Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ZAKLÁDÁM NOVOU DISKUZI NA TOTO TÉMA, I KDYŽ VÍM, ŽE DISKUZE DVOJČÁTKA EXISTUJE…SNAD SE TEDY SEJDEME MY, CO ČEKÁME DVOJČÁTKA V ROCE 2014… ![]()
Já jsem dnes 7+6 tt, termín porodu by měl být dle těhu kalkulačky 13.1.2014 ![]()
Tak tedy vítejte těhulky s dvojčátky v bříšku a pojďte si popovídat o svých pocitech, prožitcích, no prostě o svém krásném těhotenství… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj Zuzko,
já jsem dnes 8+2 a taky čekám dvojčátka, doma mám už dvouletého raubíře tak je to trochu záhul jsem pořád unavená.
@dindinka
Ahoooj, no pane jo, už jednoho raubíře doma…
Já se starám zatím jen o manžela, ale teď je to spíš naopak,,, nenechá mě nic dělat… ![]()
A tak dvojčátka se vám podařili přirozeně, nebo s pomocí..? =) A jak ti je???
Ahoj s pomoci a ty? Jinak jsem porad takova unavena, maly chce zabavu lezim hodku odpol kdyz spi. A obcas je me na zvraceni musim zhluboka dychat pak to prejde treba dnes kdyz jsme sli ven. Jo a mam strasnou plet. Co ty
@dindinka My taky s pomocí,,, a hned napoprvé
Jinak já netrpím nevolností, ale nechutenstvím,,, tak ti nevím, co je horší
Prostě nemám na nic chuť, otevřu lednici a je to ještě horší, když cítím ty pachy potravin… ![]()
To gratuluju, že se to povedlo na poprvé.
A jsi z Prahy?? já jo.
jinak to máš dobrý, že nemáš na nic chut já bych jedla pořád.
Ahoj, holky,
po ET 2 embryí byl pozitivní TT a UTZ doktora ukázal 2 dutinky v děloze. Jsem těhotná 5+5. Máme radost, ale cítíme, že těhotenství je ještě křehké. Nedokážu o tom mluvit jako o hotové věci… Ale kdy budu moct, že?
@Zumaja Moc gratuluji…
Buď na sebe hodně opatrná, nic nedělej a hezky odpočívej…=) Do 12-ti týdnů je to prý nejrizikovější,,, tam nejsme teď ani jedna, tak si držme palečky… ![]()
A taky se zadařilo hned napoprvé..? ![]()
@dindinka Nene, z Prahy nejsem, jsem z východních čech, kousek od Hradce Králové
To se máš,,, že můžeš jíst. Já jsem jinak děsnej gurmán, jídlo si vychutnávám, teď to prostě nejde… ![]()
IVF s ICSI byl vlastně první pokus, který měl u nás šanci obstát, proto jsme zaváděli rovnou i dvě embrya. Zatím nám to vychází. Jinak mám kolem sebe 3 známé, které podstoupily IVF a všem se to povedlo napoprvé, jednou jsou to dvojčátka.
Uvidime no. Kazdopadne vsem kdo cekaji dvojcatka nebo vicercatka fandim.My je nemame v rodine.Ani ja ani pritel.
Můžu se přidat? Já jsem dnes v 8+2tt (dvojčátka)
a taktéž s pomocí. Už jednoho
-íka doma máme hehe-budú ji 4r. Unava se střída s nevolností a nevolnost se střída s bolesty v křížích ale dojde den kdy nepociťuju vůbec nic
.Neustále se snažím zbírat informace a tak bych se ráda pridala mezi Vás. Předem se omlouvám za svůj pravopis no původem jsem Slovenka.
@SashaViky Tak tey vítej mezi námi, zdravím tě…
Za pravopis se vůbec neomlouvej,,, to není důležité ![]()
Tak se nám to tady už začíná plnit,,, možná máte dojem, že se tady nic neděje, ale je to tím, že jsme zatím všechny v začátku a nechceme nic zakřiknout… ![]()
Myslím, že po prvním trimestru se debaty začnou trochu rozjíždět na různá témata, třeba zařízení pro miminka, oblečení atd…
Už aby to bylo, že??? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat