si je do postele (každé z jedné strany) a v noci jsem se jen přetáčela k tomu, kdo zrovna kníkal. Kolem 5.měsíce to začalo být „výživné“, protože kníkal stále někdo (asi zuby :nevim: ). Když se vzbudili oba jako mimina, kojila jsem v sedě s koj. polštářem najednou (jako přes den), později už jsem to pak zvládala i vleže, že jsem si jedno jakoby navalila na sebe :) No gymnastika to někdy byla, ale přežili jsme :mrgreen: Moje pohyby je naštěstí v posteli nebudili, stejně jako občasný brekot toho druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
22.1.25 12:45

Jo a manžel spal v obýváku - jednak mi ke kojení jeho asistence stejně byla k prdu a pak vstával tenkrát do práce před 5. My tak měli alespoň celé letiště pro sebe. Manžel si děti brával ráno o víkendech, abych já se mohla trochu dospat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.25 12:47
@Popokatepetla píše: Více

A jak jste je sundala z toho polštáře? Já to zkusila 2×( a jednou jsem se vysoukala z pod polštáře jako had a bylo to k ničemu, hned obě vzhuru) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.25 12:50
@Vada píše: Více

Manžel vecne unaven, spi celou noc a ještě si dá slofika po práci, pry je hrozne unaveny :zed: a já spím za 24h tak 2 hodiny. A nemyslete si, už jsem několikrát naznačovala a dokonce i řekla narovinu. A nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.25 13:07
@Popokatepetla píše: Více

Tak to máte fajn, mě se taková pomoc nějak nedostává :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
22.1.25 14:08
@Tulikraska2324 píše: Více

Zažila jsem sice jen při návštěvách. Klaním se ti až k zemi. ❤️ ❤️To je nápor jako blázen. Nepomůže maminka nebo tchýně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
22.1.25 19:19

Zkus je uložit do jedné větší postýlky vedle své postele, aby ses k nim mohla rychle dostat a přitom je měla bezpečně. Když se vzbudí oba, může pomoct mít u postele kojicí polštář na tandemové kojení. Na uspávání může fungovat bílý šum, jemné světlo a stejný večerní rituál každý den.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510