Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No mam par kilo navic a navic mam doma 19 dracici a neni na nic cas.ms sem mela furt a zadny priznaky a jeste sem brala prasky.no a kdybych asi nesla pro prasky tak asi bych nezjistila nic.
@kudiska fakt sem netusila, nic mi nebylo a unavu sem pritala ze je podzim a neni slunicko. vcera sem sla ke sve gyn a ta mi rekla ze vidi sice tehu 1 mimi a cca20tt a tak me poslala na perinatologii v bnrne bohunicich a tam mi rekly ze tam sou 2.
a bricho sem neresila s kily navic to zatim videt neni. u prvniho to na me nebylo videt do porodu
Dindinka Prosím, myslela jsi to tak, jako že baby jogger city select bys chtěla, pochopila jsem správně, nebyla to ironie? Já ho mám právě domluvený s kolegyní. Prodává mi ho po svých dvojčatech, má ho v hodně dobrém stavu. Zkoušela jsem s ním jet, přišlo mi to bez problémů. Tyky jsem na vesnici a příjde mi praktičtější ten za sebou než vedle sebe. Ale co já vím, těhotná poprvé, takže kočárky jsou něco jako španělská vesnice ![]()
@Marťásek 78 Jako hlavní kočár bych ho teda nebrala - žádný za sebou, strašně se nadřeš na chodníku a z chodníku je to taky docela těžké - špatná manipulace, jak je dlouhý a dostat se s ním někam přes schody taky makačka
klidně vás nechám vyzkoušet ten rozdíl, když jste některá poblíž ![]()
Ahoj,
já se jen přidávám, kluci mají už téměř 4 roky a jen musim potvrdit to, že v žádném případě bych nebrala také kočár za sebou, až děti povyrostou je opravdu neovladatelný, další mé kriterium byla přední otáčecí kolečka, to byl jeden z mých hlavních požadavků…no většina píšete, že bydlíte na vesnici, tak se právě divím, když nejste omezeni chodníkama, obrubníkama atd proč chcete kočárky za sebou… ale pokud jste už rozhodlé, tak není o čem…
no taky jsme musela mít nový drahý, ale nyní bych to udělala úplně jinak, koupila hluboký obyč, stejně je jen na chvíli a pak klidně investovala do pěkného sporťáku…
POZOR POZOR POZOR!!! ![]()
Skupinu jsem tedy na vaše přání s pomocí Adminky vytvořila uzamčenou, její název bude stejný - DVOJČÁTKA 2014, proto si nezapomeňte požádat o členství, které vám potvrdím
Tato skupina bude ukončena a uzamčena, takže nashle v naší soukromé skupince ![]()
Ten kočárek co jsem si vybrala, má ale v údajích uvedeno, že má otáčecí přední nápravu.
KOpíruji?
DUETTE SW
Kočárek pro dvojčata zcela nové konstrukce. Zcela nový systém řízení kočárku s natáčecí přední nápravou. Velice snadné ovládání. Odpružená kolečka. Snadno skládací, lehký (aluminiový) podvozek s odolnou, lakovanou povrchovou úpravou.
Já na vesnici opravdu nejsem omezena chodíkem, vyjedu z domu a jdu kilometry po silnici, provoz není sice velký, ale ke kočáru budu mít ještě 2 dobrmany. S kočárem vedle sebe a psama, už bych zabrala opravdu celou silnici.
Kočárkem vjedu postranním vchodem bez schodů až do sklepa pod schodiště, kde kočárek budu nechávat, nemusím ho skládat, nosit, přetahovat, jedině v případě, že někam pojedeme autem, tak složit do auta a to nebude až tak často.
Stačí, že bydlím pod střechou v bytovce bez výtahu a budu po schodech běhat s dětma a pesanama. nedovedu si představit, že bych se do baráku rvala s kočárem předním vchodem po schodech, nebo ho prostě každou vycházku skládala a rozkládala. Taky beru v úvahu svou špatnou bederní páteř, ta by asi řvala.
Takže i přes Vaše argumenty, já jsem rozhodnutá. Ted už ho jen sehnat. Protože na bazarech jich zrovna moc není, ted teda asi ani jeden
při nejhorším si uděláme radost a koupíme si nový no, když nám s ostatním pomáhají babičky, tak snad ten kočár ještě nějak z korunek upatláme ![]()
@Honey Hooligan Vidím to úplně přesně jako ty. S kočárkem vedle sebe a dvouma stafordama by nám byla silnice úzká. Zkoušela jsem si ho v tom obchodě a fakt se s ním manipulovalo skvěle. A dokonce mi ho prodavačky chválily a doporučovaly. Jen ještě jestli kolečka jsou dost velká… Bydlíme přímo ve Svaté Maří a tady zima je fakt zima
. Ale už jsem taky na 99% rozhodnutá ![]()
@ZuzkaaD Jak ji najdu? Nebo spíš kde? Koukala jsem pod skupiny a nic… ![]()
@kudiska Bohužel není možné uzavřít diskuzi. Musí se vytvořit nová soukromá skupina.
Tak už jsem holky našla cestičku. Vlezte k Zuzce na profil a na pravo jsou dvě skupiny, ve kterých je Zuzka členem, tak klikněte na Dvojčátka 2014 a hned se vás to zeptá, jestli chcete požádat o vstup do skupiny.
Diskuze byla na žádost uzamčena a nyní pokračuje v soukromé skupině Dvojčátka 2014.
Monika
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat