Kopie Dvojčátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1098
4.11.13 13:24

Ještě mě napadlo, nebyly by jste pro aby se naše skupina stala uzavřenou a přibírala nové členky - maminky dvojčat? Tak si tady může kdokoliv přečíst co si píšeme. Já mám i zkušenost, že jedna známá se tady dočetla, že čekám dvojčata a vytelila to mojí kamarádce dřív než jsem jí to oznámila osobně :zed:

• načítám...
3085
4.11.13 13:27

@vojkat Já bych byla pro uzavření skupiny.
No tak to ti paní nabídla krásné věci. To je super.

• načítám...
498
4.11.13 13:29

@Blondýna007 Je, to jsou bobci nadherni :-)

• načítám...
498
4.11.13 13:30

@Marťásek 78 Ahoj a vitej mezi nami :)

• načítám...
498
4.11.13 13:34

@kudiska Ahoj, jak se dari? Porad na tebe musim myslet. Snad je vsechno v poradku a situace se uz trosku uklidnila! Drzim pestocky!!!
Jeee, ted jsou koukla a zjistila, ze jsem preskocila nekolik stranek :-) Takze jsi doma a v loradku. To jsem moc rada :-)

Příspěvek upraven 04.11.13 v 13:44

• načítám...
3618
4.11.13 13:35

@vojkat já myslím, že nové kupovat je zbytečné asi kromě autosedaček, jinak já jsem taky sehnala kompletní kočár W+postýlky+židličky Chicco+klokanku+chůvičky+kolotoč lamaze a asi jsem něco zapomněla za 18 tis. prostě super využíváme vše. Chceme taky třetí, ale taky mám strach s financemi, jako ne se máme špatně, ale prostě až budou na základce, střední a třeba VŠ…

• načítám...
1404
4.11.13 13:38

@Mišanda Ž.. pro nás budou náročné už třeba jen jesle. Já se budu vracet na plno do práce až bude holkám dva a půl roku. Budu je dávat do jeslí, protože do školky mi je nevezmou. A u nás stojí jesle pro jedno dítě 2500 Kč. Takže jenom pět tisíc z rozpočtu schlamstnou jesle 8o

• načítám...
498
4.11.13 14:07

Tak, ted jsem konecne vsechno docetla:-) **honey hooligan **, ty brdo, nedovedu si predstavit, ze bych si sla za sedm tydnu lehnout. Nachystane nemame nic. Teda ne uplne ňic, musim vystrachat veci po prvni dceri, ale veci navic potrebne pro dvojcatka neeee :-)
K tem penezum- taky mame doma uz jednu princeznu (20 mes) a kdyby jsme s nejvetsi pravdepodobnosti nečekali holcicky, bylo by to v pr… Mame doma vse ruzove. Nakupovala jsem hodne v sekacich a tam moc neutralnich veci neni :-) Nejvic me desi, kdyz budou vsechny tri jit na vysku. To si vazne nedovedu predstavit. Proste to bude od zacatku dost velky zahul. Jak na nervy, tak na penezenky.
Jinak dnes jsem byla na velkem UTZ a vse je v poradku. Holky jsou skoro stejne tezky. Acko ma 365 g a becko 366 g, pry je to docela rarita :-) Tak jsem si zase oddychla. Ceka me test na cukrovku. To se mi ale vubec nechce. Hlavne nemam kam davat dcerku, tak je to docela vopruz s ni nekde cekat :-(
Jo a jeste jsem se vas chtela zeptat. Budete si pirizovat dopredu monitory dechu nebo az kdyby byly deti nedonosene?

• načítám...
498
4.11.13 14:08

Jinak jsem taky ro uzavrenu skupinu.

• načítám...
3618
4.11.13 14:10

@nika84 já bych byla pro monitory, člověk je klidnější, mám je taky po někom, ale jsou OK :palec:,celkem za oba za tisícovku.

• načítám...
243
4.11.13 14:16

Ahoj, já mám kluky narozené 36+4 a monitory jsme měli a troufám si říct, že našeho jednoho klučíka nám monitor zachránil… nedám na ně dopustit a považuji to za základ výbavičky zrovna tak jako autosedačku… a když nic jiného, tak pro tvuj klid, uvidíš, že bliká zelené světýlko a vše je ok… jinak přeji krásný zbytek těhu a ať vydržíte co nejdéle a hlavně doma, já tolik štěstí neměla od 25 týdne jsme leželi v nemocnici až do porodu, nejdřív jsem byla z toho šílená, ale pak nakonec jsem byla ráda, že nás mají pod kontrolou. pěkný den

• načítám...
1275
4.11.13 14:18

Jsem pro uzavrenou skupinu…piseme si tu i dost osobni veci.

My mame taky hypoteku a ted jsme poridili auto z bazaru na splatky, k tomu poplatky za sluzby a fond oprav…proste des…mesicne nejakych 23tis Kc.

Ja ted koupila monitor dechu pres bazar jeste v zaruce do 01/2015 za 1400kc a ted ciham na dalsi, pak je za par stovek zase treba prodam dal. Asi pro vetsi klid…stacil mi jeden dil Sanitky, kde takhle ozivovali miminko po monitoru dechu a stacilo mi to. Lehatka a jine veci chci taky koupit z druhe ruky, vsechno je drahe.

• načítám...
1275
4.11.13 14:23

@Honey Hooligan je to blby, ale dr me na to same upozornuje od zacatku, ze si klidne leden/unor muzu jit lehnout do nemocnice. Pomalu veci chystame, ted po st jsem dost vystresovana a bojim se cokoliv dalsiho poridit, ale clovek na to nesmi myslet a pripoustet si to, takhke mi to rekl i manzel.

Rodice chteji koupit kocarek uz na konci listopadu, coz se snazim oddalit aspon do velkeho utz na zacatku prosince. Mamka pak chce pect a hned po Vanocich + cely leden ma audity a to treba v praci i spi a vikendy nonstop. Aspon budes pod kontrolou.
Ja jela do nemocnice jen tak pro klid a malem bych prijela pozde treba…

• načítám...
243
4.11.13 14:35

No, právě, já byla taky ve středu odpoledne u dr, ta mě ještě chválila, jak je čípek a vše dobrý a během 48 hodin mě vezli a hrozný haloo, byl pátek a buhví jak to mohlo dopadnout kdybych čekala do pondělí…

určitě vše zvládnete a jinak zkuste kdyžtak kouknout tady www.dvojcata.org
chodím tam od dob těhotenstvíí a když bylo nejhuř a tak mi holky vždy poradily nebo aspoň psychicky pomohly…je dobré vědět, že je nás v tom víc:-))
jinak je tam i inzerce, tak si zkus zadat co sháníš…

• načítám...
918
4.11.13 14:36

Kudisko to je super že jsi doma uvidíš že ti to rychle uteče já taky tahle při prvním těhu ležela 14 dní v nem a pak mě pustili a byla jsem ráda že jsem doma, tam jsem pořád myslela na kraviny. jak jsem neměla celý den co na práci.
Já jsem taky hodně věci koupila bazarových, protože při prvním jsem koupila vše nové i kočár a po dvou letech jištění bych to už nikdy neudělala. Máme EW se vším i autosedačka, pláštěnkou a taškou za 20 tis. akorád tedy postýlku jsme jednu dokoupili novou.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100